ΓΙΕΤΑ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΓΙΕΤΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
09-11-11
13:29
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
09-11-11
14:25
βγες στη γειτονια και ρωτα τους γειτωνες βαλε αφισακια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
09-11-11
14:31
Απάντηση: Χάθηκε γκρι-σταχτύ γατούλα Περσίας τσιντσιλά στα Σεπόλια....Τη λένε Μο
Αγαπητή ΓΙΕΤΑ, ειλικρινά εύχομαι να την βρεις το συντομότερο δυνατόν.
Εάν θέλεις, κοίτα αυτό το άρθρο καθώς μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο.
Αγαπητή ΓΙΕΤΑ, ειλικρινά εύχομαι να την βρεις το συντομότερο δυνατόν.
Εάν θέλεις, κοίτα αυτό το άρθρο καθώς μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο.
ΓΙΕΤΑ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΓΙΕΤΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
09-11-11
14:50
Απάντηση: Χάθηκε γκρι-σταχτύ γατούλα Περσίας τσιντσιλά στα Σεπόλια. Τη λένε Μουχ
εχω βαλει πανω απο 50 αφισες...ψαχνω συνεχεια....
εχω βαλει πανω απο 50 αφισες...ψαχνω συνεχεια....
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
09-11-11
14:52
Απάντηση: Χάθηκε γκρι-σταχτύ γατούλα Περσίας τσιντσιλά στα Σεπόλια. Τη λένε Μουχ
Απ' όσο έχω διαβάσει από άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν την γάτα τους, βοήθησε αρκετά το tip με τα ούρα.
Απ' όσο έχω διαβάσει από άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν την γάτα τους, βοήθησε αρκετά το tip με τα ούρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum