chryssa
Διάσημο μέλος
Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα.
16-06-10
12:41
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/4/7/2/1/506-1.jpg
Χάθηκε η Μπουμπού την Τετάρτη 9-6-2010, θηλυκή γατούλα 2 ετών, στειρωμένη, στην περιοχή πίσω από το Διογένης Παλλάς, στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Πιθανότατα έπεσε από το μπαλκόνι. Είναι λευκή με γκρι-τιγρέ κεφάλι και ουρά και ένα γκρι σημάδι στο αριστερό πλευρό. Είναι πολύ επιφυλακτική με τους ξένους και τρομάζει εύκολα. Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6974 898060.
Χάθηκε η Μπουμπού την Τετάρτη 9-6-2010, θηλυκή γατούλα 2 ετών, στειρωμένη, στην περιοχή πίσω από το Διογένης Παλλάς, στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Πιθανότατα έπεσε από το μπαλκόνι. Είναι λευκή με γκρι-τιγρέ κεφάλι και ουρά και ένα γκρι σημάδι στο αριστερό πλευρό. Είναι πολύ επιφυλακτική με τους ξένους και τρομάζει εύκολα. Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6974 898060.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
16-06-10
16:04
Για δείτε την και καλύτερα:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα.
16-06-10
16:11
Μπράβο Κωνσταντίνα, να'σαι καλά!
Από τη στεναχώρια μου τα έχω ξεχάσει τα κόλπα.
Από τη στεναχώρια μου τα έχω ξεχάσει τα κόλπα.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
16-06-10
16:34
'Αντε Μπουμπούκα μου γλυκειά, εμφανίσου για να μη σκάει η μαμά από την στεναχώρια της

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
22-06-10
12:49
Την ζωντανευω!

konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
29-06-10
15:44
Η Μπουμπού ακόμα δεν έχει βρεθεί!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum