Χάθηκε η Μπουμπού - Νέα Σμύρνη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

chryssa

Διάσημο μέλος

Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα.
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/4/7/2/1/506-1.jpg

Χάθηκε η Μπουμπού την Τετάρτη 9-6-2010, θηλυκή γατούλα 2 ετών, στειρωμένη, στην περιοχή πίσω από το Διογένης Παλλάς, στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Πιθανότατα έπεσε από το μπαλκόνι. Είναι λευκή με γκρι-τιγρέ κεφάλι και ουρά και ένα γκρι σημάδι στο αριστερό πλευρό. Είναι πολύ επιφυλακτική με τους ξένους και τρομάζει εύκολα. Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6974 898060.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για δείτε την και καλύτερα:
506-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Κωνσταντίνα, να'σαι καλά!
Από τη στεναχώρια μου τα έχω ξεχάσει τα κόλπα.

'Αντε Μπουμπούκα μου γλυκειά, εμφανίσου για να μη σκάει η μαμά από την στεναχώρια της:/:

Την ζωντανευω!:):):):)

Η Μπουμπού ακόμα δεν έχει βρεθεί!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back