Majestik
Νεοφερμένο μέλος
Έχω χάσει τη γατούλα μου απο χθες το βράδυ 17/6/2011 που την είδα για τελευταία φορά.
Το όνομα της είναι Ναταλί, είναι θηλυκιά, στειρωμένη, τον Αύγουστο κλείνει τα τέσσερα.
Δεν φοράει κολάρο, έχει πράσινα μάτια και είναι τρίχρωμη με κύρια χρώματα το κεραμιδί, το σκούρο γκρί και το ανοιχτό γκρί, τα οποία είναι ομοιόμορφα στο σώμα της και όχι σε κηλίδες ή σχήματα, με χαρακτηριστικό ένα σχεδόν τριγωνικό κεραμιδί σχηματάκι στο μέτωπό της, και πολύ ανοιχτό γκρι τρίχωμα γύρω απο τα μάτια της.
Είναι λεπτή και πάρα πολύ φιλική, με ψιλό παραπονιάρικο νιαούρισμα, δεν γυρνάει στο όνομά της πάντα, όμως ακούει πάντα το χαρακτηριστικό "ψι-ψι".
Χάθηκε στην περιοχή Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, πίσω απο το Στρατόπεδο Νταλίπη στην οδό Αναπαύσεως. Τριγύρω καί απο τις τέσσερις πλευρές έχει αυτοκινητόδρομο που δεν νομίζω να πλησιάσει ποτέ μιας και φοβάται πολύ τα αυτοκίνητα, οπότε νομίζω πως περιορίζεται στο τετράγωνο που μένω (απο Νταλίπι ως το γυμναστήριο Aqua Forum) το οποίο και γυρνάω όλη μέρα ψάχνοντάς την.
Στην φωτογραφία είναι μικρή αλλά παραμένει ίδια ως ενήλικη!
Παρακαλώ αν κάποιος την πήρε στο σπίτι του ή την βρήκε να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6976404738 (Αλέξανδρος), ή στο majestik_86@hotmail.com
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προταίρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το απογευμα που γυρνουσα ήταν μια γατουλα κατω απο ενα αυτοκινητο ξαπλα και κοιμοταν με τετοια χρώματα. Επειδη ήμουν κ εγω με το αυτοκινητο δεν της εκανα ουτε ψι ψι ουτε τιποτα για να μπορω να πω αν ειναι φιλική ή όχι....
τις λεπτομερειες που περιγραφεις στο κεφαλάκι της δεν τις προσεξα....
Αυτό που προτεινουν όλοι ειναι να ψαξεις νύχτα που έχει πιο πολύ ησυχια...ξαναδοκίμασε στην περιοχή που νομίζεις πως περιοριστηκε.
Μοιαζει μεν με αυτο που είδα, αλλα λογικά η δική σου θα είναι τρομαγμενη και όχι ξάπλα κατω απο αυτοκίνητο να ρίχνει ύπνους...?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Majestik
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις γύρισα απο άλλο ένα ψάξιμο στην περιοχή (απο τις 12 το βράδυ) και καμία τύχη... Πραγματικά δεν νομίζω να έχει φτάσει μέχρι το Ντεπώ.. Τρέμει τα αυτοκίνητα και έχω ακόμα μια μεγάλη γραντζουνιά στην κοιλιά μου απο προχθές που την είχα αγκαλιά και όταν πέρασε ενα αυτοκίνητο πανικοβλήθηκε.
Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις, και αν την ξανασυναντήσεις ρίξε μια καλύτερη ματιά.. ποτέ δεν ξες... Ευχαριστώ και πάλι..
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες την αγγελία "Χάθηκε ο Βερόν στην Καλαμαριά!". Καλή τύχη!
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή τύχη και στους δυό σας...μακάρι να τις βρείτε σύντομα τις γατούλες σας!!
Majestik
Νεοφερμένο μέλος
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Majestik
Νεοφερμένο μέλος
Καλό θα ήταν να ερχόσουν κι εσυ μια βόλτα προς τα εδώ να τον ψάξεις, και επίσης να κολλήσεις κάποια αφίσα. Σήμερα κόλλησα κι εγώ σε κολώνες. Θα πω και την αδερφή μου να έχει το νου της. Εύχομαι να τα βρούμε σύντομα..
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Majestik
Νεοφερμένο μέλος
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σ΄ευχαριστώ που ψάχνεις και για τον Βερονάκο, πέρασα από εκεί 2 φορές χθες αλλά δεν είδα καμία γάτα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μακάρι αγγελική μου να τον βρεις και εσυ..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool