Χάθηκε η γάτα μου από ξενοδοχείο ζώων στην Παστίδα Ρόδου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα,δεν τον ενημέρωσα για καταγγελία γιατί όντως θα είναι μείον για την εύρεση την γάτας μου, πάντως σήμερα είχαμε πεί να μιλήσουμε για να ψάξουμε μαζί εκεί επειδή ο χώρος δεν είναι εύκολος, είναι ανηφορικός με πέτρες και καταλήγει σε ένα σημείο όπου υπάρχουν στρέμματα χωραφιών και δεν ξέρω την περιοχή.Τελικά δεν μπορούσε και σήμερα και δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει να πάω γιατί ο άντρας μου εργάζεται μέχρι 12:00 το βράδυ, υπάρχει κάποιος από Ρόδο ή από ην περιοχή που να ξέρει και να πάω μαζί του, τι να κάνω;Έχω απελπιστεί.Μου λέει κάθε μέρα πάρε με τηλ.αύριο, μεθαύριο και έτσι πάει ο καιρός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αντέχω άλλο έχω απελπιστεί, με κάλεσε ένας κύριος που πάει και ποτίζει το χωράφι του πρός τα εκεί και μου είπε ότι ταίζει κάποιες γάτες αλλά μου έστειλε φωτογραφία κ δεν είναι καμία η δική μου, κάτι άλλο έχει γίνει, αύριο θα με βοηθήσει να ψάξουμε ευτυχώς αλλά κάτι έχει γίνει η γάτα μου δεν πιστεύω ότι χάθηκε αλλιώς θα είχε εμφανιστεί εκεί γύρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να μην έχει γίνει τίποτα κακό και να την βρεις :)
Πρόσεχε μόνο με ποιον πηγαίνεις εκεί γιατί απο ότι κατάλαβα είναι ερημική η περιοχή, τον σκυλάκο σου και το κινητό σου να έχεις πάντα!!
Καλή τύχη, μην απελπίζεσαι!

Καλησπέρα,
πήγα από εκεί και τίποτα,στην περιοχή υπάρχουν γάτες από δώ και από εκεί και τις ταίζουν οι άνθρωποι που μένουν εκεί γύρω[έχει 3 σπίτια όλα κι όλα]
κανένας μα κανένας δεν την είδε.Μίλησα και με τον ιδιοκτήτη του ξεν/χείου και μου είπε ψάξε εδώ στο δάσος μπορεί να έχει κρυφτεί.Το άτομο δεν πάει καλά ειλικρινά,κάτι άλλο έχει προκύψει δεν γίνεται η γάτα μου να μην αναζητά τροφή στα γύρω σπίτια.Θα τρελαθώ, ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω,περάσαν 10 μέρες.

θα σου πρότεινα, εφόσον βλέπεις την αδιαφορία του υπεύθυνου για αυτή την τραγική κατάσταση, να του "τρίξεις τα δόντια" λίγο! Αρκετά ήρεμα τον πας μέχρι τώρα. Αν δεν του κάνεις καταγγελία και δεν τον ζορίσουν, δεν πρόκειται (εκτιμώ) να ασχοληθεί μαζί σου. Γιατί απλά, γι' αυτόν δεν έχει σημασία το ότι έχασες τη γάτα σου.

Η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου είναι πολύ ύποπτη και πραγματικά δεν ξέρω τι απ' όσα σου λέει είναι αλήθεια και τι όχι...
Είναι πολύ αδιάφορος κι εάν όντως χάθηκε η γάτα σου, είναι καθαρά δική του ευθύνη να σε βοηθήσει και να σκιστεί για να τη βρείτε.
Δεν θα έπρεπε ούτε να σε αφήνει μόνη σου ούτε να μην ψάχνει μαζί σου ούτε να δείχνει τέτοια απροθυμία...
Θα σου έλεγα κι εγώ να ακολουθήσει τη νομική οδό και για να μάθεις τι έχει γίνει πραγματικά αλλά και για να μην βρεθούν άλλοι άνθρωποι στη δική σου θέση...

Θεωρώ και εγώ πως η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη είναι πραγματικά περίεργη. Και επίσης θεωρώ ότι κακώς τον πάτε λάου-λάου που λένε...για μένα θα έπρεπε να του τρίξετε ολίγον τι τα δόντια...ο καιρός που περνάει δεν είναι υπέρ της γατούλας και σίγουρα όχι υπέρ υμών.... μην το αφήνετε έτσι, πιέστε τον, έστω και μεσω δικηγόρου ή αστυνομίας. Δεν θα βγάλετε άκρη διαφορετικά....τουλάχιστον να ξέρετε τι έχει συμβεί!! έχει ευθύνη βάσει του νόμου, πιέστε τον!!

Δεν ξέρω τι κυρώσεις έχει από τον νόμο, πρέπει να ρωτήσω δικηγόρο αλλά ο δικηγόρος θέλει χρήματα και δεν έχω δυστυχώς, τα έδωσα όλα στην εφορία.Φοβήθηκα να τον τρομοκρατήσω για να μην γίνει κάτι και τι δεί και δεν μου πεί τίποτα από πείσμα.Δεν ξέρω πώς λειτουργεί, είναι εντελώς αδιάφορος, αύριο θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο.Νομίζω ότι ψάχνω ψύλλους στα άχερα.Είναι δύσκολη η περιοχή εκεί, είναι αχανές περιβάλλον, δασικό και με μεγάλη βλάστηση, θέλει ομάδα ολόκληρη για να ψάξεις, εγώ μόνη μου τι να κάνω.Μου είπε και μια κυρία ότι μάλλον την έχει δεί κοντά στο σπίτι της αλλά είναι πολύ μακριά από την περιοχή που χάθηκε.Προσπαθώ τώρα να βρώ το τηλέφωνο της από τους αντμινς του παράπονα ρόδου.Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ λές και την κατάπιε η γή.Σας παρακαλώ αν έχει κάποιος γνωστό δικήγορο ας ρωτήσει και ας μου πει.Πάντως αύριο θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο ξανά,νιώθω αδικία αυτός θα έπρεπε να με ψάχνει όχι εγώ, έλεος πια που ζούμε;

Ο ανθρωπος αυτος,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τα ζωα που φιλοξενει.Ειναι η δουλεια του αυτη.Πως να το κανουμε;;Μην παρεις δικηγορο,εφοσον δεν μπορεις.ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.Δεν γινεται διαφορετικα.Σημερα το δικο σου ζωιο,αυριο αλλουνου,.Και αυτος θα συνεχισει να εχει ξενοδοχειο ζωων,ενω ειναι ακαταλληλος για κατι τετοιο.Λυπαμαι,αλλα οσο εμεις ειμαστε ανεκτικοι,τοσο αυτοι θα συθνεχιζουν να παρανομουν και να χανονται ζωα.
Δυο τινα συμβαινουν.ή οντως του εφυγε το ζωο,οποτε και δεν πληρει τις προυποθεσεις που πρεπει,ή του πεθανε..οποτε και παλι εχει ευθυνη,γιατι καταρχην δεν σου λεει την αληθεια.

Πώς μπορώ να του κάνω καταγγελία εκτός από τη δυσφίμηση σε τύπο και όλα τα συναφή ΜΜΕ;

Αφου δεν ειναι αξιοπιστη η πανσιον,δωσε τα στοιχεια του στην δημοσιοτητα να υπογραψει την καταδικη του το καθαρμα.
Τοσες μερες επρεπε να το ειχες κανει.Τι παει να πει εχασε την γατα?Πως την εχασε? Αυτες οι δουλειες με συμβολαια γινονται και οχι στο ντουκου παιδια.
Καταγγελια και δωστον στεγνα να σου πω για ποτε θα του κοπει η μαγκια. Αν δεν το κανεις θα χαθουν και αλλα ζωα.

Συμφωνα με τον νεο νομο
1. Αρμόδια Αρχή για την προστασία των ζώων και την τήρηση των κανόνων ευζωίας τους είναι η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οπωσδηποτε παντως,καποιος ειναι υπευθυνος να κανει ελεγχους στα ξενοδοχεια ζωων,αν πληρουν τις προυποθεσεις που πρεπει.
Παρε τηλεφωνο στον συνηγορο του πολιτη,για να σε εν ημερωσει που πρεπει να απευθυνθεις.Το τηλεφωνο ειναι:2107289600

Ευχαριστώ πολύ, θα σας ενημερώσω μόλις καλέσω.

Φοβήθηκα να τον τρομοκρατήσω για να μην γίνει κάτι και τι δεί και δεν μου πεί τίποτα από πείσμα.Δεν ξέρω πώς λειτουργεί, είναι εντελώς αδιάφορος, αύριο θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο.

Έχει αντιληφθεί την διστακτικότητά σου να αντιδράσεις. Αν δεν πολεμήσεις αυτόν τον άνθρωπο θα χάσεις σίγουρα το παιγνίδι. Αν δεν πολεμήσεις αυτόν τον άνθρωπο, θα κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, και σε 10 χρόνια από τώρα θα τα βάζεις με τον εαυτό σου που δεν στάθηκες δυναμικά απέναντί του και που δεν τον αντιμετώπισες. Σ' αυτή τη ζωή όταν δεν παλεύουμε για κάτι ΧΑΝΟΥΜΕ!!
Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα βρεις την γατούλα σου, αλλά αν πολεμήσεις έχεις κάποιες πιθανότητες. Αν πολεμήσεις, έστω κι αν δεν βρεθεί η γατούλα θα αποζημιωθείς με κάποιο τρόπο. Έπρεπε ήδη να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία. Έχει παραβιάσει τον νόμο, το κατάλαβες;

Έχετε δίκιο για την διστακτικότητα αλλά έχω απελπιστεί και νομίζω ότι δεν έχω δυνάμεις.Επίσης νόμιζα ότι αν του συμπεριφέρομαι με ήπιο τρόπο ότι θα ασχοληθεί αλλά τελικά έπεσα έξω.Ο άνθρωπος είναι τελείος αδιάφορος και θα κινηθώ νομικά είτε βρεθεί η γάτα μου είτε όχι.Δεν έχω σκοπό να μείνω άπραγη και θα τον πολεμήσω αλλά πρώτα πρέπει να μάθω τις νόμιμες υποχρεώσεις του και τα δικαιώματα μου, έχω μιλήσει με δικηγόρο και περιμένω να με ενημερώσει για το τι κινήσεις πρέπει να κάνω.Έχω ήδη μιλήσει και με άτομα στην Ρόδο που ενδιαφέρθηκαν να με βοηθήσουν να ψάξω στις γύρω περιοχές γιατί δεν είμαι από Ρόδο, είμαι από Κρήτη και δεν ξέρω καλά τις περιοχές, επίσης δεν έχω δικούς μου ανθρώπους εδώ που μπορούν να με βοηθήσουν.Τέλος δουλεύω όλη μέρα μέχρι 17:30 και την υπόλοιπη μέρα ψάχνω , μιλάω στα τηλέφωνα και ασχολούμαι με το θέμα να βρεθεί η γάτα μου.Έχω χάσει κάθε ελπίδα μου και αν δεν ήσασταν εσείς και γενικά τα άτομα που ασχολήθηκαν θα είχα τρελαθεί.

Είχα πληροφορία από μια κυρία ότι η γάτα μου ταίζετε από την ίδια αλλά μου κάνει εντύπωση ότι η κυρία μένει περίπου 3χιλ.από εκεί που χάθηκε η γατούλα μου.Θα συναντηθούμε στις 18:00, εύχομαι να είναι το ζωάκι μου.

Μακάρι να είναι!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι.

Ευχομαι να ειναι αυτη και να τελειωσει η αγωνια σου σημερα!!!

Τρομερή ιστορία...φαντάζομαι την αγωνία σου. Μακάρι να τη βρεις και να είναι καλά!
Δεν έχει σημασία πόσο μακρυά βρέθηκε,απολύτως καμία...
Όσο γι'αυτόν τον καραγκιόζη μην τον αφήσεις έτσι, ακόμα κι αν τη βρεις σήμερα.
Κάντονα βούκινο σε όλη τη Ρόδο...τοπικό κανάλι δεν έχετε; ή τουλάχιστον ραδιόφωνο...πέστο σε σταθμούς...
Ο άνθρωπος είναι ελεεινός και σίγουρα κάτι κρύβει.Πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που κάνει και να αφήσει τα ζώα
στην ησυχία τους.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back