vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
speri
Διάσημο μέλος

vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Φρίκη!!! Εύχομαι να γυρίσει γρήγορα η γατούλα κοντά σου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα.
Νεοφερμένο μέλος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι να βρεθεί και ο Βερόν. Έχω κάνει διάφορα, σκέφτομαι και ψεκασμό με ούρα.
Και εγώ το σκέφτομαι, δεν είναι ώρα για ντροπές. Άλλωστε η ευρύτερη γειτονιά με αναγνωρίζει πλέον ως την κοπέλα που ψάχνει το γάτο της.
vagelis74
Νεοφερμένο μέλος

χθες ψαχναμε για μιαμιση με 2 ωρες και εμφανιστηκαν αλλες γατες αλλα οχι η δικη μου. φοβαμαι για τα χειροτερα.
επισης εξω απο το γυμνασιο της περιοχης που ειχα βαλει αφισα την σκισανε. σε διπλανο σουπερμαρκετ υπαρχει η αφισα .τυχαιο? δεν νομιζω. εχουν λερωμενη την φωλια τους. κοριτσι απο το σχολειο μου ανεφερε οτι τα ξερει τα παιδια και οτι ειναι ομαδα που βγαζει το λουρακι το πετανε στη μεση του δρομου να φανει οτι το πατησε αυτοκινητο και βασανιζει τα ζωα.

εγω ξαναεβαλα βεβαια αφισα, αλλα δεν ξερω που μπορει να ειναι η τρικυ μου. αφου τα παιδια την απομακρυναν απο την περιοχη μου μπορει να ειναι πολυ μακρια. αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο. εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω.

zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολύ πιθανό να έχουν συγκεκριμενο μέρος που κανουν ό,τι κάνουν.
Μακάρι να το βρεις και να είναι καλά
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπαρχει σοβαρο προβλημα στην περιοχη μου. σημερα συζητωντας με την κτηνιατρο , μου ανεφερε οτι παιδια κλεβουν κατοικιδια και βγαζουν το λουρακι και τα πουλανε. αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!.
χθες ψαχναμε για μιαμιση με 2 ωρες και εμφανιστηκαν αλλες γατες αλλα οχι η δικη μου. φοβαμαι για τα χειροτερα.
επισης εξω απο το γυμνασιο της περιοχης που ειχα βαλει αφισα την σκισανε. σε διπλανο σουπερμαρκετ υπαρχει η αφισα .τυχαιο? δεν νομιζω. εχουν λερωμενη την φωλια τους. κοριτσι απο το σχολειο μου ανεφερε οτι τα ξερει τα παιδια και οτι ειναι ομαδα που βγαζει το λουρακι το πετανε στη μεση του δρομου να φανει οτι το πατησε αυτοκινητο και βασανιζει τα ζωα.
εγω ξαναεβαλα βεβαια αφισα, αλλα δεν ξερω που μπορει να ειναι η τρικυ μου. αφου τα παιδια την απομακρυναν απο την περιοχη μου μπορει να ειναι πολυ μακρια. αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο. εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω.![]()
Έχω εκνευριστεί απίστευτα μ' αυτό που διαβάζω. Αν βρεις αυτά τα τσογλάνια φώναξέ με οπωσδήποτε. Καλή τύχη με τη γατούλα σου και αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μήνυμα.
vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
το κοριτσι δυστυχως επειδη τα ειχα χαμενα δεν το ρωτησα ουτε το ονομα της. καθε μερα κανω βολτες ψαχνωντας για την τρικυ.ελπιζω να τα ξαναπετυχω στο δρομο μου και τοτε σιγουρα θα ζητησω να μου πουν ποια ειναι.

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
Φοβαμαι για το χειροτερο. Καθε βραδυ ψαχνω εχω μαθει απεξω ολες τις γατες τις περιοχης. δεν ειναι και πολλές. Ο κόσμος εδώ ειναι οτι ναναι. σκοτώνει τις γάτες ενω αυτές επιτελουν έργο. Υπαρχει μεγαλο προβλημα στην περιοχη με φιδια ποντικια και ως γνωστον οι γάτες ειναι οι εξολοθρευτες τους. Αλλα ο κοσμος στον κοσμο του. Για μια περιοχη με 40.000 κατοικους να υπαρχουν 20 γατες? Αυτο που βιωνω δεν το φανταζομουν ποτε. Το κενο ειναι μεγαλο. Ακομα και η Ηρώ η μεγαλη μου γατα δεν τρωει δεν εχει κεφι καθεται στο μαξιλαρι της και κοιταει εξω...

vagelis74
Νεοφερμένο μέλος
ενα βιντεακι που το ειδα χθες το λατρεψα και μου θυμιζει την τρικυ που κοιμομασταν μαζι και με αγκαλιαζε με τα μικρα της πατουσακια.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς όχι.Φοβαμαι για το χειροτερο. Καθε βραδυ ψαχνω εχω μαθει απεξω ολες τις γατες τις περιοχης. δεν ειναι και πολλές.
Αυτο που βιωνω δεν το φανταζομουν ποτε. Το κενο ειναι μεγαλο. Ακομα και η Ηρώ η μεγαλη μου γατα δεν τρωει δεν εχει κεφι καθεται στο μαξιλαρι της και κοιταει εξω...![]()
Περνάω κι εγώ ακριβώς τα ίδια. Μακάρι να γυρίσουν οι γάτες μας. Εγώ είμαι τελείως μόνη.

vagelis74
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool