Χάθηκε η τρίκυ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vagelis74

Νεοφερμένο μέλος

Ο vagelis74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Καλημέρα σας. Χάθηκε η γάτα μου που ακούει στο όνομα τρίκυ. Είμαι θηλυκή, στειρωμένη, μικροκαμωμένη, ηλικίας σχεδόν 9 μηνών. Φορούσε κόκκινο λουράκι, το οποίο όμως βρήκα στην μέση του δρόμου πατημένο, χωρίς άλλα ευρήματα, αίμα ή κάτι άλλο. Η γάτα πολύ πιθανόν να τρόμαξε από κάποια παιδιά που πετούσαν μπαλόνια με νερό, τα οποία και βρήκα διάσπαρτα στον κήπο και ενημερώθηκα από γείτονα σχετικά. Δυστυχώς έλειπα για τρεις ώρες το απόγευμα , από 6,30 μέχρι περίπου 9 και τέταρτο περίπου. Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην περιοχή Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης(Δήμος Ωραιοκάστρου) και συγκεκριμένα στην οδό Πρ. Ραφαήλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• _DSC4997.jpg
    _DSC4997.jpg
    174,7 KB · Εμφανίσεις: 49
Ελπιζω να τη βρεις συντομα. Βαλε και αφισακια στη γειτονια βοηθανε πολυ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω βάλει αφίσες και έψαξα στην γύρω περιοχή με φακό. Θα ενημερώσω και τα κτηνιατρεία της περιοχής και ο Θεός βοηθός.

Ελπιζω πραγματικα να πανε ολα καλα και να τη βρεις τη μικρη σου:)

Προς ενημέρωση θέλω να αναφέρω ότι μετά από πληροφορίες και άπειρο ψάξιμο, κυκλοφορεί στην περιοχή μου "συμμορία" μικρών παιδιών που κακοποιεί γατάκια και σκοπίμως αφαιρεί τα λουράκια ώστε να φαίνονται του δρόμου.

:'(:'(Φρίκη!!! Εύχομαι να γυρίσει γρήγορα η γατούλα κοντά σου!!

Εύχομαι να την βρεις σύντομα :)

Εύχομαι να βρεις τη γατούλα σου. Δοκίμασε να βάλεις λίγη από την άμμο της μπροστά από το σπίτι, μπορεί να την τραβήξει η γνώριμη μυρωδιά. Συμπάσχω κι εγώ, έχασα τον Βερόν μου προχθές:(

Ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι να βρεθεί και ο Βερόν. Έχω κάνει διάφορα, σκέφτομαι και ψεκασμό με ούρα:redface: .

Ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι να βρεθεί και ο Βερόν. Έχω κάνει διάφορα, σκέφτομαι και ψεκασμό με ούρα:redface: .

Και εγώ το σκέφτομαι, δεν είναι ώρα για ντροπές. Άλλωστε η ευρύτερη γειτονιά με αναγνωρίζει πλέον ως την κοπέλα που ψάχνει το γάτο της.

υπαρχει σοβαρο προβλημα στην περιοχη μου. σημερα συζητωντας με την κτηνιατρο , μου ανεφερε οτι παιδια κλεβουν κατοικιδια και βγαζουν το λουρακι και τα πουλανε. αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!.:mad::mad:
χθες ψαχναμε για μιαμιση με 2 ωρες και εμφανιστηκαν αλλες γατες αλλα οχι η δικη μου. φοβαμαι για τα χειροτερα.
επισης εξω απο το γυμνασιο της περιοχης που ειχα βαλει αφισα την σκισανε. σε διπλανο σουπερμαρκετ υπαρχει η αφισα .τυχαιο? δεν νομιζω. εχουν λερωμενη την φωλια τους. κοριτσι απο το σχολειο μου ανεφερε οτι τα ξερει τα παιδια και οτι ειναι ομαδα που βγαζει το λουρακι το πετανε στη μεση του δρομου να φανει οτι το πατησε αυτοκινητο και βασανιζει τα ζωα.:verymad:
εγω ξαναεβαλα βεβαια αφισα, αλλα δεν ξερω που μπορει να ειναι η τρικυ μου. αφου τα παιδια την απομακρυναν απο την περιοχη μου μπορει να ειναι πολυ μακρια. αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο. εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω. :(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το κορίτσι αυτό δεν μπορει να σου πει ποια είναι αυτα τα παιδια να τα πιασεις να τα τρομαξεις λίγο ή να τα παρακολουθήσεις να βρεις το στέκι τους??
πολύ πιθανό να έχουν συγκεκριμενο μέρος που κανουν ό,τι κάνουν.
Μακάρι να το βρεις και να είναι καλά

υπαρχει σοβαρο προβλημα στην περιοχη μου. σημερα συζητωντας με την κτηνιατρο , μου ανεφερε οτι παιδια κλεβουν κατοικιδια και βγαζουν το λουρακι και τα πουλανε. αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!.:mad::mad:
χθες ψαχναμε για μιαμιση με 2 ωρες και εμφανιστηκαν αλλες γατες αλλα οχι η δικη μου. φοβαμαι για τα χειροτερα.
επισης εξω απο το γυμνασιο της περιοχης που ειχα βαλει αφισα την σκισανε. σε διπλανο σουπερμαρκετ υπαρχει η αφισα .τυχαιο? δεν νομιζω. εχουν λερωμενη την φωλια τους. κοριτσι απο το σχολειο μου ανεφερε οτι τα ξερει τα παιδια και οτι ειναι ομαδα που βγαζει το λουρακι το πετανε στη μεση του δρομου να φανει οτι το πατησε αυτοκινητο και βασανιζει τα ζωα.:verymad:
εγω ξαναεβαλα βεβαια αφισα, αλλα δεν ξερω που μπορει να ειναι η τρικυ μου. αφου τα παιδια την απομακρυναν απο την περιοχη μου μπορει να ειναι πολυ μακρια. αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο. εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω. :(

Έχω εκνευριστεί απίστευτα μ' αυτό που διαβάζω. Αν βρεις αυτά τα τσογλάνια φώναξέ με οπωσδήποτε. Καλή τύχη με τη γατούλα σου και αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μήνυμα.

ευχαριστω για την συμπαρασταση και τις ιδεες σας. τα παιδια δεν ξαναεμφανιστηκαν στην γειτονια. αυτο λεει πολλα. αυτα νομιζαν οτι θα θεωρουσα το ζωο χτυπημενο απο αυτοκινητο, γιατι προφανως το εχουν ξανακανει και αλλοι κατοχοι μπορει να μην ασχοληθηκαν.
το κοριτσι δυστυχως επειδη τα ειχα χαμενα δεν το ρωτησα ουτε το ονομα της. καθε μερα κανω βολτες ψαχνωντας για την τρικυ.ελπιζω να τα ξαναπετυχω στο δρομο μου και τοτε σιγουρα θα ζητησω να μου πουν ποια ειναι. :mad::mad:

Κανένα νέο από την Τρίκυ?

Δυστυχώς όχι.:( Φοβαμαι για το χειροτερο. Καθε βραδυ ψαχνω εχω μαθει απεξω ολες τις γατες τις περιοχης. δεν ειναι και πολλές. Ο κόσμος εδώ ειναι οτι ναναι. σκοτώνει τις γάτες ενω αυτές επιτελουν έργο. Υπαρχει μεγαλο προβλημα στην περιοχη με φιδια ποντικια και ως γνωστον οι γάτες ειναι οι εξολοθρευτες τους. Αλλα ο κοσμος στον κοσμο του. Για μια περιοχη με 40.000 κατοικους να υπαρχουν 20 γατες?
Αυτο που βιωνω δεν το φανταζομουν ποτε. Το κενο ειναι μεγαλο. Ακομα και η Ηρώ η μεγαλη μου γατα δεν τρωει δεν εχει κεφι καθεται στο μαξιλαρι της και κοιταει εξω...:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

https://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0&feature=related
ενα βιντεακι που το ειδα χθες το λατρεψα και μου θυμιζει την τρικυ που κοιμομασταν μαζι και με αγκαλιαζε με τα μικρα της πατουσακια.

Πρέπει να εντοπιστούν αυτά τα "αθώα" παιδιά και να τα παρακολουθήσεις! Προσπάθησε να συγκεντρώσεις πληροφορίες για αυτά! Εύχομαι να βρεθεί η γατούλα! Αν όμως τα πράγματα είναι έτσι σχετικά με τη συμμορία, εγώ στη θέση σου θα το προχωρούσα το θέμα, από το διευθυντή και το σύλλογο γονέων του σχολείου, μέχρι και τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αν είναι έφηβοι) και την αστυνομία. Αυτό που συμβαίνει είναι τερατώδες!!! Συμβαίνει με τη δική μας ανοχή και γιατί και άλλοι ιδιοκτήτες ζώων που τους συνέβη το ίδιο, δεν αντέδρασαν.

Δυστυχώς όχι.:( Φοβαμαι για το χειροτερο. Καθε βραδυ ψαχνω εχω μαθει απεξω ολες τις γατες τις περιοχης. δεν ειναι και πολλές.
Αυτο που βιωνω δεν το φανταζομουν ποτε. Το κενο ειναι μεγαλο. Ακομα και η Ηρώ η μεγαλη μου γατα δεν τρωει δεν εχει κεφι καθεται στο μαξιλαρι της και κοιταει εξω...:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

Περνάω κι εγώ ακριβώς τα ίδια. Μακάρι να γυρίσουν οι γάτες μας. Εγώ είμαι τελείως μόνη.:'(

Έχω ήδη γράψει ένα αιχμηρό κείμενο σε 2 τοπικά blogs της περιοχής για να κοινοποιηθεί. Δεν ξέρω που θα φτάσω. Έστω και αν βρω την τρίκυ μου. Θα τους κάνω να μην ξαναβγούν από τα σπίτια τους. Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε.:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back