yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι και τόσο σπάνιο, προφανώς ο ένας από τους δύο γονείς έχασε την κηδεμονία και αποφάσισε να βουτήξει το παιδάκι και να την κάνει προς άγνωστη κατεύθυνση.
pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
σκεψου να το ειχαν παρει να το δωσουν για υιοθεσια,πωληση οργανων,παιδοφιλια.
μακαρι να το βρουν να ηρεμησει και ο αλλος γονιος και το κοριτσακι.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά συγγενής συναδέλφου έπαθε το εξής πριν χρόνια σε κατάστημα Jumbo, στη Ρόδο.
Εκεί που κοιτούσαν παιχνίδια, ξαφνικά έχασε τα παιδιά ( ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι). Αρχίζει να ψάχνει, να φωνάζει πουθενά. Φωνάζει τους πωλητές, πάνε στην ασφάλεια...εξαφανισμένα τα παιδιά. Ευτυχώς δώσαν εντολή και προλάβαν να κλείσουν τις πόρτες. Τα βρήκαν κοντά στην αποθήκη, κουρεμένα, ξυλοκοπημένα και με αλλαγμένα ρούχα!
:cry:
Ποιός ξέρει για τι θα τα προωρίζαν τα καημένα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό..Στα Ζάρα..!!!Ωχ πάει το στομάχι μου. :cry: Μακάρι να βρεθεί και να είναι σωματικώς καλά. Γιατί ψυχικώς δεν το νομίζω...
Παιδιά συγγενής συναδέλφου έπαθε το εξής πριν χρόνια σε κατάστημα Jumbo, στη Ρόδο.
Εκεί που κοιτούσαν παιχνίδια, ξαφνικά έχασε τα παιδιά ( ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι). Αρχίζει να ψάχνει, να φωνάζει πουθενά. Φωνάζει τους πωλητές, πάνε στην ασφάλεια...εξαφανισμένα τα παιδιά. Ευτυχώς δώσαν εντολή και προλάβαν να κλείσουν τις πόρτες. Τα βρήκαν κοντά στην αποθήκη, κουρεμένα, ξυλοκοπημένα και με αλλαγμένα ρούχα!:cry:
Ποιός ξέρει για τι θα τα προωρίζαν τα καημένα.
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος
πάντως ..δεν ξέρω αλλα αν το πήρε ενας απο τουσ δύο γονείς δεν μπορεί...εννοώ δεν θέλω να φανταστώ οτι θα το κακομεταχειριστεί!!!εξάλου αν ξέρουν ποιος το πήρε καποια στιγμή θα τον βρούν έτσι δεν είναι???

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mια άλλη ιστορία που ξέρω είναι για ένα ζευγάρι γνωστών που πήγαν στην Πόλη με το παιδάκι τους για κάποιες γιορτές και τους το έκλεψαν σε δημόσιο χώρο. Σήκωσαν τον κόσμο αλλά το παιδί είχε κάνει φτερά. Επέστρεψαν με τα πολλά τελικά στην Ελλάδα, βρήκαν ιδιωτικό αστυνομικό εκτός των επισήμων οδών και πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν για το ψάξιμο. Χρόνια τράβηξε η ιστορία .... Η μάνα έπεσε σε βαρειά κατάθλιψη που δε μπορούσε ούτε να μιλήσει, ο πατέρας μισότρελλος συνέχισε, κατάντησαν να τους συντηρούν οι συγγενείς, αλλά το τρομερό είναι ότι το παιδάκι δεν βρέθηκε!Ωχ πάει το στομάχι μου. :cry: Μακάρι να βρεθεί και να είναι σωματικώς καλά. Γιατί ψυχικώς δεν το νομίζω...
Εκεί που κοιτούσαν παιχνίδια, ξαφνικά έχασε τα παιδιά ( ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι). Αρχίζει να ψάχνει, να φωνάζει πουθενά. Φωνάζει τους πωλητές, πάνε στην ασφάλεια...εξαφανισμένα τα παιδιά. Ευτυχώς δώσαν εντολή και προλάβαν να κλείσουν τις πόρτες. Τα βρήκαν κοντά στην αποθήκη, κουρεμένα, ξυλοκοπημένα και με αλλαγμένα ρούχα!:cry:
Τα μάτια σας 14 λοιπόν προς όλες τις κατευθύνσεις ... και μετά σου λένε είσαι υπερπροστατευτική .... μα και να μην είσαι πως να μη γίνεις!!? ....
Μακαρι να ειναι καλα και να βρεθει το κοριτσακι συντομα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Νομίζω άκουσα στις ειδήσεις ότι βρέθηκε τελικάτι εγινε με το κοριτσακι τελικα???????εχουμε νεα??
.....κάτι για μια Αλβανίδα τσιγγάνα έλεγαν
...δεν πρόλαβα όμως να ακούσω όλη την είδηση .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση Ουρανία μουΌχι παιδιά το κοριτσάκι που βρέθηκε που είπαν οι ειδήσεις είναι η μικρή Ντενίζ κοριτσάκι που είχε απαχθεί από Ιταλία και το αναγνώρισε μια Ιταλίδα τουρίστρια. Απλά η σύμπτωση είναι ότι βρέθηκε στην Κω. Παιδιά όσοι έχετε μικρά παιδιά προσοχή στα παιδάκια σας. Βρώμικες εποχές ζούμε
....είναι αλήθεια ότι ζούμε βρόμικες εποχές.....
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ωχ πάει το στομάχι μου. :cry: Μακάρι να βρεθεί και να είναι σωματικώς καλά. Γιατί ψυχικώς δεν το νομίζω...
Αν και δεν εχω παιδια,αυτο φανταζομαι πρεπει να ειναι ο χειροτερος εφιαλτης ενος γονιου.

Ευχομαι το κοριτσακι της αγγελιας να βρεθει.Και να ευχηθω, αν ειναι δυνατο τα βρουν οι γονεις του στο θεμα της κηδεμονιας χωρις να ξερω βεβαια τις λεπτομεριες της υποθεσης .

Ραισα ακουσα οτι τελικα το παιδακι,που εμοιαζε μ'αυτο που χαθηκε στην Ιταλια , εχει συγγενικο DNA με την Αλβανιδα.Νομιζω οτι καμια φορα ειμαστε περισσοτερο ρατσιστες απ΄οσο πρεπει.
Το να κανεις τεστ DNA σε μια μανα για να δεις αν το παιδι ειναι δικο της εμενα μου εκανε καπως.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για το ρατσισμό μας αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Είμαστε, δεν είμαστε? Και μάλιστα όταν οι συνθήκες το υποδαυλίζουν ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool