Χάθηκε κοριτσάκι

Αν και δεν εχω παιδια,αυτο φανταζομαι πρεπει να ειναι ο χειροτερος εφιαλτης ενος γονιου.:hmm:
Ευχομαι το κοριτσακι της αγγελιας να βρεθει.Και να ευχηθω, αν ειναι δυνατο τα βρουν οι γονεις του στο θεμα της κηδεμονιας χωρις να ξερω βεβαια τις λεπτομεριες της υποθεσης .:hmm:
Ραισα ακουσα οτι τελικα το παιδακι,που εμοιαζε μ'αυτο που χαθηκε στην Ιταλια , εχει συγγενικο DNA με την Αλβανιδα.Νομιζω οτι καμια φορα ειμαστε περισσοτερο ρατσιστες απ΄οσο πρεπει.:/:Το να κανεις τεστ DNA σε μια μανα για να δεις αν το παιδι ειναι δικο της εμενα μου εκανε καπως.:hmm:

Νίκη δεν είναι ρατσισμός το κοριτσάκι ζητιάνευε στους δρόμους. Και ναι γίνομαι ρατσίστρια με ανθρώπους που βγάζουν απροστάτευτα τα πλασματάκια τους στους δρόμους. Άλλωστε η όλη ιστορία ξεκίνησε γιατί υπήρξε καταγγελία από μια Ιταλίδα τουρίστρια στην Κω ότι το κορίτσι έμοιαζε με την μικρή Ντενίζ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mακάρι να σωθεί το κοριτσάκι κι ας είναι και με "ρατσισμό". Τώρα επειδή έτυχε νάναι Αλβανίδα Ρομ κάνουμε έτσι? Αν ήταν δηλαδή Αφγανή ή Αγγλίδα θα είχε διαφορά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις ακουσα απο τις ειδησεις του Σκαι οτι τελικα η Αλβανιδα Ρομ θα απελαθει απο την χωρα.Δεν θα ελεγα οτι εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια στους οικονομικους μεταναστες:redface: ,αλλα αυτο το περιστατικο μου φανηκε μαλλον αδικο.Ολα εγιναν επειδη εμοιαζε το παιδι της με το κοριτσακι που χαθηκε στην Ιταλια.:hmm:Παντα ημουν της γνωμης να εφαρμοζονται οι νομοι,αλλα να εφαρμοζονται για ολους και οχι επιλεκτικα.:hmm:
Υ.Γ Για να ειμαι και ειληκρινης ,αν συνεβαινε κατι τετοιο σε δικο μου παιδι και με υποχρεωναν να κανω τεστ DNA για να αποδειξω οτι ειναι δικο μου,σιγουρα μετα θα ειχα κινηθει νομικα.:)

Μολις ακουσα απο τις ειδησεις του Σκαι οτι τελικα η Αλβανιδα Ρομ θα απελαθει απο την χωρα.Δεν θα ελεγα οτι εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια στους οικονομικους μεταναστες:redface: ,αλλα αυτο το περιστατικο μου φανηκε μαλλον αδικο.Ολα εγιναν επειδη εμοιαζε το παιδι της με το κοριτσακι που χαθηκε στην Ιταλια.:hmm:Παντα ημουν της γνωμης να εφαρμοζονται οι νομοι,αλλα να εφαρμοζονται για ολους και οχι επιλεκτικα.:hmm:
Υ.Γ Για να ειμαι και ειληκρινης ,αν συνεβαινε κατι τετοιο σε δικο μου παιδι και με υποχρεωναν να κανω τεστ DNA για να αποδειξω οτι ειναι δικο μου,σιγουρα μετα θα ειχα κινηθει νομικα.:)

Βρε Νικάκι τι νομικά να κινηθεί. Η εν λόγω κυρία εκμεταλλευόταν το παιδάκι της και το εξέδιδε σε κινδύνους. Δεν μιλάμε για μια υπεύθυνη μανούλα που ήρθαν να την ενοχλήσουν αυτή και το παιδάκι της. Θα μιλούσα έτσι ακόμα κι αν ήταν Ελληνίδα που το έκανε. Για μένα οι άνθρωποι που βγάζουν τα μωρά τους να ζητιανεύουν είναι υποκείμενα. Μιλάμε για 8 χρονών ψυχούλα να γυρνάει και να ζητιανεύει. Εγώ ποτέ δεν δίνω σε παιδάκι χρήματα. Του έχω αγοράσει σάντουιτσ να φάει αλλά ποτέ λεφτά.

Βρε Νικάκι τι νομικά να κινηθεί. Η εν λόγω κυρία εκμεταλλευόταν το παιδάκι της και το εξέδιδε σε κινδύνους. Δεν μιλάμε για μια υπεύθυνη μανούλα που ήρθαν να την ενοχλήσουν αυτή και το παιδάκι της. Θα μιλούσα έτσι ακόμα κι αν ήταν Ελληνίδα που το έκανε. Για μένα οι άνθρωποι που βγάζουν τα μωρά τους να ζητιανεύουν είναι υποκείμενα. Μιλάμε για 8 χρονών ψυχούλα να γυρνάει και να ζητιανεύει. Εγώ ποτέ δεν δίνω σε παιδάκι χρήματα. Του έχω αγοράσει σάντουιτσ να φάει αλλά ποτέ λεφτά.

Ακριβως το ιδιο λεμε Ουρανια με διαφορετικες προσεγγισεις.:DΚαι εγω δεν δινω ποτε χρηματα σε παιδακια που τα βαζουν να ζητιανευουν,ετσι απλα διαιωνιζεις την κατασταση.:down: Τωρα που καταλαθος επεσαν πανω τους τα φωτα της δημοσιοτητας, τι εκανε η κοινωνια (η πολιτεια αν προτιμας), απλα τους απελαυνει για να ξεφωρτωθει το προβλημα. Βοηθαει ετσι το αμοιρο παιδακι που του 'τυχε τετοια μανα?
Φυσικα και δεν εννοουσα οτι η λαθραια Αλβανιδα-Ρομ θα κινηθει νομικα.Αυτο θα εκανα εγω αν μου τυχαινε κατι τετοιο.:)
Υ.Γ Παλι καταφεραμε να βγουμε οφφ-τοπικ.;):D

Υ.Γ Παλι καταφεραμε να βγουμε οφφ-τοπικ.;):D

:lol: Ως συνήθως. Καλέ κυρίες MODS μην μας πετάξετε πάλι

Δηλαδή, κορίτσια, δεν ήταν αυτό το κοριτσάκι που είχε χαθεί στην Ιταλία????????
Ααα, τι κρίμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back