Χάθηκε μαύρη γάτα στη Γλυφάδα

Τέλεια!!!
Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ!
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου και τους προβληματισμούς σου.Φαντάζομαι ότι αυτό που σε έχει προβληματίσει περισσότερο από όλα είναι ότι δεν σε ειδοποίησαν όπως όφειλαν άλλωστε!

Για όλα τα υπόλοιπα όπως το πόσο έψαξαν και ανησύχησαν οι ίδιοι δεν μπορούμε να ξέρουμε τί έχει γίνει ακριβώς.Όσο για το ότι χάθηκε επίσης δεν πρέπει να τους καταδικάσουμε μιας κ έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες...παρεμπιπτόντως παρα λίγο να χάσω την Καρμέλα πριν 2 εβδομάδες παρόλο που είμαι πάρα πάρα πολύ προσεκτική και μάλιστα μου έφυγε από το μπαλκόνι...(θα σας τα πω κάποια στιγμή στο θέμα μας)

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θα πρέπει να ηρεμήσεις αφού όλα πήγαν καλά για τη Σιέρα μας και να σκεφτείς με ψυχραιμία το τί είναι καλύτερο για την ίδια!
Επίσης,ελπίζω να καταλάβουν και οι άνθρωπου που τη φροντίζουν ότι θέλει πολύ προσοχή το μπαλκόνι και πως ούτε η Σιέρα ούτε το νέο μωρό θα πρέπει να έχουν πρόσβαση ξανά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back