Χάθηκε ο Βερόν στην Καλαμαριά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κουράγιο, θα τον βρείς.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουράγιο, θα τον βρείς.....

Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Με έχει πάρει από κάτω όμως. Από το κακό στο χειρότερο πάω:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άαααντε ρε Βερόν! Τί θα γίνει με την πάρτη σου;;; Αρκετά δεν αλήτεψες;;; Αχ κακομοίρη μου, όταν σε βρει η μαμά σου, σου αξίζει να σου ρίξει 5,6,(116) ξεγυρισμένες! (φιλούμπες!)

καλησπέρα και σε καταλαβαίνω απόλυτα.... προσπάθησε να αναπαράγεις γύρω από το σπίτι ήχουε που γνωρίζει και έχουν σχέση με φαγητό( τρίψιμο απόα αλουμινόχαρτο.... κλειδιά ...σίτες.....πιάτα..) επίσης κάνε μια βόλτα γύρω από το σπίτι

τωρα δεν ξέρω πως θα σου φανεί αυτό αλλά παλαιότερα είωα διαβάσει σε άρθρο πως στη βόλτα γύρω γύρω να μην φοράς κάλτες ώστε να μπορέσει να σε μυριστεί και να ακολουθήσει την πορεία προς το σπίτι σου αργότερα... βγες και το βράδυ πολλές φορές....
τι α΄λλο να πω... δν ξέρω ελπίζω να πάνε όλα καλά
αν είναι στειρωμένος δεν νομίζω να πάει μακριά και να αλητέψει... σκέψου πως μπορεί απλά να είναι ελαφρά τραυματισμένος και να έχει λουφάξει κάπου...αν είναι άρρωστα δεν θέλουν να φάωε ή κατι άλλο) σε τετοια περίπτωση μόλις νιώσει καλύτερα και εφόσον συνεχίσεις να τον φωνάζεις πιστεύω πως θα επιστρέψει....Τι να πως ελπίζω όλα να πάνε καλά ...να μας κρατάς ενήμερους

Ευχαριστώ vasia95, τα έχω κάνει όλα όσα λες και πολλά παραπάνω, βγαίνω κάθε βράδυ και πρωί πολλές φορές για να τον ψάξω, σκόρπισα και την άμμο του γύρω από το τετράγωνο κτλ. Να φανταστείς είχα το μπαλκόνι περιφραγμένο με πλέγμα, αλλά αυτός πήδηξε από πάνω. Όταν με το καλό γυρίσει θα τον αφήνω στο μπαλκόνι μόνο με λουρί, κι ας γκρινιάζει όσο θέλει. Με αρρώστησε ο κόπανος!

ο γάτος που έχει η μαμά μου ( τον οποίο έχουμε 8-9 χρόνια) της έφυγε μια μέρα απο το παράθυρο του μπάνιου και έκανε να γυρίσει 24 μέρες...
είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου...η μαμά μου χάλια...
ώσπου μια μέρα με παίρνει τηλ και μου λέει οτι ο πασάς την περίμενε στην εξώπορτα μέσα στο νάζι και την τσαχπινιά...!!!
και μάλιστα χωρίς καμια γρατζουνιά!
οπότε μην απελπίζεσαι :)

είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου...η μαμά μου χάλια...

Έχουμε ρίξει κι εμείς οικογενειακώς πολύ κλάμα... "Έφυγαν" γάτες που είχαμε 15 χρόνια, γεράματα μεν γι' αυτές, αλλά ως μέλη της οικογένειας ήταν όλες αναντικατάστατες.

έτσι είναι.. αυτές οι καταστασεις είναι πολύ δύσκολες..αυτή η αγωνία καθε μέρα σε σκοτώνει...
όλα θα πάνε καλά!:)

Θα τον βρεις!! Πηγαίνω που και που Καλαμαριά και θα έχω τον νου μου! Πάντως πιστεύω πως θα γυρίσει. Μια από τις γάτες που είχα όταν ήμουν μικρή είχ φύγει και γύρισε μετά από ένα μήνα μια βροχερή μέρα!! Εξάλλου ο δικός σου έχει ξανα φύγει και γύρισε!!

συμφωνω απολύτως και εγώ πιστεύω πως θα γυρίσει.....εμένα ο αρσενικός μου έφυγε για 11 ημέρες και ένα πρωί ήρθε σαν να μην τρέχει τίποτα.....και να φανταστείς δεν είχε στειρωθεί ακόμα οπότε ήταν "ελέυθερο πνεύμα"............ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

αυτα μου δινουν και μενα κουραγιο και ελπιδα οτι γυρνανε και μετα απο πολλες μερες. Μακαρι να γυρισουν ολες οι γατες στους ιδιοκτητες τους. δεν ξερουν ποσο μας λειπουν?:worry::worry::worry:
κουραγιο. Αντε βρε Βερον που εισαι? που θα βρεις καλύτερα?

Δυστυχώς ο Βερονάκος μου ακόμα δεν βρέθηκε:'( Χθες το βράδυ όμως γύρω στις 2 που τον έψαχνα και φώναζα ψιψιψψι άκουσα ένα πολύ έντονο νιαούρισμα από μωρό που ερχόταν από ... ψηλά! Ήταν ένα μωρό γατί πάνω σε ένα δέντρο που έκλαιγε και δεν μπορούσε να κατέβει. Τελικά κατάφερα να το πάρω, αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι μου. Γουργουρίζει μονίμως και μόλις με βλέπει πέφτει κάτω και γυρνάει ανάσκελα να το χαϊδέψω. Αύριο θα το υιοθετήσει μια φίλη μου, παρέα με ένα άλλο μωρό που έσωσε κι αυτή προχθές :clapup:.
Αυτό που με τσακίζει είναι ότι το μωρό είναι ίδιο χρώμα με τον Βερόν:'(

Λυπάμαι που ο βερονάκος δεν έχει επιστρέψει ακόμα....αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως το ψάχνεις...δεν το άφησες στην τύχη του:redface:
γιατί δεν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις εσύ το μικρό γατάκι( το ξέρω πως η αντικατάσταση είναι δύσκολη, το έχω περάσει και εγώ) αλλά θα ξεχαστείς, και όταν με το καλό γυρίσει ο βερονάκος σίγουρα θα του αρέσει η παρεά....

Εννοείται ότι τον ψάχνω!!! Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στον Βερόν και συναισθηματικά είμαι ράκος, δεν μπορώ να πάρω άλλο γατί. Θα ήθελα φυσικά να του φέρω ένα για παρέα, αλλά το σπίτι μου είναι μικρό και ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό για 3-4 μέρες και αφήνω τον Βερονάκο στους γονείς μου που τον λατρεύουν. Με δύο γατιά δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Όταν μετακομίσω σε ένα πιο άνετο και φωτεινό σπίτι θα το κάνω.

εαν εχεις φωτο απο το μικρο ανεβασε την να τον δουμε πιστευω πως θα ειναι μια γλυκα.:kissing::kissing::kissing::kissing:
οσο για το βερον υπομονη, και κουραγιο.:/:

Τι έγινε τελικά ; Συνεχίζεται η αναζήτηση ;

Συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως.

Βερόν πολύ αλανιάρης μας βγήκες ! Πήγαινε γρήγορα στην μαμά σου κακομοίρη μου και άσε την ρέμπελη ζωή, δεν είναι αυτά για σένα! Αγγελική τόση θετική ενέργεια απ'όλους μας, δεν μπορεί ! Θα έρθει ο κύριος κάποια στιγμή σαν να μην τρέχει κάστανο...

Βερόν πολύ αλανιάρης μας βγήκες ! Πήγαινε γρήγορα στην μαμά σου κακομοίρη μου και άσε την ρέμπελη ζωή, δεν είναι αυτά για σένα! Αγγελική τόση θετική ενέργεια απ'όλους μας, δεν μπορεί ! Θα έρθει ο κύριος κάποια στιγμή σαν να μην τρέχει κάστανο...

Σας ευχαριστώ όλους για το κουράγιο, το χρειάζομαι γιατί πλέον εγώ το έχω χάσει.

Aκόμα το ζουζούνι??? Άντε μωρέ να γυρίσει... Συνέχεια κοιτάζω αλλά μόνο μια ασπρόμαυρη και μια μαύρη γάτα βλέπω στην περιοχή μας.. keep on searching!!! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back