Χάθηκε ο Βερόν στην Καλαμαριά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακάρι να γυρίσει τα Χριστούγεννα! Δεν μπορώ να στολίσω δέντρο χωρίς τον Βερονάκο μου να σκαρφαλώνει και τον Κώστα να παίρνει το σεσουάρ για τα μαλλιά για να τον κάνει να βγει από τα κλαδιά. :no:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κανενα νεο ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς κανένα νέο. 6 μήνες έχουν περάσει αλλά ακόμα δεν πιστεύω ότι χάθηκε, νιώθω απλώς ότι λείπει και θα γυρίσει όταν το αποφασίσει.

:(

:(.

Aγγελικήμου, σου εύχομαι ολόψυχα να ξαναβρείς τον Βερονάκο σου και να περάσετε αγκαλίτσα τις γιορτές. Μην το βάζεις κάτω. Αφού το ένστικτό σου, σου λέει ότι είναι καλά και απλά λείπει, εμπιστεύσου το και συνέχισε να τον αναζητάς. Γρήγορα σπίτι Βερονάκο:bigarmhug

Πάω να σκάσω ρε γαμώτο! Μου λείπει πάρα πολύ ο Βερόν και δυσκολεύομαι πάρα πολύ να ζήσω χωρίς γατί γιατί πολύ απλά έμαθα να ζω με γάτες από πολύ μικρή και η παρουσία τους στο σπίτι είναι αυτονόητη για μένα. Έτσι μεγαλώνουν και τα ανήψια μου, που σε όποιο σπίτι και να πηγαίνουν υπάρχει γάτα.

Είμαι με δεμένα τα χέρια γιατί αφού πιστεύω πως θα γυρίσει ο Βερόν δεν μπορώ να υιοθετήσω άλλο γατί και από την άλλη σκέφτομαι πως ακόμα κι αν υιοθετήσω μπορεί να το χάσω με τον ίδιο τρόπο από το κωλόσπιτο που μένω.Να μετακομίσω δεν μπορώ άμεσα γιατί δεν έχω μία, και από την άλλη δεν θέλω να μετακομίσω γιατί περιμένω τον Βερονάκο, αν σκοπεύει να επιστρέψει.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φιλοξενήσω κάποιο γατί μέχρι να υιοθετηθεί αλλά και πάλι δεν μπορώ να φιλοξενήσω μωρό ή γατί με ανάγκες διότι λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.

Έχω σαλτάρει!!!!!:wall::wall::wall::wall::wall:

Αν κατάλαβα καλά το σπίτι δεν είναι δικό σου. Καταρχήν πως έφυγε ο Βέρον; Ποια είναι η "αδυναμία" του σπιτιού αυτού;

Το σπίτι το νοικιάζω. Ο Βερονάκος πήδηξε από το μπαλκόνι, που αν και περιφραγμένο είναι χαμηλό και διευκολύνει τα γατιά να φεύγουν και τους διαρρήκτες να έρχονται.

Υ.Γ. Προς όλους τους υποψήφιους διαρρήκτες:
Παιδιά, μην μπείτε στον κόπο, τα πήραν όλα οι προηγούμενοι.:ropalo:

Έχεις διαβάσει καθόλου αυτό το άρθρο ; Δοκίμασες τίποτα απ' αυτά που λέει; (κυρίως εκείνο με τα ούρα) :hmm:
Κοίτα..θαύματα γίνονται! Έχω διαβάσει ιστορία για γάτο που βρέθηκε σε άλλη πόλη της Αγγλίας από εκείνη όπου είχε χαθεί. Για να αυξήσεις τις πιθανότητες να τον βρεις, αν βρίσκεται ακόμη εκεί έξω τότε καλύτερα να δοκιμάσεις κάποια πράγματα που δεν έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα..

Το έχω διαβάσει το άρθρο και έκανα τα πάντα. Εδώ και 6 μήνες τον ψάχνω κάθε βράδυ. Δημοσίευσα την αφίσα του σε ό,τι site υπήρχε και την έστειλα ακόμη και στο Ράδιο Αρβύλα.

Πραγματικά, άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Τον Μπιν Λάντεν πιο γρήγορα τον βρήκανε.

Εύχομαι στο μέλλον τα χαμένα μας γατιά να εντοπίζονται μέσω δορυφόρου.

Λυπάμαι πάρα πολύ!! Αν υιοθετούσες ένα βρεφάκι που δεν θα μπορούσε να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι για μήνες ακόμα μέχρι να δεις τι θα κάνεις και αν επιτρέψει ο Βερόν;

Βρέφος δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να υιοθετήσω γιατί δουλεύω πολύ και θα το αφήνω μόνο του για ώρες. Αν επιστρέψει ο Βερόν δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το δεχτεί και μπορεί να εκνευριστεί και να ξαναφύγει. Το ξέρω ότι το παρατραβάω το θέμα, αλλά τα σκέφτομαι όλα. Άσε που έχω τύψεις γιατί σκέφτομαι πως ο Βερόν έφυγε επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Αυτό το σπίτι το βρήκα πολύ βεβιασμένα σαν λύση ανάγκης, γιατί το προηγούμενο που νοίκιαζα οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να το πουλήσουν. Τώρα ξέμεινα με αυτό γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.

Όχι γλυκειά μου, ο γάτος δεν έφυγε γιατί δουλεύεις πολλές ώρες. Ούτε η πρώτη ιδιοκτήτρια γάτου είσαι, ούτε η τελευταία που εργάζεται πολύ. Ο γατούλης έφυγε γιατί απλά μπορούσε και κάτι τον προσκάλεσε για εξερεύνηση... Αν επιστρέψει ο Βερόν σε συμβουλεύω να μην του αφήσεις ξανά το περιθώριο να ξαναφύγει, είτε φτιάχνοντας καλύτερη περίφραξη είτε αποτρέποντάς τον από το να βγει στο μπαλκόνι :/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back