Roku
Νεοφερμένο μέλος
Η Mariam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
22-08-11
18:10
Μετακομίσα πριν έναν μήνα σε νέο σπίτι μαζί με τους 2 γάτους μου. Μένουμε κοντά στα ΤΕΙ της Αθήνας.
Πριν 2 μέρες μου την έσκασαν και οι 2 γάτοι όπως έμπαινα από την πόρτα. Έπιασα τον μικρό αλλά ο Νέκο απλά εξαφανίστηκε. Έψαχνα για ώρες αλλά δεν άκουσα ούτε το κουδούνι του ούτε τίποτα. Ψάχνω κάθε μέρα και κάθε νύχτα για ώρες. Κουνάω τα κλειδιά μου, χτυπάω την κονσέρβα του, μιλάω στους γείτονες. Σήμερα θα βάλω αφίσες.
Έξω από το σπίτι μου μένουν 2 σκύλοι οι οποίοι είναι πολύ καλοί και δεν πειράζουν τις γάτες που περνάνε αλλά νομίζω πως ο δικός μου εξαφανίστηκε γιατί είδε τους σκύλους μόλις το έσκασε. Ο ένας σκύλος κοιμάται στην εξώπορτά μου και δεν μπορώ να τον διώξω γιατί ξαναέρχεται και τον λυπάμαι να τον μαλώσω.
Το προηγούμενο μας σπίτι είναι περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακριά και χρειάζεται να περάσεις μεγάλους δρόμους για να φτάσεις. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάει εκεί? Δεν συνήθιζε να περνάει δρόμους. Είναι έξυπνος γάτος και πολύ ικανός στο σκαρφάλωμα και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του.
Είναι 6 ετών στειρωμένος, πολύ φοβητσιάρης και ντροπαλός. Τον άφηνα στο προηγούμενο σπίτι να βγαίνει μια φορά την εβδομάδα μόνο. Πάντα γύριζε πίσω μετά από το πολύ 3 ώρες.
Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Μου λείπει πολύ κι αν περάσουν κι άλλες μέρες και δεν τον έχω βρει θα αρχίσω να τρελαίνομαι. Φοράει λουράκι, άσπρο κουδουνάκι και πράσινη ταυτότητα.
Μαριάμ
697.7982.317
Πριν 2 μέρες μου την έσκασαν και οι 2 γάτοι όπως έμπαινα από την πόρτα. Έπιασα τον μικρό αλλά ο Νέκο απλά εξαφανίστηκε. Έψαχνα για ώρες αλλά δεν άκουσα ούτε το κουδούνι του ούτε τίποτα. Ψάχνω κάθε μέρα και κάθε νύχτα για ώρες. Κουνάω τα κλειδιά μου, χτυπάω την κονσέρβα του, μιλάω στους γείτονες. Σήμερα θα βάλω αφίσες.
Έξω από το σπίτι μου μένουν 2 σκύλοι οι οποίοι είναι πολύ καλοί και δεν πειράζουν τις γάτες που περνάνε αλλά νομίζω πως ο δικός μου εξαφανίστηκε γιατί είδε τους σκύλους μόλις το έσκασε. Ο ένας σκύλος κοιμάται στην εξώπορτά μου και δεν μπορώ να τον διώξω γιατί ξαναέρχεται και τον λυπάμαι να τον μαλώσω.
Το προηγούμενο μας σπίτι είναι περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακριά και χρειάζεται να περάσεις μεγάλους δρόμους για να φτάσεις. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάει εκεί? Δεν συνήθιζε να περνάει δρόμους. Είναι έξυπνος γάτος και πολύ ικανός στο σκαρφάλωμα και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του.
Είναι 6 ετών στειρωμένος, πολύ φοβητσιάρης και ντροπαλός. Τον άφηνα στο προηγούμενο σπίτι να βγαίνει μια φορά την εβδομάδα μόνο. Πάντα γύριζε πίσω μετά από το πολύ 3 ώρες.
Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Μου λείπει πολύ κι αν περάσουν κι άλλες μέρες και δεν τον έχω βρει θα αρχίσω να τρελαίνομαι. Φοράει λουράκι, άσπρο κουδουνάκι και πράσινη ταυτότητα.
Μαριάμ
697.7982.317
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
22-08-11
18:43
Πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να πήγε στο προηγούμενο σπίτι αν έχει ζήσει καιρό εκεί και συνδέθηκε με το μέρος. Ίσως τα γατάκια να μην αντιλαμβάνονται ότι άμα μετακομίζουμε δεν κατοικούμε πια στο μέρος που τόσο πολύ αγάπησαν.
Καλή τύχη πραγματικά να βρεις το αγοράκι σου!!!
Καλή τύχη πραγματικά να βρεις το αγοράκι σου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Litsa-Christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
23-08-11
16:30
Ναι υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να εχει παει πισω στο παλιο σπιτι!! Μια κυρια στη γειτονια οταν μετακομιζε απ το χωριο για να ερθει στη πολη ειχε κανει μια φορα τη διαδρομη μαζυ με τη γατουλα της για να φερει καποια πραγματα.. γυρισε την αφησε στο χωριο με την προηποθεση να γυρισει να τη παρει την επομενη μερα και η γατουλα χαθηκε! Σε μια βδομαδα ειχε κατεβει μονη της και την περιμενε εξω απ το σπιτι!!! Ειχε κανει περιπου 15 χλμ και ειχε περασει οχι απλα μεγαλους δρομους οπως καταλαβενεις και ουτε και αυτη ηταν συνηθισμενη !!! οπως και να χει ακομη και εκει τριγυρω να μην ειναι μην απογοητευεσε ισως κανει αρκετες μερες να γυρισει η να τον βρεις εσυ! Ευχομαι να τον βρεις το συντομοτερο!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
23-08-11
17:29
Εύχομαι σύντομα να τον βρεις τον γατούλη σου, τον Κούκλο! Από τα πιο όμορφα πανθηράκια που έχω δει

Roku
Νεοφερμένο μέλος
Η Mariam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
23-08-11
23:00
Σας ευχαριστώ πολύ. Συνεχίζω την προσπάθεια, ακόμα δεν έχει βρεθεί ο γάτος...
Bijoux από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφος και όταν με βλέπει με λέει "μαμά", αλήθεια λέω.
Bijoux από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφος και όταν με βλέπει με λέει "μαμά", αλήθεια λέω.
Roku
Νεοφερμένο μέλος
08-09-11
16:52
Αν και αργοπορημένα σας ενημερώνω πως ο Neko γύρισε! Επέστρεψε 4 μέρες αφού τον χάσαμε πεινασμένος αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. 

maro71
Νεοφερμένο μέλος
Η maro71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 73 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
08-09-11
17:11
Χαρηκα παρα πολυ που σου γυρισε, και το δικο μου που ψαχνω ειναι ακριβως το ιδιο μαυρο σαν το δικο σου με λουρακι εμενα λειπει μια βδομαδα τωρα και ακομα τιποτα να φανταστεις κλαιω τωρα και απο χαρα και απο λυπη μου λειπει παρα πολυ αντε να το δω και εγω συντομα 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum