Χάθηκε ο Νέλλος (Κανέλλος), στην Πλατεία Αμερικής...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Giteana

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Το Σάββατο στις 18/7/2011, τα ξημερώματα, χάθηκε ο Νέλλος (Κανέλλος), κοντά στην πλατεία Αμερικής, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Μοσχονησίων.
2d26e5h.jpg
292xve1.jpg

Είναι αρσενικός γατούλης, ενάμισι χρονών, βάρος έξι κιλά, γεροδεμένος και μυώδης, δυνατός και γρήγορος.
Είναι λευκός, με πορτοκαλί στο κεφάλι και στην ουρά, και μελί μάτια. Ακούει στο όνομά του. Είναι στειρωμένος κι εμβολιασμένος.
ornl74.jpg

Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, δεν φοβάται εύκολα, είναι πολύ έξυπνος, παρατηρητικός κι εφευρετικός, (έμαθε μόνος του σε χρόνο dt ν' ανοίγει ψυγείο, πόρτες, ντουλάπια) του αρέσει πολύ να εξερευνεί κι είναι τρομερά λιχούδης.
314pft5.jpg

Πήδηξε από το μπαλκόνι μας στον 4ο στη διπλανή ταράτσα, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και που και τα υπόλοιπα δύο γατιά μας κάνουν συχνά. Από τις διπλανές ταράτσες έρχονται συστηματικά δυο άλλες αδέσποτες γατούλες που τις ταΐζουμε στο μπαλκόνι και γνωρίζονται με τις δικές μας. Συχνά λοιπόν, ο Νέλλος και τα υπόλοιπα γατιά μας έβγαιναν στις δίπλα ταράτσες κι έπαιζαν, κυνηγιόντουσαν με τις άλλες, ή απλώς άραζαν στον ήλιο, και σε λίγες ώρες ήταν πάντα πίσω, ή τουλάχιστον έτρεχαν πάντα όταν τους φωνάζαμε για φαγητό.
Έτσι δεν ανησύχησα καθόλου όταν το βράδυ του Σαββάτου βγήκαν όλα στις δίπλα ταράτσες κι άρχισαν τα παιχνίδια και τα τρεχαλητά.

Λίγες ώρες μετά που τα φώναξα για φαγητό, ήρθαν όλα τρέχοντας εκτός από τον Κανέλλο. Και πάλι δεν ανησύχησα, καμιά φορά εξερευνούσε κι αργούσε λίγο παραπάνω. Όμως όταν άρχισε να ξημερώνει, με ζώσαν τα μαύρα φίδια. Στις τέσσερις το πρωί ήμασταν ήδη στο δρόμο και ψάχναμε παντού.

Την επόμενη μέρα ανεβήκαμε στις δίπλα ταράτσες, ψάξαμε παντού, αποθηκάκια και κτίσματα, κατεβήκαμε με σκάλες υπηρεσίας στους φωταγωγούς και χωθήκαμε σε κάτι άθλια βρωμερά υπόγεια, αλλά Κανέλλος πουθενά!

Όλες αυτές τις μέρες έχουν λιώσει τα πόδια μας στο περπάτημα, κάθε νύχτα, και μετά πάλι κάθε ξημέρωμα πριν αρχίσουν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα, τον φωνάζουμε παντού κουνώντας του το κουτάκι με την ξηρά τροφή, αλλά ως τώρα τίποτα.

Τύπωσα 30 αφίσες και έβαλα στη γειτονιά, ενημέρωσα όσους γείτονες και καταστηματάρχες μπορούσα, ανέβηκα και πάνω από την Πατησίων, έφτασα μέχρι την πλατεία Φωκίωνος και άφησα και αφίσα στον κτηνίατρο της γειτονιάς.

Η αγγελία εδώ είναι η τελευταία μου ελπίδα.

Έχω αρρωστήσει, μόνο αυτό μπορώ να σας πω. Θα πω για πρώτη φορά ευτυχώς που έχω μείνει άνεργη, γιατί αν έπρεπε να βγάλω μέρα στο γραφείο ή που θα παραιτούμουν από μόνη μου ή που θα με σουτάρανε.

Αν κανείς τον είδε, παρακαλώ ό,τι ώρα κι αν είναι, μέρα ή νύχτα, ας ενημερώσει.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2130305128
2108642100
6942890367
6949427743

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη χάνεις το κουράγιο σου! σε μια παρόμοια περίπτωση η κοπέλα μου είχε χάσει ένα απ τα γατιά μας, ο οποιος είναι στειρωμένος και τον είχε βρει μετά από 10 μέρες πολύ μακρυά απ το σπίτι. προφανώς κάτι ακολούθησε παίζοντας και χάθηκε! Σε καταλαβαίνω απόλυτα gt έχω χάσει k εγώ εδώ και 10 μέρες ένα απ τα δικά μου και έχω τρελαθεί! Πιστεύω πως οι βραδινές ώρες είναι οι καλύτερες για να τον ψάξεις! Σου εύχομαι να τον βρείς η να γυρίσει σύντομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο σου...

Δεκατρείς μέρες σήμερα και τον Κανελλάκο ακόμη τον ψάχνουμε.. Αλλά δε χάνω τις ελπίδες μου ούτε θα σταματήσω να ψάχνω. Βγαίνω στους δρόμους κυρίως αργά τη νύχτα, ή κοντά στα ξημερώματα που έχει ησυχία.

Μακάρι να βρεις και το δικό σου γατούλι..

Καλή επιτυχία να έχετε και να βρείτε σύντομα τα γατάκια!
Μην χάνετε τις ελπίδες σας διότι όντως μπορεί να περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να επιστρέψουν.

George82, να 'σαι καλά.

Πριν λίγες μέρες μας τηλεφώνησε ένας κύριος ότι βρήκε τον Νέλλο, τον ρώτησα πώς είναι το γατάκι που βρήκε και μου είπε "όπως αυτό που έχετε στη φωτογραφία της αφίσας". Μέχρι να φτάσουμε σπίτι του κόντεψε να μου φύγει η ψυχή, και τελικά ΔΕΝ ήταν ο Νέλλος μας.
Ο κύριος είχε βρει ένα μικρό γατάκι, 3-4 μηνών, όλο πορτοκαλί με λευκή κοιλιά... αναρωτιέμαι δεν είδε τη φωτογραφία στην αφίσα; Δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει ότι πρόκειται για ενήλικο γάτο, 6 κιλών για τω Θεώ!, και στειρωμένο;
Εκτός κι αν το μόνο που πήρε το μάτι του ήταν ότι δίνουμε αμοιβή και μάζεψε το πρώτο πορτοκαλί αδέσποτο γατάκι...

Τι να πω, δε φαντάζεστε την απογοήτευσή μου.
Απ' την άλλη προσπαθούσα να το δω θετικά.. αν έστω κι ένας άνθρωπος έκανε τον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο, ακόμη κι αν η αμοιβή είναι το δέλεαρ, ίσως έτσι βρεθεί ο Νέλλος μας... Τι να πω πια, έχω κουραστεί κι απογοητευτεί, κυρίως από την αντιμετώπιση του κόσμου: "Μα πώς κάνεις έτσι για μια γάτα" είναι το συνηθέστερο που ακούω.
Αλλά τι να σας τα λέω, φαντάζομαι τα 'χετε ακούσει κι εσείς κατά καιρούς κάτι τέτοια.
Φτωχός κι ανάπηρος ψυχικά όποιος δεν ένιωσε την αγάπη ενός ζωντανού, αυτό έχω μόνο να πω.

Τις καλημέρες μου.

Ιφιγένεια, ξέρω καλά αυτό το "Μα πως κάνεις έτσι για ένα γατί, μωρέ;"
Το έχω ακούσει αρκετές φορές στο παρελθόν και γινόμουν κάθε φορά Τούρκος.
Μου την δίνει να το ακούω ακόμη και σήμερα από κάποιον ο οποίος δε μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα, όπως είπες κι εσύ.

Όσο για τον κύριο που σου τηλεφώνησε, ή είδε απλώς την φωτογραφία χωρίς να διαβάσει τίποτα άλλο και σε πήρε τηλέφωνο, ή τηλεφώνησε πιστεύοντας πως έχασες ένα γάτο αλλά δίνοντας σου έναν άλλον εσύ θα είσαι ok;
Τι να πω;
Παίζει βέβαια και το δέλεαρ της πληρωμής....

Ειλικρινά εύχομαι το καλύτερο και το επόμενο μήνυμα που θα στείλεις να είναι για να μας πεις ότι βρήκες τον κούκλο! ;)

Εύχομαι να βρεις τον γατούλη σου. Έχω χάσει κι εγώ τον δικό μου, έχει ίδια χαρακτηριστικά με τον Νέλλο σου. Ας ελπίσουμε πως κάνουν μια μεγάλη καλοκαιρινή βόλτα.

Giteana ειχαμε καμια εξεληξη με τον γατουλη?

Παιδιά, 37 μέρες μετά, ο Κανελλάκος βρέθηκε και είναι σώος στο σπίτι και στην αγκαλιά μας :clapup:

Ό,τι και να σας πω για το πώς νιώθω θα είναι λίγο! Η χαρά μου είναι απίστευτο, αν και ακόμη είμαι σοκαρισμένη και προσπαθώ να το πιστέψω!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τα μηνύματα και την ψυχική συμπαράσταση σ' αυτές τις μαύρες μέρες.
Βοηθήσατε όσο δεν φαντάζεστε με τη θετική σας ενέργεια.

Εύχομαι μέσα απ' την ψυχή μου όσοι χάσατε ζωάκια να τα ξαναβρείτε γρήγορα κι ό,τι καλύτερο σε όλους!

Ιφιγένεια.

Απίστευτο!!!!!!:clapup::clapup::clapup: Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκες τον κούκλο σου!Να μας τον φιλήσεις :D

Έφη, να 'σαι σίγουρη θα του δώσω διακόσια φιλιά στη μουσούδα! Να 'σαι καλά!

:clapup::clapup::clapup: Τί καλά!!!:clapup:
Φίλα τον και ζούμπα τον (και εκ μέρους μας :redface: ) και απόλαυσέ τον!! :)

Παιδιά, 37 μέρες μετά, ο Κανελλάκος βρέθηκε και είναι σώος στο σπίτι και στην αγκαλιά μας :clapup:

Ό,τι και να σας πω για το πώς νιώθω θα είναι λίγο! Η χαρά μου είναι απίστευτο, αν και ακόμη είμαι σοκαρισμένη και προσπαθώ να το πιστέψω!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τα μηνύματα και την ψυχική συμπαράσταση σ' αυτές τις μαύρες μέρες.
Βοηθήσατε όσο δεν φαντάζεστε με τη θετική σας ενέργεια.

Εύχομαι μέσα απ' την ψυχή μου όσοι χάσατε ζωάκια να τα ξαναβρείτε γρήγορα κι ό,τι καλύτερο σε όλους!

Ιφιγένεια.

Τι υπέροχα νέα!!!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Δώσε του μια τεράαααααααστια αγκαλίτσα και από εμένα!!!

το καλλυτερο νεο που εχουμε ακουσει τελευταια,τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ ευχάριστα νέα, Giteana! :)
Προφανώς έζησε τον έρωτα του δεξιά κι αριστερά με διάφορες ξελογιάστρες και τώρα γύρισε "χορτάτος". :D

ευχάριστα νέα!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back