Χάθηκε ο Ντίλιγκερ, μαύρος γάτος Χαλάνδρι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

maria p

Νεοφερμένο μέλος

Η maria p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 68 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα.
Ο Ντίλιγκερ είναι ένας γατούλης περίπου 18μηνών. Μαύρος με ελάχιστες άσπρες τρίχες. Τον τελευταίο χρόνο ζούσε στην πιλωτή μας στο Χαλάνδρι. Δεν μπορούσε να μείνει σε σπίτι αφού είχε μια χρόνια ιγμορίτιδα και ήταν μονίμως γεμάτος μυξούλες. Τον έχουμε στειρώσει και φυσικά εμβολιάσει, μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα έκανε το ετήσιό του.
Είχε υποστεί παλαιότερα κακοποίηση από γείτονα. Μετά την στείρωσή του ήταν ιδιαίτερα ήρεμος και δεν έφευγε από την πιλωτή. ζούσε σ ένα ακίνητο αυτοκίνητο όπως διατηρούσαμε τον χώρο σε άψογη καθαριότητα. Χθες το βράδυ τον είδα τελευταία φορά γύρω στις 12.30 τα μεσάνυχτα. Λογικά θα έπρεπε μετά να κοιμηθεί. Σήμερα το πρωί στις 8πμ δεν ήταν στην θέση του, κάτι πολύ πολύ σπάνιο. Και δυστυχώς ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Ψάξαμε παντού ακόμα και στους γύρω σκουπιδοντενεκέδες ματαίως.
Φοράει μπλε λουράκι με κουδουνάκι και κοκκινο αντιπαρασιτικό πειριλαίμιο.
Αν κάποιος ξέρει κάτι περιμένουμε με αγωνία. Ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN1157.jpg
    DSCN1157.jpg
    347,6 KB · Εμφανίσεις: 40
Απάντηση: χάθηκε ο Ντίλιγκερ, μαύρος γάτος Χαλάνδρι

ευχομαι να τον βρειτε πολυ γρηγορα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστούμε πολύ, όμως περνούν οι ώρες και μας κατακλύζει απαισιοδοξία....

Αφίσες έχετε βάλει;; Αν όχι,καλό θα ήταν να βάλετε..βοηθάνε αφάνταστα.Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί.:)

όχι μέχρι τώρα ελπίζαμε τώρα θα βγω να τα κολλήσω ευχαριστώ έχεις δίκιο

μηπως τον εκλεψαν?:worry:

ειχε προσβαση στον δρομο?

Καρδουλα μου μακαρι να τον βρειτε γρηγορα!!!!!

αυτο ελπιζω και εγω!

καλημέρα, τίποτα ακόμα και το χειρότερο κανείς δεν ξέρει κάτι.
για να τον επαιρναν σε σπίτι αποκλείεται γιατί είναι συνέχεια μυξιάρης. τα μωρομάντηλα τα καταναλωνουμε με τις στοίβες.
φοβάμαι το χειρότερο μήπως ενοχλήθηκε κάποιος και εύχομαι κάπου να εγκλωβίστηκε κατά λάθος κα να εμφανιστεί.
ευχαριστώ παιδιά για την συμπάθειά σας.
αν μάθετε κάτι θα περιμένω

ειχαν γινει αιματολογικες για ανιατες?Ο γατουλης μπορει να ειχε κατι σοβαρο

καλησπέρα, ναι είχαν γίνει όλες οι εξετάσεις είχε κάνει εμβόλια, ήταν στειρωμένος όλα οκ. απλά είχε την βροχίτιδα που δεν περνάει του έδινα κατά διαστήματα αντιβίωση και τον έβλεπε ο γιατρός. αν είχε συμβεί ατύχημα ή είχε πνιγεί από το βήχα θα τον είχαμε βρει.
έχουμε καταλήξει πως ο γατούλης έπεσε θύμα κακού ανθρώπου δεδομένου οτι από την ώρα που τον είδα μέχρι την ώρα που τον αναζήτησα είχαν περάσει μόνο 6 ώρες.
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου

Καλησπέρα.Μένω στο Χαλάνδρι και στη γειτονιά μου ειναι αρκετά μαυρα γατιά όπως και πολλές πυλωτες και σπίτια στα οποία φροντίζουν αδέσποτα.Η αλήθεια είναι πωες δεν έχω δει κανένα μαυρο με λουράκι αλλα αυτο δεν έχει σημασία γιατι πολλες φορέ(αν και δεν καταλαβαινω το λογο)τα πιανουν και τους τα βγάζουν.Που μένεις.Βάλε αφίσες και εγώ εχασα την δική μου το καλοκαίρι αλλα τελικα τη βρηκα μετα απο 28 μέρες.

καλησπέρα, έχουμε γεμίσει φωτογραφίες την γύρω περιοχή σε κάθε κολώνα και όλα τα petshops της γειτονιάς και τα φιλικά καταστήματα. είμαστε γύρω από την περιοχή του ΙΚΑ. Η γάτα σου είναι στειρωμένη και έλειψε 28μέρες? Εκτός αν δεν είναι και ήταν σε οίστρο. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου είναι αλήθεια πως έχουμε απελπιστεί πως δεν θα το βρούμε

Σιγουρα πηρες αποτελεσματα των 3 ανιατων στα χερια σου?

ναι τα έχω πάρει, τι σκέφτεσαι και εστιάζεις σ αυτό το θέμα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back