Χάθηκε ο Ριρής στο Βύρωνα

• Thread starter Thread starter hionitsa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

hionitsa

Νεοφερμένο μέλος

Η hionitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/6/2/0/dsc00142_506812.jpgΧάθηκε στις 5/5/10 στην περιοχή του Βύρωνα ο γατούλης των φωτογραφιών. Ακούει στο όνομα Ριρής, είναι στειρωμένος, παχουλός και φιλικός. Αν τον έχετε δει επικοινωνείστε με το 6938699208 η στείλτε PM. Μας λείπει πολύ.https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/6/2/0/dsc00144.jpg

Χάθηκε στις 5/5/10 στην περιοχή του Βύρωνα ο γατούλης των φωτογραφιών. Ακούει στο όνομα Ριρής, είναι στειρωμένος, παχουλός και φιλικός. Αν τον έχετε δει επικοινωνείστε με το 6938699208 η στείλτε PM. Μας λείπει πολύ.[/quote]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χάθηκε στις 5/5/10 στην περιοχή του Βύρωνα ο γατούλης των φωτογραφιών. Ακούει στο όνομα Ριρής, είναι στειρωμένος, παχουλός και φιλικός. Αν τον έχετε δει επικοινωνείστε με το 6938699208 η στείλτε PM. Μας λείπει πολύ.
[/quote]
βαλτε πολλες αφισες στην περιοχη και στις γυρω..πιστεψε με ειναι οτι καλυτερο..σε αναλογες περιπτωσεις εχουν βρεθει γατια με τις αφισες..ευχομαι πραγματικα να τον βρειτε..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χάθηκε στις 5/5/10 στην περιοχή του Βύρωνα ο γατούλης των φωτογραφιών. Ακούει στο όνομα Ριρής, είναι στειρωμένος, παχουλός και φιλικός. Αν τον έχετε δει επικοινωνείστε με το 6938699208 η στείλτε PM. Μας λείπει πολύ.

βαλτε πολλες αφισες στην περιοχη και στις γυρω..πιστεψε με ειναι οτι καλυτερο..σε αναλογες περιπτωσεις εχουν βρεθει γατια με τις αφισες..ευχομαι πραγματικα να τον βρειτε..:)[/quote]

ξερεις πως περναω τισ φωτογραφιες?δε μου ανοιγει το συννημένο για να τις περασω./;-(

βαλτε πολλες αφισες στην περιοχη και στις γυρω..πιστεψε με ειναι οτι καλυτερο..σε αναλογες περιπτωσεις εχουν βρεθει γατια με τις αφισες..ευχομαι πραγματικα να τον βρειτε..:)

ξερεις πως περναω τισ φωτογραφιες?δε μου ανοιγει το συννημένο για να τις περασω./;-([/quote]

οχι..δεν ξερω απο τα συννημενα..μονο απο γκαλλερυ..:)

παιδια καλημερα...μηπως γνωριζετε αν ειναι περιοδος ζευγαρωματος?γιατι ο γατουλης μου αν και 5 μηνες στειρωμενος ειχε ανυσηχιες και τσακωνονταν με αλλους γατους...τουλαχιστον να μη χασω εντελως τις ελπιδες μου....

Που εισαι ακριβως στο Βυρωνα?Να εχω κι εγω το νου μου μηπως και τον δω,εχει πολυ χαρακτηριστικα χρωματα και σχεδια...
Να υποθεσω οτι τον αφηνες να βγει και εξω ε?Δεν ειναι Ο Βυρωνας και γενικα η Αθηνα,για να αφηνεις εξω ακομα και στειρωμενα γατια...

ειμαι στον βυρωνα κοντα στο δημαρχειο ,στη νεα ελβετια.δυστυχως δεν εβγαινε εξω με δικη μου επιλογη,μενω σε μονοκατοικια με δεντρα γυρω και σκαρφαλωνε,τον στειρωσα για να τον γλιτωσω γιατι τον ετρωγαν οι αλλοι του ακαλυπτου και χαθηκε τωρα....σε παρακαλω εχε τον νου σουν και πες το και σε γνωστους σου αν μπορεις....σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

καλημερα,μηπως γνωριζετε και αλλα sites οπου μπορω να κανω αναρτηση και να προωθηθει η αγγελια?
λειπει 6 μερες τωρα...την περιοχη την εχω χτενισει...αν δεν του εχει συμβει κατι και εχει απομακρυνθει υπαρχει περιπτωση να γυρισει?

Ναι μπορεί να γυρίσει. Πραγματικά εύχομαι να τον έχεις ξανά κοντά σου το συντομώτερο.

ευχαριστω πολυ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back