Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Litsa-Christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
23-07-11
20:14
Στις 15 του μηνα έχασα τον γατούλη μου. Τελευταια φορα που τον είδα ήταν κάτω απ το αυτοκίνητο μας έχω από το σπίτι. Έκτοτε είναι λες και έχει ανοίξει η γη και τον έχει καταπιεί! Είναι αρσενικός άσπρος με μια μικρή "τουφιτσα" μαύρη στο κεφάλι του! Είναι 2 χρόνον! Έχω ρωτήσει πολλούς ανθρώπους στη γειτονιά που τον ξέρουν αν τον έχουν δει αλλα τίποτα! Έχω ρωτήσει ακόμα και τους σκουπιδιάρηδες που δουλεύουν στη περιοχή μας (χωρα τήνου) αν έχουν μαζέψει κανένα γατί με τα χαρακτηριστικά του.. και η απάντηση όλων είναι (ευτυχώς) όχι! Δεν είναι στειρωμένος ( αν και σύντομα σκόπευα να τον στειρώσω). Καθημερινά βγαίνω βόλτες και τον ψάχνω αρκετά τετράγωνα μακρυά. Έχει εξαφανιστεί άλλες 2 φορες αλλα δε κράτησε πάνω από 3-4 μέρες. Τη πρώτη τον βρήκα εγώ και είχε στριμώξει μια θηλυκή μαζού με άλλους 2-3! Τη εύτερη γύρισε μονος του! Αν και υπάρχουν 3 θηλυκές τις οποιες ταΐζω και προσέχω αλλα εκτος σπιτιού απ ότι παρατήρησα δε τον άφηναν να ζευγαρώσει μαζού τους! ( όχι βεβαια πως ήθελα κάτι τέτοιο) Κοντεύω να τρελαθώ δε ξέρω πια τι να κάνω! Ελπίζω να γυρίσει σύντομα γιατί μου λείπει τρελα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
23-07-11
20:20
μπορεί να γυρίσει... (ψάξε καλύτερα, μπορεί να βρεθεί...)
σου έυχομαι να τον βρεις...
σου έυχομαι να τον βρεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Litsa-Christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
23-07-11
20:25
Σε ευχαριστώ πολύ! απ το στόμα σου και στου θεού το αυτι! δε πρόκειται να σταματήσω να ψάχνω μέχρι να τον βρω! (ελπίζω μονο να μην... ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω) το μονο σίγουρο είναι πως όταν τον βρω η γυρίσει έχει πάει για στείρωση την ίδια μέρα!
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
23-07-11
20:28
μακάρι...
πού ξέρεις; μπορεί να βρεθεί!
πού ξέρεις; μπορεί να βρεθεί!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
23-07-11
20:38
Litsa-christos,θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις με greeklish,γιατι απαγορευεται απο τους κανονισμους του σαιτ.Δες σε παρακαλω τα προσωπικα σου μηνυματα
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
12-08-11
19:12
θα ξαναρθεις μολις νυχτωσει
και τ ονειρο παλυ την αληθεια θα σωσει..
θα μαι κοντα σου!
Μονο εκει σε βλεπω καλε μου
εκει ζυγωνεις και ακουμπας τη ψυχη μου
με τα φτερα σου..
Μα το πρωι χανασε φευγεις
ανοιγω τα ματια και αμεσως πεθαινεις
Μη ξημερωνεις ουρανε...
και τ ονειρο παλυ την αληθεια θα σωσει..
θα μαι κοντα σου!
Μονο εκει σε βλεπω καλε μου
εκει ζυγωνεις και ακουμπας τη ψυχη μου
με τα φτερα σου..
Μα το πρωι χανασε φευγεις
ανοιγω τα ματια και αμεσως πεθαινεις
Μη ξημερωνεις ουρανε...
Litsa-Christos
Νεοφερμένο μέλος
23-08-11
16:48
Εχει περασει ενας μηνας και ο Σαμμυ ακομα να φανει..
Ψαχνω, ρωταω αλλα τπτ! (αν και τη τελευταια βδομαδα δεν εψαξα ιδιετερα λογο του οτι εχει αρρωστησει ασχημα ο μικρος μου γατουλης) Αυτο που μου δεινει ελπιδα ειναι οτι δεν εχω βρει πτωμα ουτε εγω ουτε κανενας απ αυτους που εχω ρωτησει και ειναι αρκετοι! Σχεδον οι πιο πολλοι μου λενε οτι ειναι σιγουροι πως εχει παει για να βρει θηλυκια μιας και στη γειτονια μου εχει αλλα αρσενκα μεγαλυτερα σε ηλικια και μεγεθος και εχουν αυτοι "προτεραιοτητα".Μαλιστα λενε οτι αν δεν "αδειασει" δε προκειτε να γυρισει μεχρι να τελιωσει η περιοδος ζευγαρωματος! και θα γυρισει πετσι και κοκκαλο. Εχω διαβασει οτι η περιοδος που ζευγαρωνουν οι γατες αρχιζει τον ιανουαριο και τελιωνει μεσα οκτωμβριου! Ξερει κανενας αν στεκει αυτο?
Μου λειπει υπερβολικα πολυ δεν ξερω ειληκρινα ποσο θα αντεξω...
Ψαχνω, ρωταω αλλα τπτ! (αν και τη τελευταια βδομαδα δεν εψαξα ιδιετερα λογο του οτι εχει αρρωστησει ασχημα ο μικρος μου γατουλης) Αυτο που μου δεινει ελπιδα ειναι οτι δεν εχω βρει πτωμα ουτε εγω ουτε κανενας απ αυτους που εχω ρωτησει και ειναι αρκετοι! Σχεδον οι πιο πολλοι μου λενε οτι ειναι σιγουροι πως εχει παει για να βρει θηλυκια μιας και στη γειτονια μου εχει αλλα αρσενκα μεγαλυτερα σε ηλικια και μεγεθος και εχουν αυτοι "προτεραιοτητα".Μαλιστα λενε οτι αν δεν "αδειασει" δε προκειτε να γυρισει μεχρι να τελιωσει η περιοδος ζευγαρωματος! και θα γυρισει πετσι και κοκκαλο. Εχω διαβασει οτι η περιοδος που ζευγαρωνουν οι γατες αρχιζει τον ιανουαριο και τελιωνει μεσα οκτωμβριου! Ξερει κανενας αν στεκει αυτο?Μου λειπει υπερβολικα πολυ δεν ξερω ειληκρινα ποσο θα αντεξω...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum