Χάθηκε ο Σπόρος στον Πειραιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dunkelheit83

Νεοφερμένο μέλος

Η Dunkelheit83 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
88081040.jpg

Καλησπέρα . Χάθηκε την Κυριακή 26/6/2011 ο Σπόρος , στην περιοχή Αγ. Διονύσιου στον Πειραιά. Είναι 1 έτους και στειρωμένος .Δεν φοράει λουράκι . Χαρακτηριστικό του η πολύ φουντωτή ουρά (η οποία δυστυχώς δεν φαίνεται στην φωτογραφία)

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ απαντήστε μου εδώ

Σας ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ρε γμτ....μα καλα..πως χαθηκε;;:(
Εχεις βαλει αφισες με φωτο του στην περιοχη;;Αν οχι..βαλε..βοηθανε πολυ.Επισης το βραδυ..ειναι η καλυτερη ωρα για ψαξιμο...εχει ησυχια..και εχουν περισσοτερη ανεση να ξετρυπωνουν..
Πωπω..πολυ στεναχωρεθηκα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουμε κολλήσει σε όλη την γειτονιά αφίσες αλλά τίποτα. Ψάξαμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ αλλά επίσης τίποτα, λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε

Ευχομαι να τον βρεις μεσα απο την καρδια μου...Εγω την εχασα 23/6/11 και μετα απο τοσες μερες ψαξιμο χθες την νυχτα που φωναζα συνειδητοποιησα οτι αποκλειεται να μην ερχοταν αν ηταν εκει....Συνεχισε να ψαχνεις,βαλε στις αφισες αμοιβη,ενημερωσε τα παιδακια της γειτονιας,παρε την αγαπημενη του τροφη και κανε θορυβο για να την ακουσει και κοιτα καλα στις κρυψωνες που υπαρχουν τριγυρω...Ελπιζω να τον βρεις...

Καλημέρα .Και εγώ εύχομαι να βρεις την δικιά σου. Θα προσπαθήσω πάλι μέσα στο Σ/Κ που δεν θα δουλεύω .

Σ'ευχαριστω...Ευχομαι να ερθεις με καλα νεα...

Κι εγώ αν και να σου πω την αλήθεια πλέον δεν ελπίζω :(

Μη τα παρατας...ουτε μια βδομαδα δεν περασε....(εγω τα παραταω σημερα.....απο χθες τη νυχτα βασικα γιατι εκανα οτι μπορουσα.....και σημερα ειναι η 8η ημερα) Εβγαινε εξω αυτος?

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ξαναφύγει. Είναι η πρώτη φορά που έφυγε . Μετά την στείρωση αρχίσαμε να τον βγάζουμε δειλά δειλά στο μπαλκόνι (1ος όροφος) και λιαζόταν με τις ώρες αλλά ήταν κάποιος μαζί του για να τον προσέχει , το πολύ που πήγαινε ήταν μέχρι 2 μπαλκόνια πιο δίπλα, αλλά την Κυριακή μέσα σε ένα λεπτό , μέχρι να πάω μέσα και να βγω έξω είχε γίνει άφαντος και ενώ κατέβηκα αμέσως κάτω μήπώς έχει κρυφτεί κάτω απο κανένα αμάξι στο γκαράζ δεν ήταν πουθένα.

Τι να πώ μακάρι να βρεθούνε τα παιδιά μας

Μακαρι.......Κ εγω αυτο που ειπες σκεφτομουν....πως αλλαζουν τα πραγματα μεσα σε ενα λεπτο..........

Ναι καλέ, εν τω μεταξύ βαρίοταν που ζούσε ήταν ξάπλα και λέω πάω μισό λεπτό να δω το φαγητό και μέχρι να βγω άφαντος .

Α... σε κοροιδεψε κ απο πανω.... το επαιζε κ καλα :whistle: .....Που να ξερει το καημενο ποσο επικυνδινα ειναι εκει εξω?Εμενα με τις φωνες τις με αναγκαζε να τη βγαζω εξω στην αυλη κ μονο οταν ηθελε αυτη την ανεβαζα αλλιως με γρατζουναγε...Αυτη τη φορα ομως.....

Δυστυχως..οι γατες ειναι εντελως απροβλεπτες παιδια.Το εχω δει απειρες φορες εδω.
Για αυτο και λεω,και παντα θα το λεω οτι στο μπαλκονι..μονο οταν υπαρχει περιφραξη εισαι ασφαλης..και μαλίστα σωστη περιφραξη.Αλλιως...τιποτα δεν ειναι βεβαιο.Καλα..δεν συζητω για γατες που κανουν και βολτες εκτος σπιτιου.Ειναι δεδομενο οτι καποια στιγμη δεν θα γυρισουν...δυστυχως ζουμε ελλαδισταν...αυτοκινητα,φολες..ανωμαλοι...δεν ειναι για να τα αφηνουμε να κυκλοφορουν εξω τα γατια μας.
Μακαρι...μακαρι να βρεθει ο σπορακος..

Κι εμένα μια απο τα ίδια μου έκανε . Ήταν ικανός να γκρεμίσει το σπίτι για να βγει έξω στο μπαλκόνι αλλά απλά ξάπλωνε δεν έκανε τίποτα . Τώρα ποιος ξέρει τί είδε και του τράβηξε την περιεργεία.

Μακάρι δεν λες τίποτα :/

Παντως,....εχουν βρεθει γατακια....πολλες μερες μετα την εξαφανιση.Θελει ομως μια κινητοποιηση και απο τον ιδιοκτητη.Θα σου ελεγα...να μην περιμενεις το σαβ/κο...Αν μπορεις..ας βγαινεις καποιες ωρες την ημερα να κοιτας,να τη φωναζεις..να χτυπας με κατι ενα μεταλλικο πιατακι...Αυτο..προφανως ειναι τρομαγμενο...και καπου κρυβεται..:)

Θα το δοκιμάσω και αυτό με το μεταλλικό πιατάκι . Είχα βγει την πρώτη μέρα με το "χταπόδι" του που εχει ένα κουδουνάκι μέσα και τον φωνάζα αλλά τίποτα .

Εμενα δυστυχως ηταν μικρο γατακι που ειχε φυγει και ηταν πολυ πιο χαζουλη.Και αντι να κρυφτει πηγαινε στοις Λεωφορους και μια μερα...Αλλα εσυ μην σταματας να ελπιζεις αν ζεις σε ηρεμη γειτονια ψαξε σε κανενα εγκαταλελημενο σπιτι 'η σε κανενα χωραφι...Ελπιζω να βρεθει!!!!

Σπόρος εβρέθη μετά απο 20 ημέρες περίπου και ευτυχώς είναι μια χαρά. Περιττό να αναφέρω ότι το έξω θα το ξαναδεί μόνο σε φωτογραφίες

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!Ποσο μα ποσο χαιρομαι!!!!:clapup::clapup::clapup:
ΥΓ..ναι..εχεις δικιο..και καλα θα κανεις..δυστυχως το εξω ειναι απαγορευτικο,,και μαλιστα ηταν πολυ τυχερος ο σπορος...δεν εχουν ολα την ιδια τυχη..:(

Πραγματικα χαρηκα αφανταστα..:D

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back