Χάθηκε ο Σπόρος στον Πειραιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup: Είναι πολύ τυχερός ο σπόρος!!!!!! (και εσύ μαζί!:) )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι δεν το συζητάμε απίστευτη τύχη ....Τώρα μας μένει να τα βρει με την μικρή που έχουμε μαζέψει απο τον δρόμο και θα είμαστε όλοι μια χαρά :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαιρομαι πολυ που βρηκες τον γατουλη σου:D

επειδη το εχω ζησει μιας και ο δικος μου επεσε απο τον 5ο ΚΑΙ με περιφραξη στενοχωριεμαι παρα πολυ οταν ακουω τετοια περιστατικα..

φανταζομαι και εκεινου τη χαρα του μολις σας ειδε:)

Έπεσε απο τον 5ο?Είναι καλά ο γατούλης σου ?

Καλά η χαρά μας δεν περιγράφεται,θέλω να πιστεύω και η δική του ...Είχε πεθάνει της πείνας το καλό μου. Έφαγε 2 κονσέρβες και το φαγητό της μικρής . Τον κάναμε και ένα μπανάκι γιατί είχε αλλάξει χρώμα απο πορτοκαλί ήταν μαύρος απο την μπίχλα, θα κάνουμε άλλο ένα μπανάκι σήμερα μήπως και επιστρέψουμε στο κανονικό μας χρώμα

εμενα επεσε 11 το βραδυ και ευτυχως τον βρηκα 7 το πρωι και ηταν διπλα μου..αλλα ολο το βραδυ που του μιλαγα ειχε παθει σοκ και δεν εβγαινε η φωνη..
ειχε ανοιξει η μυτη του αλλα μεχρι να τον βρω ειχε σταματησει και επαθε μια ελαφρια διασειση(αν το γραφω σωστα:P) απο το πεσιμο..
καναμε μεχρι και αξονικη και ο γιατρος δεν το πιστευε οτι δεν εχει καν στραμπουληξει κατι:worry:

εμας επειδη στο πλαι του μπαλκονιου εχουμε μαρμαρο ανεβηκε εκει προχωρησε στη κουπαστη και μαλλον εχασε την ισορροπια του και επεσε..

Ευτυχώς να λες που τον βρήκες τόσο σύντομα....Αχ αυτά τα μπαλκόνια θα μας κάψουν....

δυστυχως δεν ειναι ολα τυχερα σαν το δικο μου οπως και ο δικος μου μπορει να μην ειχε ζησει..χρειαζεται μεγαλη προσοχη και παλι μπορει να σου την κανουν:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back