Χάθηκε ο Χανς!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sweetsouls

Νεοφερμένο μέλος

Η sweetsouls είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Χάθηκε χθες (6/2/11) ο Χανς στη Κηφισιά. Είναι 6-7 μηνών και έχει ένα ματάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Χανς γατάκι.jpg
    Χανς γατάκι.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 254
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Στην Κηφισιά που περίπου γιατί εκεί δουλεύω να έχω τον νου μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις έχω απάντηση για το "πού" θα σας ενημερώσω. Σας ευχαριστώ!!!!!

Στην Κηφισιά που περίπου γιατί εκεί δουλεύω να έχω τον νου μου
Κοντά στην Αγίου Τρύφωνος, στο ύψος του δημοτικού σχολείου.

Ήταν η παλιά μου γειτονιά εκεί. Θα ειδοποιήσω την οικογένειά μου να έχει το νου της.

Όχι δεν ανοίγει. Μήπως το προφίλ είναι προσωπικό και μπορούν να τη δουν μόνο όσοι έχει φίλους;

Ή δημοσιευσε την σε καποιο μεγαλη σελιδα και δωσε μας το λινκ. Πχ: Δημοσιευσε την εδω, δεν εχει πολλες δημοσιευσεις,γιατι σε αλλες σελιδες θα χαθει μεσα σε ενα λεπτο και ετσι δεν θα προλαβουμε να την δουμε, αλλα υπαρχουν και αλλες σελιδες:)

Με μεγαλη χαρα σας ανακοινωνω οτι ο μικρος Χανς βρεθηκε πριν λιγο!!!!! Δεν ηταν μακρια τελικα!!!
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Παρακαλω να κλειδωσει το θεμα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back