sweetsouls
Νεοφερμένο μέλος
Η sweetsouls είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
08-02-11
01:21
Στην Κηφισιά που περίπου γιατί εκεί δουλεύω να έχω τον νου μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweetsouls
Νεοφερμένο μέλος
Η sweetsouls είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
08-02-11
02:38
Μόλις έχω απάντηση για το "πού" θα σας ενημερώσω. Σας ευχαριστώ!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweetsouls
Νεοφερμένο μέλος
08-02-11
09:12
Κοντά στην Αγίου Τρύφωνος, στο ύψος του δημοτικού σχολείου.Στην Κηφισιά που περίπου γιατί εκεί δουλεύω να έχω τον νου μου
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα.
08-02-11
10:15
Ήταν η παλιά μου γειτονιά εκεί. Θα ειδοποιήσω την οικογένειά μου να έχει το νου της.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα.
08-02-11
17:48
Όχι δεν ανοίγει. Μήπως το προφίλ είναι προσωπικό και μπορούν να τη δουν μόνο όσοι έχει φίλους;
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
08-02-11
18:22
Ή δημοσιευσε την σε καποιο μεγαλη σελιδα και δωσε μας το λινκ. Πχ: Δημοσιευσε την εδω, δεν εχει πολλες δημοσιευσεις,γιατι σε αλλες σελιδες θα χαθει μεσα σε ενα λεπτο και ετσι δεν θα προλαβουμε να την δουμε, αλλα υπαρχουν και αλλες σελιδες

sweetsouls
Νεοφερμένο μέλος
08-02-11
20:29
Με μεγαλη χαρα σας ανακοινωνω οτι ο μικρος Χανς βρεθηκε πριν λιγο!!!!! Δεν ηταν μακρια τελικα!!!

Παρακαλω να κλειδωσει το θεμα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Παρακαλω να κλειδωσει το θεμα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum