Χάθηκε ο γάτος μου στο Περιστέρι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

marinnaa

Νεοφερμένο μέλος

Η marinnaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Χαθηκε ο γατος μου το βραδυ της δευτερας 9-7-12 στο περιστερι ελευθεριου βενιζελου δρομος... φοραει μπλε κολαρο με κουδουνακι ειναι στειρωμενος εχει ασπρο χρωμα με καφε λεπτομεριες ακουει στο ονομα λουι οποιος τον δει ας παρει τηλ. στο 6951631550 ..δεν ξερω τι να κανω... καθε μερα τον εβγαζα στην αυλη και διπλα μας ειναι ενα σπιτι που εχει επισης αυλη και πηγεναι συνεχεια εκει αλλα παντα γυριζε παντα ερχοταν μολις του φωναζα...καμια φορα εβγαινε απο την αυλη μας γιατι υπαρχουν αρκετες γατες στην γειτονια αλλα δεν καθοταν παρα μονο 2 με 3 λεπτα και πηδαγε απο την πορτα και ερχοταν αλλα αυτη την φορα δεν εχει γυρισει και δεν ξερω αν θα γυρισει.... λεπτομεριες και φοραει μπλε κολαρο με...εχει τρεις μερες που δεν εχει γυρισει και ανυσηχω μηπως εχει παθει τιποτα η εχει χασει τον δρομο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC06479.JPG
    DSC06479.JPG
    272,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC05249.JPG
    DSC05249.JPG
    274,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC05924.JPG
    DSC05924.JPG
    232 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC06236.JPG
    DSC06236.JPG
    208,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπερα φιλη μου.Καταρχην βαλε αφισσες με την φωτο του γατου σε καταστηματα,κτηνιατρεια,κολωνες κλπ στην περιοχη.
Επισης βγες να τον ψαξεις,και κυριως το βραδυ που ειναι πιο ησυχα.Το βραδυ συνηθως βγαινουν απο τιος κρυψωνες τους.Μιλα,να ακουει τη φωνη σου,λεγε το ονομα του..και εχε μαζι σου κατι που να κανει εναν γνωριμο θορυβο,πχ το πιατακι του με ενα κουταλι που θα το χτυπας.
Μακαρι να πανε ολα καλα,στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να βγεις να ψαξεις με μιαμ κονσερβα τονου που εχει εντονη μυρωδια.

Εδω και 2 μερες βγαινω κατα της 2 το βραδυ και φωναζω και το ονομα του αλλα τιποτα...σημερα θα κολισω και αφισσες ευχομαι να τον βρω...

Μακάρι όλα να πάνε καλά. ...

θελω και εγω πολυ να τον βρω καθε μερα νομιζω οτι θα ειναι στην πορτα και θα περιμενει να του ανοιξω :'( εχω ρωτισει κανα δυο γνωστους που τους εχει τυχει να χασουν τα γατακια τους και μου εχουν πει πως ειχαν γειρισει μονα τους μετα απο καποιο διαστημα ελπιζω και εγω σ'αυτο γιατι με το ψαξιμο δεν ξερω αν θα καταφερω να τον βρω...

Να παρεις και κροκετες μαζι σου και κονσερβες ωστε να βγει πιο ευκολα!

Καλή επιτυχία εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου....και υπομονή.

marinnaa, εάν θέλεις, διάβασε και το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε....
Έχει μέσα διάφορα tips που ίσως βοηθήσουν.
Για παράδειγμα, το tip με τα ούρα έχει βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να βρουν τη γάτα τους, που είχε χαθεί.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τον βρείτε το συντομότερο δυνατόν! :)

ευχαριστω πολυ παιδια ελπιζω να τον βρω..γιωργο το διαβασα χτες αυτο το αρθρο και σημερα σκεφτομουν να το εφαρμοσω οταν ξανα βγω για να τον ψαξω ευχομαι κατι να γινει δεν θελω να χασω τις ελπιδες μου ...

Όχι, μην χάσεις τις ελπίδες σου.
Έχω διαβάσει πολλές περιπτώσεις όπου κάποια γάτα βρέθηκε πολύ καιρό (πάνω από μήνα) κι ήταν καλά, μην απογοητεύεσαι.
Απλώς, έχε κατά νου ότι ακόμη κι αν είναι κάπου κοντά και σε ακούει, θα είναι τόσο τρομαγμένος από αυτήν την απότομη αλλαγή περιβάλλοντος που ίσως να μην έρθει στο κάλεσμα σου.
Οπότε ψάξτε εξονυχιστικά κάθε πιθανή σπιθαμή που μπορεί να έχει πάει.

Και εμενα μου εχουν πει περιπτωσεις που εχουν χαθει τα γατακια τους και εχουν ξανα γυρισει και θελω πολυ να γυρισει και το δικο μου και ελπιζω σ'αυτο αν δεν μπορεσω εγω να τον βρω... Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και το κουραγιο αυτο θα κανω και ευχομαι να τον βρω το θελω πολυ!!!!!

Θα τον βρεις και θα είναι όλα καλά! :)

Μακαρι...

Μαρίνα μου, εφάρμοσε αυτό που γράφει το άρθρο με τα ούρα... δεν χάνεις τίποτα να το κάνεις!! Καν' το απόψε κιόλας!! Εύχομαι ολόψυχα να χεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου και πάλι το συντομότερο

Ναι θα το κανω Ριανα μου και ελπιζω να γινει κατι ωστε να εχω το ζουζουνακι μου στην αγκαλια μου...απλα ανυσιχω γιατι αν εχει παει μακρια τοτε δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα...

αρχιζω να πιστευω πως δεν χρειαζεται να βαλω φωτογραφιες της νεας μου γατας με καλυψαν οι δικες σου:)

παιδια δεν το πιστευω ακομα αλλα ο γατουλης μου Γυρισαι και μαλιστα μονος του ...γυρισε κατα της 12 και τεταρτο το βραδυ ειναι λιγο ταλαιποριμενος και λιγο βρωμικος αλλα τον καθαρισα και απο δευτερα παμε κτηνιατρο να δω μηπως εχει τιποτα να κανει και το εμβολιο που εχει...ακομα δεν μπορω να το πιστεψω ειμαι τοσο χαρουμενη δεν θα τον ξανα αφησω εξω δεν το ρισκαρω να μου ξαναφυγει.... Ευχαριστω πολυ για την υποστιρηξη ολους σας ειστε πολυ καλοι!!!! :D :D :D :D :D :D

Απιστευτα νεα,δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!:clapup:

Και εγω παρα πολυ γυρισε μονος του ο ατιμουλης θα ειχε παει βολτα φενεται μολις γυρισε εβαλε το μουτρακι του μεσα στο μπολ με την τροφη ηταν πολυ πεινασμενος αφου και να νιαουρισει δεν μπορουσε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back