Nikol_pk87
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να κρατάς και λίγη από την αγαπημένη του τροφή να τη μυρίσει και να δελεαστεί ή ένα παιχνιδάκι του που ακούγεται κτλ..
Οτιδήποτε οικείο μπορεί να βοηθήσει..
Ενημέρωσέ μας..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Η αναζήτηση τη νύχτα βοηθάει όντως αρκετά να την βρείτε, δεδομένου ότι η γάτα είναι κυρίως νυχτόβιο ζώο αλλά κι επειδή τη νύχτα που επικρατεί περισσότερη ηρεμία ίσως βγει πιο εύκολα απ' όπου κρύβεται.
Επιπλέον, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας την αγαπημένη της τροφή ώστε να τη μυρίσει ή κάποιο παιχνίδι που κάνει ένανιδιαίτερο ήχο ώστε να την έλξει.
Επίσης, εάν η γατούλα χάθηκε πρόσφατα, ίσως κρύβεται κάπου κοντά στο σπίτι κι επειδή είναι σοκαρισμένη και τρομαγμένη από αυτή την σημαντική για αυτήν αλλαγή, ίσως να μην βγει εύκολα από την κρυψώνα της ακόμη κι εάν σας ακούει.
Εάν θέλεις, διάβασε κι αυτό το άρθρο καθώς μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.
Εύχομαι τα καλύτερα και να την έχετε το συντομότερο δυνατόν και πάλι κοντά σας!

Nikol_pk87
Νεοφερμένο μέλος
Και πάλι σας ευχαριστώ,φιλιάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Εγώ την είχα χάσει για δέκα μέρες μάλιστα και είχα και τους μη πω... να μου βγάζουν τις αφίσες
λες και τους ενοχλούσαν αλλά τελικά την είχε πάρει ένας γείτονας γιατί του φάνηκε περίεργη είπε... αλλά μόλις είδε τις αφίσες μου την έδωσε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikol_pk87
Νεοφερμένο μέλος
Ψάξαμε και χτες βράδυ με τον αδελφό μου και τίποτα.. Δεν ξέρω τι να πω.. Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου ότι επιστρέφει.. Η άλλη γατουλα μου είναι ανήσυχη,έκαναν μαζι παρέα,κοιμοντουσαν μαζι,δείχνει να της λείπει. Τι να πω.. Αν και κατι μεσα μου λεει πως δεν θα βρεθεί
5 χρόνια τον είχα απο μωρουδακι το μάζεψα.. Anyway παρόλα αυτα θα συνεχίζω να τον ψάχνω.Αν έχω κάποιο νεο θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστω πολυ για την υποστήριξη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Έχω ακούσει περιπτώσεις γατιών που χάθηκαν κι επέστρεψαν μετά από αρκετό καιρό.
Κάτι που μπορεί να βοηθήσει κι έχει βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους σε ανάλογες περιπτώσεις, είναι το tip με τα ούρα που αναφέρεται στο άρθρο.
Επίσης, εάν ο γάτος είναι αστείρωτος ίσως βγήκε προς αναζήτηση συντρόφου και χάθηκε.

Ειλικρινά, εύχομαι να μας ανακοινώσεις πολύ σύντομα ότι τον βρήκες!

δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikol_pk87
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Μπρρρρρρράβοοοοο!!!!
Σήμερα θα κάνεις τον καλύτερο ύπνο της ζωής σου με την πιο ονειρεμένη συντροφιά!!!

Nikol_pk87
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

kiss bill
Δραστήριο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nikol_pk87 ήρθε και παρέλαβε τον Timmy που της θύμιζε τον Τσίκο διότι πίστευε ότι δε θα ξαναγυρίσει πίσω..
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-γκριζούλης-Τίμμυ.231112/
Εγώ είχα διαίσθηση πως θα ξαναγυρίσει όμως και της το είπα κιόλας..
Μόλις φτάσανε στο σπίτι τους με τον νεοφερμένο Timmy, τους περίμενε ο Τσίκο..
Φαίνεται ο Timmy έφερε τύχη τη Νικόλ όχι όμως και στον εαυτό του που δυστυχώς επιστρέφει στους αφιλόξενους δρόμους του Παγκρατίου...
Nikol_pk87
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool