Χάθηκε ο γατούλης μου στην περιοχή Ελληνορώσων-Ν.Ψυχικό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nikol_pk87

Νεοφερμένο μέλος

Η Νικόλ είναι αόρατη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Χάθηκε ο γατούλης μου στην περιοχή Ελληνορώσων-Ν.Ψυχικό.Παρακαλώ πολύ αν κάποιος τον βρεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6944440531. Φοράει μια πορτοκαλί μπαντάνα στο λαιμό και ακούει στο όνομα Τσίκος. Δίνεται αμοιβή.Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• tsikos.jpg
    tsikos.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 43
Κούκλα μου λυπάμαι για το γατάκι σου, αν θες όμως τη συμβουλή μου εγώ που έχω χάσει τρεις φορές τη Ροζαλίτσα τα χαρτιά με στοιχεία της γάτας σε κολόνες βοηθάνε πολύ εγώ έτσι τη βρήκα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης να τον ψάχνεις τα βράδια όταν επικρατεί πάρα πολύ ησυχία γιατί θα είναι τρομοκρατημένος και δε θα θέλει να βγει...
Μπορείς να κρατάς και λίγη από την αγαπημένη του τροφή να τη μυρίσει και να δελεαστεί ή ένα παιχνιδάκι του που ακούγεται κτλ..
Οτιδήποτε οικείο μπορεί να βοηθήσει..
Ενημέρωσέ μας..

Nikol_pk87, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να την βρείτε το συντομότερο δυνατόν!
Η αναζήτηση τη νύχτα βοηθάει όντως αρκετά να την βρείτε, δεδομένου ότι η γάτα είναι κυρίως νυχτόβιο ζώο αλλά κι επειδή τη νύχτα που επικρατεί περισσότερη ηρεμία ίσως βγει πιο εύκολα απ' όπου κρύβεται.
Επιπλέον, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας την αγαπημένη της τροφή ώστε να τη μυρίσει ή κάποιο παιχνίδι που κάνει ένανιδιαίτερο ήχο ώστε να την έλξει.
Επίσης, εάν η γατούλα χάθηκε πρόσφατα, ίσως κρύβεται κάπου κοντά στο σπίτι κι επειδή είναι σοκαρισμένη και τρομαγμένη από αυτή την σημαντική για αυτήν αλλαγή, ίσως να μην βγει εύκολα από την κρυψώνα της ακόμη κι εάν σας ακούει.

Εάν θέλεις, διάβασε κι αυτό το άρθρο καθώς μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Εύχομαι τα καλύτερα και να την έχετε το συντομότερο δυνατόν και πάλι κοντά σας! :)

ROZALIA78 και mpoulaalekoula σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, μου δίνετε δύναμη. Χτές μόλις κόλλησα αφίσες ας ελπίζουμε πως κάποιος θα τον δεί,αν δεν τον έχει πάρει κάποιος. Αν και ο γατούλης μου φοβάται τους ξένους. Είναι στειρωμένος και είναι η πρώτη φορά που τον χάνω,συνήθως γυρνούσε πίσω.Σήμερα που πήγα στον κτηνίατρο,μου είπε οτι θα πρέπει να ανησυχώ όταν περάσουν πάνω απο 10 μέρες! Σήμερα είναι η 5η μέρα. Μου είπε πως ίσως τρόμαξε απο κάτι και έχει κρυφτεί.Τον φωνάζω κάθε πρωί-μεσημέρι-βράδυ... τίποτα ... τώρα θα δείξει... Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση,το εκτιμώ.Του έχω φοβερή αδυναμία και έχω στεναχωρεθεί πολύ.. Πρίν ένα μήνα '''εφυγε'' ένας άλλος γατούλης που είχα... δεν θα αντέξω να χάσω και αυτόν τώρα :( Και πάλι σας ευχαριστώ,φιλιά

Μη χάνεις το κουράγιο σου επέμεινε στην αναζήτηση σου!!!
Εγώ την είχα χάσει για δέκα μέρες μάλιστα και είχα και τους μη πω... να μου βγάζουν τις αφίσες:mad: λες και τους ενοχλούσαν αλλά τελικά την είχε πάρει ένας γείτονας γιατί του φάνηκε περίεργη είπε... αλλά μόλις είδε τις αφίσες μου την έδωσε.

Το άρθρο που σου παράθεσε ο Γιώργος περιέχει πολύτιμες συμβουλές. Ακολούθησέ τις και έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να τον βρεις. ΜΗΝ τα παρατήσεις. Καλή επιτυχία :)

ευχομαι να τον βρεις συντομα!! οντως το αρθρο που παρεθεσαι ο γιωργος βοηθαει παρα πολυ!!! ευχομαι καλη επιτυχια και να ειναι πολυ συντομα στη αγκαλια σου!!!

Σας ευχαριστω πολυ όλους! Πραγματικά πολυ σημαντικές οι συμβουλές σας. Χτες κλείσαμε μία εβδομάδα απο τότε που χάθηκε ο γατουλης μου :( Ψάξαμε και χτες βράδυ με τον αδελφό μου και τίποτα.. Δεν ξέρω τι να πω.. Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου ότι επιστρέφει.. Η άλλη γατουλα μου είναι ανήσυχη,έκαναν μαζι παρέα,κοιμοντουσαν μαζι,δείχνει να της λείπει. Τι να πω.. Αν και κατι μεσα μου λεει πως δεν θα βρεθεί :( 5 χρόνια τον είχα απο μωρουδακι το μάζεψα.. Anyway παρόλα αυτα θα συνεχίζω να τον ψάχνω.Αν έχω κάποιο νεο θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστω πολυ για την υποστήριξη.

Νικόλ, μην χάνεις την πίστη σου.
Έχω ακούσει περιπτώσεις γατιών που χάθηκαν κι επέστρεψαν μετά από αρκετό καιρό.
Κάτι που μπορεί να βοηθήσει κι έχει βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους σε ανάλογες περιπτώσεις, είναι το tip με τα ούρα που αναφέρεται στο άρθρο.
Επίσης, εάν ο γάτος είναι αστείρωτος ίσως βγήκε προς αναζήτηση συντρόφου και χάθηκε. :hmm:
Ειλικρινά, εύχομαι να μας ανακοινώσεις πολύ σύντομα ότι τον βρήκες! :)

μην χανεις το κουραγιο σου!!!!!! να εισαι αισιοδοξη!!! την περιοχη την ξερει??????? ξερει το δρομο που μενεις??? ξερει που ειναι το σπιτι σου??????

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ποτέ μου οτι υπήρχε περίπτωση να γυρισει ο γατουλης μου... Ειχαν περασει ηδη 9 μερες,τον ειχα για 5 χρονια και ποτε του δεν ειχε λειψει ουτε για μια ολοκληρη μερα! Σημερα στις 12 το βραδυ γυρισα σπιτι και βρηκα τον γατουλη μου να περιμενει στην γωνια του σπιτιου μου! Δεν πιστευα στα ματια μου!! Καθε βραδυ προσευχομουν να γυρισει κοντα μου,για 9 μερες ημουν χαλια,τωρα ειμαι απιστευτα ευτυχισμενη!! Τι χαρατσια τι λογαριασμοι ολα θα τα πληρωσω δεν με νοιαζει τιποτα!! Αφου επεστρεψε ο γατουλης,ηταν το μοναδικο πραγμα που ζητουσα!! Φανερα αδυνατισμενο το μωρο μου και αφυδατωμενο,μολις με ειδε αρχισε να μου νιαουριζει ( που αυτος στομα εχει και μιλιά δεν εχει παρα μονο οταν προκειται για μαμ) λες και μου ζητουσε βοηθεια,λες και ελεγε επιτελους μπορεσα και γυρισα! Το πως ενιωσα δεν περιγραφεται!! Καταμαυρος απο την βρωμα και ενα μικρο τραυματακι πιο πανω απο την μυτουλα του ειχε.. αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο!! Αφου ειναι ζωντανο και γυρισε κοντα μου ολα τα υπολοιπα φτιαχνονται! Τελος, θα ηθελα να σας ΥΠΕΡ ευχαριστησω για την συμπαρασταση που μου κανατε,σε μια απο τις δυσκολοτερες στιγμες της ζωης μου,για το κουραγιο που μου δωσατε,που αμεσως ενδιαφερθηκατε,με αγκαλιασατε με τον τροπο σας! Σαν νεο μελος αυτη σας η πραξη πραγματικα με συγκινησε! Γιατι απευθυνομουν σε ατομα που μπορουσαν να με καταλαβουν,να με νιωσουν,να τους εχει τυχει κατι παρομοιο. Πραγματικα σας ευχαριστω και σας ευχομαι καλες γιορτες και υγεια σε ολους!! Σας φιλω, Νικόλ

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Μπρρρρρρράβοοοοο!!!!
Σήμερα θα κάνεις τον καλύτερο ύπνο της ζωής σου με την πιο ονειρεμένη συντροφιά!!! :clapup:

Καθε βραδυ ονειρευομουν οτι γυρνουσε κοντα μου... τωρα δεν ειναι πια ονειρο αλλα πραγματικοτητα!! Ακομα να το πιστεψω δεν μπορω!!

Σαν να κερδίζεις τζόκερ ε;; :)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το δώρο της ανακούφισης! Τώρα μπορείς να κάνεις γιορτές και μάλιστα τα καλύτερα, πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τον γατούλη σου αγκαλιά :)

Αυτα ειναι ωραια κυριακατικα νεα! :clapup::clapup::clapup:

Χαίρομαι πολύ που βρέθηκε ο Τσίκο...Ειλικρινά!

Η Nikol_pk87 ήρθε και παρέλαβε τον Timmy που της θύμιζε τον Τσίκο διότι πίστευε ότι δε θα ξαναγυρίσει πίσω..

https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-γκριζούλης-Τίμμυ.231112/

Εγώ είχα διαίσθηση πως θα ξαναγυρίσει όμως και της το είπα κιόλας..

Μόλις φτάσανε στο σπίτι τους με τον νεοφερμένο Timmy, τους περίμενε ο Τσίκο..
Φαίνεται ο Timmy έφερε τύχη τη Νικόλ όχι όμως και στον εαυτό του που δυστυχώς επιστρέφει στους αφιλόξενους δρόμους του Παγκρατίου...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back