Χάθηκε ο γατούλης μου στο Ζούμπερι της Νέας Μάκρης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Gogo.I.

Νεοφερμένο μέλος

Η Gogo.I. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους !

πάνε πάνω από δύο εβδομάδες πλέον που ο Πίκο αγνοείται. Χάθηκε στο Ζούμπερι της Νέας Μάκρης. Είναι στειρωμένος, λαδί - μαύρο τιγρέ και έχει μπεζ κοιλίτσα. Αντιδράει στο όνομα του και είναι εξοικειωμένος με την ανθρώπινη παρουσία. Λογικά είναι πολύ φοβισμένος και ιδιαίτερα πεινασμένος !! Έχει πρόβλημα με το άγχος του (κι όμως ναι!) και με το εντεράκι του και πρέπει να τρώει συγκεκριμένη τροφή. Πρώτη φορά βγήκε έξω στην περιοχή και δεν ξαναγύρισε. Έχω ψάξει παντού και έχω δοκιμάσει τα πάντα !! Εάν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος από εσάς να είναι στα μέρη μας και έχει δει οτιδήποτε ας με πάρει ένα τηλ. στο 6945785325.

Περισσότερες φωτογραφίες του : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4522087612593.182904.1302910592&type=3

ευχαριστώ πάρα πολύ !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00226.JPG
    DSC00226.JPG
    842,1 KB · Εμφανίσεις: 74
  • DSCN5960.jpg
    DSCN5960.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 91
Καλησπέρα Γωγώ!
Εάν θέλεις, διάβασε το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε..., έχει πολλές χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν.
Προσπάθησε να τον αναζητείς τη νύχτα, έχοντας μαζί σου την αγαπημένη του τροφή ή κάποιο παιχνίδι που του άρεσε πολύ και το οποίο κάνει κάποιο συγκεκριμένο ήχο που ο γάτος σου αναγνωρίζει.
Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι και το tip με τα ούρα είναι αποδοτικό.
Εύχομαι να τον βρεις το συντομότερο δυνατόν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιάφερον. Το έχω διαβάσει το άρθρο και πολλά άλλα και συνεχίζω να τα δοκιμάζω όλα. Απλά ελπίζω και σε κάποιο κάτοικο της περιοχής ίσως που μπορεί να τον έχει δει κάπου.

Μην χάνεις το κουράγιο σου!
Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που κάποιο γατάκι που είχε χάθηκε βρέθηκε ακόμη και μετά από εβδομάδες!
Οπότε συνέχεισε να τον ψάχνεις κι εύχομαι πραγματικά να τον βρεις όσο πιο σύντομα γίνεται!

Φιλη Gogo.I., γραφεις οτι χαθηκε στο Ζουμπερι της Νεας Μακρης. Εκει ειναι η μονιμη κατοικια σας η καποιο εξοχικο; Μπορει να φανει λιγο κουφο αυτο που θα πω, αλλα μου εχει συμβει. Αν εκει ειναι το εξοχικο σας και εχει ζησει λιγο καιρο εκει, υπαρχει πιθανοτητα να προσπαθησει να γυρισει στο σπιτι σας στην πολη. Υπαρχει καποιος εκει να εχει το νου του; Αν και αυτη η διαδικασια παιρνει καποιους μηνες, αν τελικα τα καταφερει η γατα.
Σου ευχομαι απο την καρδια μου να βρεις τον γατουλη σου γρηγορα.

Γεια σου Βάσω,

έπεσες μέσα, είναι εξοχικό και ο γάτος βγήκε πρώτη φορά εδώ. Φαντάζομαι δεν τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη μετακόμιση, αφού στον κήπο υπάρχουν σκύλοι και στο μπαλκόνι ερχόταν μια γατούλα που διεκδικούσε την περιοχή της. Είναι όμως πολλά τα χιλιόμετρα για να γυρίσει πίσω στην Αθήνα ... Αλήθεια σου έχει συμβεί να διανύσει τόσο μεγάλη απόσταση γάτα ???

Οταν ημουν πιτσιρικα, ειχαμε μια γατουλα, ασπρομαυρη, που τη φωναζαμε Κοκο, γιατι μας την εδωσαν για αγορακι και καταλαβαμε το φυλο της, οταν εμεινε για πρωτη φορα εγκυος. Την ειχαμε 5 χρονια, μεχρι που επαθα μια ιωση που δεν περνουσε και ο γιατρος συνεστησε ακτινογραφια. Ο γιατρος οταν την ειδε ειπε να κανω τεστ για μαντου. Οι γονεις μου πανικοβληθηκαν και τρεξαμε σε διαφορους αλλους γιατρους. Ενας απ' αυτους λοιπον μολις ειδε την ακτινογραφια, ρωτησε αν εχω σχεση με γατες και οταν του ειπαμε πως εχουμε μια γατουλα, ζητησε τεστ για τοξοπλασμα. Το τεστ βγηκε θετικο και ο γιατρος ειπε στους γονεις μου οτι δεν θα μπορω να κανω παιδια. Ετσι οι γονεις μου, ενα βραδυ που κοιμομουν, πηραν τη γατα και την πηγαν και την αφησαν στον Ασπροπυργο. Εμεις τοτε μεναμε στον Ανω Κορυδαλλο. Μετα απο 5 μηνες, ενα βραδυ που κοιμομουν, ακουω γρατζουνισματα στην πορτα, ανοιγω και τι να δω; τον Κοκο!!! Βεβαια, μετα την ξαναπεταξαν, ακομη πιο μακρυα, ειπαν οτι περασαν και θαλασσα, για να μην ξαναγυρισει. Υποθετω ( και ευχομαι, γιατι εκει περνουσαμε ολα τα καλοκαιρια και ηξερε η γατα την περιοχη ), στην Σαλαμινα. Για αυτη τη γατα θα εχω τυψεις μεχρι να πεθανω. :(

Οταν ημουν πιτσιρικα, ειχαμε μια γατουλα, ασπρομαυρη, που τη φωναζαμε Κοκο, γιατι μας την εδωσαν για αγορακι και καταλαβαμε το φυλο της, οταν εμεινε για πρωτη φορα εγκυος. Την ειχαμε 5 χρονια, μεχρι που επαθα μια ιωση που δεν περνουσε και ο γιατρος συνεστησε ακτινογραφια. Ο γιατρος οταν την ειδε ειπε να κανω τεστ για μαντου. Οι γονεις μου πανικοβληθηκαν και τρεξαμε σε διαφορους αλλους γιατρους. Ενας απ' αυτους λοιπον μολις ειδε την ακτινογραφια, ρωτησε αν εχω σχεση με γατες και οταν του ειπαμε πως εχουμε μια γατουλα, ζητησε τεστ για τοξοπλασμα. Το τεστ βγηκε θετικο και ο γιατρος ειπε στους γονεις μου οτι δεν θα μπορω να κανω παιδια. Ετσι οι γονεις μου, ενα βραδυ που κοιμομουν, πηραν τη γατα και την πηγαν και την αφησαν στον Ασπροπυργο. Εμεις τοτε μεναμε στον Ανω Κορυδαλλο. Μετα απο 5 μηνες, ενα βραδυ που κοιμομουν, ακουω γρατζουνισματα στην πορτα, ανοιγω και τι να δω; τον Κοκο!!! Βεβαια, μετα την ξαναπεταξαν, ακομη πιο μακρυα, ειπαν οτι περασαν και θαλασσα, για να μην ξαναγυρισει. Υποθετω ( και ευχομαι, γιατι εκει περνουσαμε ολα τα καλοκαιρια και ηξερε η γατα την περιοχη ), στην Σαλαμινα. Για αυτη τη γατα θα εχω τυψεις μεχρι να πεθανω. :(
Ποσο σε καταλαβαινω. Και εγω οταν ημουν παιδι με αναγκασαν να εγκαταλειψω την σκυλιτσα μου(βλεπεις δεν ηταν φυλακας και πηραν καλο φυλακα ταυτοχρονα με την σκυλιτσα μου),την φορτωσαν στο αμαξι και το τραγικο ηταν οτι 10 χρονων που ημουν με πηρα μαζι να δω αυτο το τραγικο θεαμα.Την σκυλιτσα να τρεχει πισω απο το αμαξι με ολη της την δυναμη.Εχω φτασει 27 χρονων και ακομα κλαιω και κατηγορω τον εαυτο μου .
Βγηκα εκτος ομως.
Εχω ξαναδιαβασει,καπου στο εξωτερικο μια γατα που διανυσε πολλα χιλιομετρα να γυρισει ξανα στο σπιτι της και της ειχε παρει πολλα χρονια.Ομολογω οτι δεν το ηξερα πως το κανουν και οι γατουλες αυτο,Νομιζα μονο τα σκυλια οτι ειχαν προσανατολισμο.
Ευχομαι ολοψυχα να την βρεις!Μην χανεις το κουραγιο σου!

Θα σε συμβούλευα να γεμίσεις την περιοχή αφίσες... ίσως κάποιοι να φιλοτιμηθούν να βοηθήσουν. Επίσης ψάχνε την γατούλα σου βράδυ.. εύχομαι ειλικρινά να την βρεις!!
Πάντως κι εγώ έχω διαβάσει ιστορίες όπου η γάτα επέστρεψε στο πατρικό της διανύοντας πολύ μεγάλες αποστάσεις

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back