Χάθηκε ο γατούλης μου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

domenica13k

Νεοφερμένο μέλος

Η domenica13k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
χαθηκε ο γατος μου στην περιοχη του Νεου Κοσμου. ονομαζεται long ειναι 1,5 χρονων και δεν ειναι στειρωμενος. την περιοχη την γνωριζει καθως απο τοτε που τον εφερα σπιτι (2 μηνων) συνεχως εφευγε εκανε την βολτα του και στην συνεχεια γυρνουσε. το περισσοτερο που εχει λειψει ειναι 3 μερες τον περασμενο Φλεβαρη που ηταν η εποχη του ζευγαροματος. τωρα ομως λειπει 5 μερες και το χειροτερο ειναι οτι και οι αλλες 2 γατουλες (αδεσποτες) που καναν παρεα εχουν εξαφανιστει κι αυτες. εχω ψαξει ολα τα μερη οπου ξερω οτι παει καθως και τα περισσοτερα σημεια στην γειτονια εχω ρωτησει τους γειτονες αλλα τιποτα. Παρακαλω πολυ αν καποιος μενει στην περιοχη η στις τριγυρω και δει καποια γατουλα να του μοιαζει ας ενημερωσει εδω η να με καλεσει στο 6942271028 γιατι πραγματικα ειμαι σε απογνωση :(. φοραει λεοπαρ κολαρο με ασημι κουδουνακι και εχει πολυ φουντωτη ουρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένας μη στειρωμένος γατούλης σίγουρα καθοδηγείται από τις ορμές του. Κάτι μου λέει ότι η εξαφάνισή του οφείλεται ακριβώς σε αυτόν τον λόγο οπότε μάλλον θα τον ξαναβρεις :)
Αυτό το άρθρο περιέχει σημαντικές πληροφορίες κι εύχομαι να σε βοηθήσει.
Θα σε συμβούλευα επίσης να γεμίσεις την περιοχή με αφίσες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι να ειναι αυτος ο λογος που εφυγε. Αν ειναι αυτο κι εγω νομιζω πως θα γυρισει. Παντως δεν ακουγεται το κουδουνακι του πουθενα. Το αρθρο το διαβασα και ειναι πολυ καλο πραγματικα. Εχω ηδη αφησει λιγη απο την αμμο του εξω απο την γκαραζοπορτα κι ελπιζω να τον τραβηξει η μυρωδια

Αν ήμουν στη θέση σου θα δοκίμαζα και το κόλπο με τα ούρα ;)

Μην απελπίζεσαι, εμείς βρήκαμε τον Γκρου μετά από δέκα μέρες! Εύχομαι να ξαναγυρίσει γρήγορα.

Αν ήμουν στη θέση σου θα δοκίμαζα και το κόλπο με τα ούρα ;)

Nα σε ρωτησω, αυτο με τα ουρα το διαβασα αλλα για να πω την αληθεια μου δεν καταλαβα που ακριβως πρεπει να ψεκασω. τριγυρω απο το σπιτι η στην γειτονια γενικοτερα; και θα πρεπει να το επαναλαβω΄λογικα με τον καιρο που εχει αυτες τις μερες η μυρωδια θα χαθει, ετσι δεν ειναι;
Βαγγελακη την διαβασα την ιστορια σου και χαρηκα πολυ που ξαναβρηκατε την γατουλα σας. μην την αφησεις απο τα ματια σου τωρα. Μακαρι να βρεθει και το δικο μου. Αυριο κλεινει μια βδομαδα και ακομα τιποτα...:(:(

χτες εβαλα και αφισες στην περιοχη. αυριο θα βαλω κι αλλες. ακομα τιποτα....

Nα σε ρωτησω, αυτο με τα ουρα το διαβασα αλλα για να πω την αληθεια μου δεν καταλαβα που ακριβως πρεπει να ψεκασω. τριγυρω απο το σπιτι η στην γειτονια γενικοτερα; και θα πρεπει να το επαναλαβω΄λογικα με τον καιρο που εχει αυτες τις μερες η μυρωδια θα χαθει, ετσι δεν ειναι;

Ξεκίνα από το σπίτι και πήγαινε προς μια κατεύθυνση. Ψεκαζε κάθε 10 μέτρα. Μετά επέστρεψε πίσω στο σπίτι και πήγαινε προς άλλη κατεύθυνση. Κάλυψε όσο πιο μεγάλη περιοχή μπορείς. Δεν ξέρω αν η μυρωδιά από τα ούρα χάνεται τόσο εύκολα ή αν η γάτα μπορεί να την εντοπίσει ακόμη και μετά από μέρες. Δοκίμασέ το και αν δεν εμφανιστεί επανάλαβε μετά από 5 μέρες. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back