ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
19-09-08
21:21
παιδια κατα 99% βρηκαν τον θειο μου νεκρο στο κιατο..αυριο θα αναγνωρισουν το πτωμα και αποψε θα δουν αν πηγε απο πνιγμο ή καρδια.. σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
19-09-08
21:27
Ελπιζω να κανουν λαθος και να μην ειναι αυτος καλη μου...παιδια κατα 99% βρηκαν τον θειο μου νεκρο στο κιατο..αυριο θα αναγνωρισουν το πτωμα και αποψε θα δουν αν πηγε απο πνιγμο ή καρδια.. σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
19-09-08
21:36
Μόλις διάβασα το θέμα και σοκαρίστικα.
Εύχομαι να μην είναι εκείνος...
όποιος και να είναι... ένας άνθρωπος είναι που χάθηκε.
Εύχομαι να μην είναι εκείνος...όποιος και να είναι... ένας άνθρωπος είναι που χάθηκε.

ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
19-09-08
22:07
ευχαριστω παιδια για την στηριξη να ειστε καλα ..δεν νομιζω να κανουν λαθος..γιατι εστειλαν φωτο του ρολογιου που ειχε και ειναι ολοιδιο..μακαρι..θα σας πω αυριο για σιγουρια..κριμα να βρεθει ετσι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum