Χάθηκε στην Υμηττού

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ruko

Διάσημο μέλος

Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
Bertie1.jpg

Bertie2.jpg

Χάθηκε χτες χαμηλά στην Υμηττού ο γατούλης της φωτογραφίας. Είναι γκρι φουντωτός με κοντή ουρά.
Τελευταία φορά εθεάθη στη νησίδα απέναντι από το βενζινάδικο της ΒΡ. Είναι πολύ φοβισμένος και δεν πρέπει να έχει πάει πολύ μακριά. Αν έχει απομακρυνθεί, ίσως να κρύφτηκε σε γκαράζ, αυλή ή πυλωτή.

Αν τον δείτε, επικοινωνήστε στο 6946742366.
Επίσης, αν μένει κανείς κοντά και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, ας μου στείλει πμ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το βενζινάδικο δεν το φέρνω στο μυαλό μου τώρα, πάντως εμείς χάσαμε τη γατούλα μας (και δεν την έχουμε βρει ακόμη) απέναντι από την πάνω γωνία του πρώτου νεκροταφείου (δλδ στην γωνία του καρφούρ περίπου, απέναντι). δυστυχώς δεν μένω εγώ εκεί, αλλά ο φίλος μου, αλλά πηγαίνω αρκετά συχνά. θα την έχω υπόψη μου τη γατούλα σου. πάντως να ενημερώσεις τη γειτονιά, είναι το πιο σημαντικό. μιας που θα είσαι φρέσκος στο ψάξιμο, διότι εμείς με τον καιρό, αν και χτενίσαμε την περιοχή για 2 βδομάδες, εγκαταλείψαμε το ψάξιμο, δες και τη φωτό της λουσίας μας, μπας και κατά τύχη την πετύχεις. :)

https://www.mypetz.gr/threads/Χάθηκε-στο-Παγκράτι.227027/

αν θέλεις στείλε μου πμ να σου πω και μερικά τιπς ακόμη για την περιοχή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την έχω υπόψη μου τη Λουσία, έχω δει τα αφισάκια της. Ο συγκεκριμένος γατούλης χάθηκε ακριβώς ένα τετράγωνο πάνω από το carrefour, αλλά από την απέναντι μεριά του δρόμου (εκεί που είναι το παρκάκι). Ευχαριστώ!

Eιλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με στεναχωρούν οι αγγελίες για χαμένα γατάκια. Είμαι παθούσα, είναι κάτι που συνέβη εδώ και 20 χρόνια χωρίς να μπορέσω να το ξεπεράσω ποτέ:(
Εύχομαι και στις δύο περιπτώσεις να βρεθούν. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Βρέθηκε!!! :clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back