Χάθηκε στη Νίκαια...

• Thread starter Thread starter zeroraid
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

zeroraid

Νεοφερμένο μέλος

Ο zeroraid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Χάθηκε από την περιοχή τις Νίκαιας και συγκεκριμένα από σπίτι στην οδό Καισαρείας
μαύρη μακρύτριχη , θηλυκιά γάτα ενός έτους , υπάρχει σοβαρή υποψία ότι κάποιος την πήρε...

24694_1331302875640_1023050033_31006113_3160568_n.jpg

24694_1331302955642_1023050033_31006115_533166_n.jpg

24694_1331302995643_1023050033_31006116_1151006_n.jpg

το όνομα τις είναι
justelene

οποιος γνωρίζει και έχει δει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Φορα η γατουλα ταυτοτητα στο λουρακι,εχει τσιπ;Ειναι στειρωμενη;Ριξτε μια ματια για ιδεες εδω,ελπιζω να τη βρειτε συντομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι δεν ειχε λουρακι , ουτε τσιπ και ειναι στειρωμενη.......

Ενημερωστε στα κτηνιατρεια της περιοχης,βαλτε αφισες και ακολουθηστε τις οδηγιες του αρθρου...ελπιζω να τη βρειτε συντομα και να ειναι καλα.

Ωχ ρε πουλακι μου.....Της Ματινας ειναι η ομορφια?
Οντως καντε οοοολα οσο γραφει το αρθρο και κυριως αφισουλες!!Κανουν δουλεια!!!

Kι εγώ Νίκαια μένω,αλλά όχι εκεί που τη χάσατε... Νομίζω ότι η οδός είναι κοντά στο ωδείο που πηγαίνω. Θα έχω το νου μου μήπως δω κάτι

Μένω δυο δρόμους κάτω από την Καισαρείας! Σε ποιο ύψος ακριβώς του δρόμου αυτού χάθηκε; Θα έχω το νου μου, πάντως και εύχομαι να την βρείτε...

Καισαρειας και κονδυλη μενουμε!Θελω να σας προειδοποιησω για τα ατελειωτα κρουσματα φολας τον τελευταιο μηνα.Το ποιο εξοργιστικο που εμαθα σημερα ειναι οτι βρεθηκανε γατια τα οποια ειχαν πυροβοληθει με αεροβολο!Δυο γειτονισσες μου μαζεψανε τα δικα τους,6 στο συνολο!(απο φολα).Δεν εχει δει κανενας τιποτα παρολλο που εχουμε το νου μας οσο μπορουμε!Εχουμε απελπιστει!Μακαρι τα τερατα που κανουν αυτη τη "δουλεια"να τη βρουν μπροστα τους.Θα βαλουμε αφισες αυριο,αν και με τα νεα δεδομενα, ευχομαι τουλαχιστον οποια την πηρε να την φροντιζει και να ειναι ασφαλης........

Κορίτσι, δεν έχετε βάλει τηλέφωνο... Αν π.χ. την εντοπίσω, πού θα πάρω να ειδοποιήσω;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back