Χάθηκε το γατάκι μου....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fotini1995

Νεοφερμένο μέλος

Η fotini1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
:bye:χάθηκε το γατάκι μου την κυριακή του πάσχα στην λάρισα κοντά στο χατζηγιάννειο.....
εάν το βρει κάποιος ας μου γραψει ενα μήνυμα εδώ....:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 11042012626.jpg
    11042012626.jpg
    743,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 11042012625.jpg
    11042012625.jpg
    877,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 11042012628.jpg
    11042012628.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 31
  • 11042012632.jpg
    11042012632.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 35
Φωτεινή, εφόσον το γατάκι χάθηκε μόλις εχθές, είναι πολύ πιθανόν να το βρεις κοντά στην ευρύτερη περιοχή του σπιτιού.
Ίσως βγήκε και χάθηκε, τρόμαξε κι είναι κάπου εκεί κοντά.
Θα σε συμβούλευα να βγαίνεις τακτικά και να τον ψάχνεις, κοιτάζοντας ακόμη και τα πιο απίθανα σημεία.
Εάν έχει κρυφτεί κάπου και σε ακούει, μπορεί να είναι τρομαγμένο και να μην αφήσει την κρυψώνα του.
Οπότε κοίτα τα πάντα όσο καλύτερα μπορείς, έχοντας μαζί σου κάποιο αγαπημένο του παιχνίδι ή την αγαπημένη του τροφή.
Θα πρότεινα να διαβάσεις και αυτό το Άρθρο, έχει κάποια tips πολύ χρήσιμα (όπως αυτό με τα ούρα).

Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου....
Αλλά το γατάκι μου έφυγε από τον 5ο όροφο που είναι το σπίτι μου......
Φοβάμαι μόνο να μην έπαθε κακό.....

καλησπέρα,
απο τον 5ο πως ακριβώς έφυγε?
απο τις διπλανές πολυκατοικίες?
πήγες να ρωτήσεις στα διπλανά διαμερίσματα?

καλησπέρα....
εξαφανιζόταν εδώ και λίγο καίρο επι 3-4 ώρες αλλά ξαναγύρναγε την ωρα του φαγητού...
1 διαμέρισμα είναι δίπλα αλλά δεν μένει κανείς τώρα λόγω διακοπών....

μα απο τον πέμπτο πως μπορεί να φύγει, που να πάει???
που έχει πρόσβαση το μπαλκόνι σου για να μπορεί να εξαφανιστεί??
βγες σε όλα τα πιθανά μέροι που μπορείς να σκεφτείς ότι έχει περάσει με τις αγαπημενες του κροκέτες και κούνα τες να κάνει θόρυβο ή με αλουμινόχαρτο...με ότι έχει συνδυάσει φαγητό..

έχει πρόσβαση σε 4 διαφορετικές πολυκατοικίες που είναι γύρω μας που απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από 1 μέτρο μέσω ταρατσών......

αχ γιατί τον άφηνες να βγει..
προφανώς για να μην γυρίσει κάποιος του άνοιξε για να φύγει...ξεκίνα και ρώτα στις πολυκατοικίες...και να ψάχνεις και στην γειτονιά..
εύχομαι να το βρεις το ζουζουνι σύντομα..

είναι αρσενικό; στειρωμένο; γιταί αν είναι, μπορεί να έφυγε και να αναζητάει ταίρι

και εγώ ελπίζω και εύχομαι να το βρω....
τουλάχιστον να είναι καλά......

αρσενικό είναι...9 μηνών.....και όχι στειρωμένο....

Φωτεινή, σερσέ λα φάμ…

:(

Επειδή ίσως δεν με κατάλαβες, εννοώ, «ζητήστε την γυναίκα», ογατούλης θα το έχει ρίξει στα πάρτι, μη στενοχωριέσαι.

.......
κατάλαβα τι είχες πει.....
το θέμα είναι οτι έφυγε για όποιον λόγο και αν το έκανε....
και εγώ είμαι λυπημένη γι'αυτό... :(

Φωτεινή μου, γέμισε τη γειτονιά αφίσες..και ρώτα ασταμάτητα τον κόσμο!! Μην τα παρατάς!!

Το ξέρω ότι είσαι λυπημένη. Αν κάνεις λίγο υπομονή υπάρχεισοβαρή πιθανότητα να επιστρέψει ο άσωτος υιός.

βγήκα και ρώτησα αρκετές φορές...και για τις αφήσες το σκέφτηκα και εγω και θα το κάνω...
μάκαρι παναγίτσα μου να γυρίσει.....
τουλάχιστον να είναι καλά....

αφισες στην εισοδο απο τις πολυκατοικίες.... εις διπλουν θα ελεγα και χτυπα και κανα κουδουνι.... διπλα που λες δεν μενει κανενας....εχει αλουμινια??? να προσεξεις εαν ειναι κλειστα!!! εχω δει περιπτωσεις εγκαταλελειμμένων σπιτιων που αφηνουν ανοιχτα ...μπαινουν γατια μεσα και εγκλωβιζονται οταν ο ιδιοκτητης κλεινει τα αλουμινια....χωρις φυσικα να τα εχει δει!!!...ελενγχε ολα τα απιθανα σεναρια ...

είναι κλείστο το διπλανό σπίτι πολλές μέρες πριν την Κυριακή που χάθηκε ο γάτος μας ....
εξάλλου εαν είχε κλειστεί μέσα καταλαθός θα ακουγόταν .....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back