MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
18-04-12
08:55
ο μαυρούλης (στειρώθηκε όταν ήταν 2) έφευγε πολλές φορές και έλειπε μέχρι και 2 εβδομάδες. μετά όμως γυρνούσε. μπορεί και ο γατούλης σου να γυρίσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
18-04-12
10:07
ξεκινα τις ερευνες με αφισες και κανα κουδουνι δεν ειναι κακο.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 253 μηνύματα.
21-04-12
06:07
Ένα γατούλης μου, το Χνούδι, είχε χαθεί αντίστοιχα. Τελικά, είχε τρυπώσει σε μια σχεδόν ολοκληρωμένη οικοδομή, μάλλον εν ώρα εργασιών και οι εργάτες φεύγοντας δεν τον είδαν και τον έκλεισαν μέσα και πήγανε διακοπές. Τον βρήκα ένα μεσημέρι που είχε πολλή ησυχία και κατάφερα να ακούσω το νιαούρισμά του. Και που μάλλον κατάφερε να ακούσει και εκείνος εμένα. Δοκίμασε ήσυχες ώρες για να μην φοβάται και να ακούτε ο ένας τον άλλο! Και κουδούνι...Ζήτα να μπεις σε υπόγεια και ταράτσες διπλανών πολυκατοικιών, δεν θα είναι δύσκολο να έχει χωθεί οπουδήποτε.
Καλή τύχη!
(Παρεπιπτόντως ο γάτος μου είχε κλειστεί στον τρίτο όροφο από τον οποίο και πήδηξε όταν με άκουσε. Δεν έπαθε κάτι ευτυχώς, αλλά προσοχή!)
Καλή τύχη!
(Παρεπιπτόντως ο γάτος μου είχε κλειστεί στον τρίτο όροφο από τον οποίο και πήδηξε όταν με άκουσε. Δεν έπαθε κάτι ευτυχώς, αλλά προσοχή!)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum