ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα γιατρέ και χρόνια πολλά!!!!
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε,σας παρακαλώ????
Ο γατούλης μου εδώ και αρκετό καιρό,πάνω από μήνα νομίζαμε ότι αδυνάτιζε.Τελικά ανακαλύψαμε ότι έχανε το τριχωμά του στην περιοχή του κεφαλιού και πίσω από τα αυτάκια του.Πλέον φαίνεται το δέρμα του.
Τον πήγαμε πριν 10 ημέρες στο γιατρό και μας είπε ότι δεν είναι τίποτα,και ανανεώνεται.
Εμείς είδαμε ότι χειροτερέυει.Εχουμέ απελπιστεί.
Να σας ενημερώσω ότι δεν έχει κάνει αποπαρασίτωση,γιατί δεν μας αφησε ο γιατρός.Μας είχε πει να αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός από την αντιβίωση που είχε πάρει.¨Επαιρνε Ronaxan για 10 ημέρες λόγω βήχα,πρίν από 2 μήνες περίπου.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μακροσκελές.

Γιατρέ μετέφερα το χτεσινό μηνυμά εδώ γιατί μάλλον εκεί που το είχα γράψει δεν το είδατε.
Ξαναπήγα τον Κουκη στο γιατρό εχθές και του πήρε μια τουφίτσα από το ένα και μια από το άλλο αυτί για να τα στείλει για εξετάσεις.
Δεν ησύχασα όμως το αντίθετο θα έλεγα......

Με εβαλέ και του έβγαλα και το λουράκι του γιατί λέει ίσως του προκαλεί αλλεργία,και ίσως να μην έχει τίποτα.......
Το λουράκι το φοράει από μωρό και αν δεν έχει τίποτα γιατί χάνει το τριχωμά του?????
Ειμαι πολύ στεναχωρημένη,σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορεί να συμβαίνεί?
Ευχαριστώ!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Ξέρεις πώς έχει γίνει ο κούκλος μου?
Χάλια.........
!!!!Δεν ξέρω πια που αλλού να τον πάω.
Πληρώνω και δουλειά δεν γίνεται.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λογικά ο γιατρός σου ξέρει και κάνει οτι πρέπει, αλλιώς πάρε και Β γνώμη.
ΕΔΩ μια λίστα με προτεινόμενους για Β γνώμη.
Απο το νέτ είναι δύσκολη η διάγνωση, και η πετυχημένη θεραπεία...
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Εχει πληγες εκει που εχει χασει το τριχωμα του? αν ναι μπορει να εχει καποια ωτιτιδα και να ξυνεται η το κολαρο να του εχει προκαλεσει καποια δερματιτιδα
. Περισσοτερα δεν μπορω να σου πω χωρις να εχω δει το γατι και νομιζω οτι ο κτηνιατρος που το εχει δει μπορει να εχει καλυτερη αποψη
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Ο γιατρός είπε ότι τα αυτάκια του είναι πεντακάθαρα που τα κοίταξε.Και το δέρμα έκει που φαίνεται πλέον,είναι καθαρό.Μόνο μια γρατζουνιά έχει κάνει,στο ένα αυτί.
Το κολάρο είναι δυνατόν να του προκάλεσε τριχόπτωση,εφόσον το φοράει από μικρός?
Σας ευχαριστώ και πάλι!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάτι άλλο έχει...Είχα μια γάτα.. που είχε καραφλιάσει .. τελικά ήταν μύκητες, και με απλή κρεμούλα, και καλή διατροφή έφτιαξε.
Μια άλλη πάλι, είχε αλλεργία στο τσίμπημα των ψύλλων. Εξωτερική γάτα. Την ψέκαζα κάθε εβδομάδα, πήρε και βιταμίνες και φτιάχνει.
Υπάρχουν και εξετάσεις αίματος να κάνεις να δεις αν φταίει κανα νεφρό ή πάγκρεας, ή συκώτι.. αλλά "υποτίθεται" είναι δουλειά του Κτηνιάτρου να στα πέι.
..οπότε άστο και εσύ, περίμενε την απάντηση απο τις τρίχες...Υπάρχουν πολλές θεραπείες.. απο φτηνές λύσεις μέχρι ακριβές, (για τα περισσότερα) είναι στον γιατρό τί θα σου προτείνει.
Και πάρε και μια άλλη γνώμη φυσικά, γιατί έλεος.
Για βάλε μια φωτογραφία αν μπορείς....
Να την δεί και ο γιατρός εδω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Έχει χάσει πολύ τρίχωμα,και είναι καιρός που γίνεται αυτό,μάλλον.
Απλώς εγώ πίστευα ότι δεν τρώει αρκετά και αδυνατίζει,αρχικά,ώσπου φάνηκε το πρόβλημα.
Η αποπαρασίτωση που δεν έχει κάνει πάιζει ρόλο?
Του πήρα εχθές ένα αποπαρασιτικό σε μορφή πάστας που το ρυθμίζεις ανάλογα τα κιλά του,και λέω να του βάλω στην τροφή.Ελπίζω να το φάει,γιατί είναι πολύ δύσκολος στο φαγητό.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχουν και χάπια.
Κοιτα εδώ παρόμοιο θέμα με άλλο δερματικό. Έχει και τα στοιχεία ειδικού Δερματολόγου Κτηνιάτρου.
https://www.mypetz.gr/threads/Δερματικό-πρόβλημα-άγνωστης-φύσεως.224489/
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Τον κοίταξε και είναι πεντακάθαρος.Δεν έχει ψύλλους,και το δέρμα του είναι πολύ καθαρό.
Για την πάστα μου είπε να του τη δώσω με το φαγητό,αλλά δεν ξέρω αν θα τη φάει.
Εχω φτάσει στο σημείο να έυχομαι να είναι μύκητας και να γίνει γρήγορα καλά.
Αν έφταιγε κάτι άλλο πιο σοβαρό θα είχε όρεξη για παιχνίδια?
Γιατί και τρώει και παίζει!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι, είναι για ψύλλους, αυγά, τσιμπούρια κλπ η εξωτερική αποπαρασίτωση.
Ότι είναι ορεξάτος κλπ, είναι ένα καλό σημάδι ναι.
Γνώμη μου, πάρε τον φάκελο του γάτου και πήγαινε και σε κάποιον ποιο ειδικό Δερματολόγο . Όσο πιο σύντομα κλείσεις ραντεβού και πάς τόσο καλύτερα και για τον γάτο και για σένα.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Εμάς δεν έκανε διάγνωση δυστυχώς ακόμα.......
Εχω σκάσει....μερα μερα τη μέρα χάνει τριχούλες και ο γιατρός ακόμη περιμένει αναλύσεις από το εργαστήριο...10 μέρες κοντα!!
Τον πάιρνουμέ τηλ. και λέει δεν έχουν βγεί ακόμη....
Να σου πώ την αλήθεια προτιμώ να είναι κάτι απλό το οποίο να περνάει έυκολα για να κάνει τη θεραπεία και να σταματήσει να χάνει τρίχωμα!!!
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Τι να κάνω δεν ξέρω......
!!!Ο γατούλης συνεχίζει να χάνει τρίχωμα...βέβαια κάποια κενά έχουν ήδη αρχίσει να καλύπτονται με νέο χνουδάκι πρός το παρόν,το οποίο ευελπιστώ να γίνει τρίχωμα.
Οι εξετάσεις του βγήκαν και όντως έχει δερματόφυτα.
Μας έδωσε ο γιατρός foungoral κρέμα και σαμπουάν,για να μην του δώσουμε θεραπεία λέει σε μορφή σιροπιού.
Το πρόβλημα είναι ότι με την κρέμα έκανε εμετό και δεν κάθετε με τπτ να τον κάνω μπάνιο.
Φοβάμαι να προχωρήσω στην θεραπεία με το σιροπι γιατί μου είπε ο γιατρός ότι είναι περισσότερο τοξική,και έχει πάρει ήδη αρκετά φαρμακά τον τελευταίο καιρό.
Εχεί κανείς υπόψη του τι ενναλακτική υπάρχει???
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
δόξα το Θεό... γιατί δεν μιλάς με τον γιατρό για αυτές τις αντιδράσεις και να σου προτείνει κάτι άλλο..... εμάς πάλι σαν εναλλακτική μας είπε ότι θα της χορηγήσουμε χάπι... αν δεν περάσει με το ψεκασμό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ χάρηκα που υπάρχει και πιο έυκολη λύση!!!
Λές να το χρησιμοποίησω η να ρωτήσω πρώτα το γιατρό?
Έχει παρενέργειες??
Για το χάπι δεν ξέρω αν είναι αυτό που θα μου πρότεινε κι εμένα,αλλά μήπως είναι πιο τοξικό??
Φοβάμαι γιατί έχει πάρει πρόσφατα και αντιβίωση.
Αυτό το χαπάκι για πόσο καιρό θα το παίρνει,αν δεν δείτε αποτέλεσμα με το σπρέι?
Η έχετε δεί ήδη διαφορά ???
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το χάπι, επίσης δεν ξέρω.. απλά αυτό που μας είπε είναι ότι αν δεν δούμε αποτελέσματα με το σπρέι μέσα σε έναν μήνα να την ξαναπάμε για να μας δώσει χάπι...
όμως εδώ και έναν μήνα που της κάνουμε την θεραπεία έχω δει διαφορά......
αυτό το σπρέι μας το έδωσε όταν την πρωτοπήγαμε για να δούμε τι έχει (τότε που της πήρε δείγμα από τρίχες στην περιοχή με αραίωση) και επειδή ήταν σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για κάποιον μήκυτα μας έδωσε το σπρέι προκαταβολικά, έτσι ώστε να μη περιμένουμε τσάμπα τις 2 βδομάδες μέχρι να βγουν οι αναλύσεις! οπότε μέχρι να σιγουρευτούμε δεν την ψεκάζαμε τόοοσο σχολαστικά και ούτε τόσο συχνά! (μας είχε πει ανά 3-4 μέρες.... ε, μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα την ψέκαζα ανά 4 μέρες, εδώ και 2 βδομάδες όμως ανά 3.... σιγά την διαφορά δλδ, απλά για να καταλάβεις ότι ουσιαστικά δεν είναι 1 ολοκληρωμένος μήνας θεραπείας)
παρολαυτά έχω δει κάποια διαφορά, όχι έντονη, αλλά ναι.... άντε να δούμε......
σοοοορυ για το μακροσκελές ποστ μου, απλά με πιασε να εξηγήσω ακριβώς τι της έχω κάνει μέχρι τώρα! να'χεις και συ μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.....
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον θα το πάρω κι εγώ το σπρέι να δοκιμασω,γιατί με τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής δεν τα καταφέραμε.Εσένα έχει μαδήσει πολύ??
Εμένα στο κεφαλάκι και περισσότερο πίσω από τα αυτιά....

Δεν μπορώ να καταλάβω που το κόλησε αυτό???
Και η υιοθετημένη αδερφούλα του γιατί δεν έχει κολλήσει που κοιμούνται μαζί....???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool