ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά εχώ απογοητευτεί τελείως από τη θεραπεία που μας έδωσε ο γιατρός για τα δερματόφυτα,που είπε ότι έχει ο γατούλης μου.
Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη!!!!
Εχει χάσει πάρα πολύ τρίχωμα και τώρα άρχισε να μην τρώει.......
Δεν έχει καθόλου όρεξη και σήμερα δεν είχε κουράγιο για τίποτα....
Την αλοιφή που μας είχε δώσει για θεραπεία την έκανε εμετό,αφού πλύθηκε....όσο για το μπάνιο που μας σύστησε να του κάνουμε είναι δυνατόν να τον πλύνω....και ειδικά έτσι όπως είναι τώρα???
Τι να κάνω????
Σας παρακάλω αν έχει κάποιος παρομοιά εμπειρια ας μου πεί γιατί θα σκάσω απόψε!!!!
Ευχαριστώ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά εχώ απογοητευτεί τελείως από τη θεραπεία που μας έδωσε ο γιατρός για τα δερματόφυτα,που είπε ότι έχει ο γατούλης μου.
Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη!!!!
Εχει χάσει πάρα πολύ τρίχωμα και τώρα άρχισε να μην τρώει.......
Δεν έχει καθόλου όρεξη και σήμερα δεν είχε κουράγιο για τίποτα....
Την αλοιφή που μας είχε δώσει για θεραπεία την έκανε εμετό,αφού πλύθηκε....όσο για το μπάνιο που μας σύστησε να του κάνουμε είναι δυνατόν να τον πλύνω....και ειδικά έτσι όπως είναι τώρα???
Τι να κάνω????
Σας παρακάλω αν έχει κάποιος παρομοιά εμπειρια ας μου πεί γιατί θα σκάσω απόψε!!!!
Ευχαριστώ!!!
Εχεις δοκιμάσει να ζητήσεις και 2η γνώμη γιατρου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μπορεί να λέω βλακείες, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατόν να πάρεις δείγμα απ' το τρίχωμα για να δεις πού ακριβώς οφείλεται το πρόβλημα. Επίσης παραπάνω η Τζούλια σου πρότεινε αιματολογικές που θα δείξουν αν το πρόβλημα είναι αλλού.
Επίσης, θα σου έλεγα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.

temperans
Νεοφερμένο μέλος
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Ρούκο ευχαριστώ γιατί έψαχνα πολύ ώρα να βρώ τις περοηγούμενες δημοσιέυσεις και δεν τα κατάφερα.
Ο κτηνίατρος μας είπε να τον κάνουμε μπάνιο με το αφρόλουτρο fungoral αλλά δεν μπορώ με τπτ....αν πάθει κάτι χειρότερο έτσι όπως έχει γίνει????
Άσε που δεν πρόκειται να κάτσει να τον πλύνω....
2η γνώμη δεν έχω πάρει βλέπετε ο ελευθερος χρόνος μου είναι ελάχιστός ....δυστυχώς!!!
Έχει αρχίσει να βγάζει ένα χνουδάκι σε κάποια σημεία στο κεφαλάκι του αλλά τώρα που έκοψε και το φαγητό...τρώει ελάχιστα...είμαστε στα μάυρα πανιά...
Μάλλον θα τον πάω σε άλλο γιατρό από εβδομάδα....
Λέτε να έχει κάτι σοβαρό???
Άσε που σήμερα έβγαλε ένα σκάγι από το μαγουλό του...από τοτε που του είχαν ρίξει με το αεροβόλο...
Τι να πώ πια ....το μωράκι μου όλο βασανίζεται παρόλο που προσπαθούμε να έχει τα πάντα....
Αχ ευχαριστώ για τις συμβουλές σας κι έυχομαι να γίνει καλά γρήγορα γιατί δεν μας βλέπω καλά τους υπόλοιπους.
Όλη η οικογένεια τον λατρέυει!!!
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε κάνει ήδη καλλιεργεία από το τριχωμά του και μας είπε ότι είναι δερματόφυτα.
Αλλά η θεραπεία που μας έδωσε δεν είναι και η καλύτερη.....
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδή στον υπερθυροειδισμό έχει αυτά τα συμπτώματα???
Θα τον πάω για 2η γνώμη από Δευτέρα σίγουρα!!!
Και πώς του παίρνουν αίμα για τις εξετάσεις??
Φαντάζομαι θα ταλαιπωρείται πολύ....
Είναι και λίγο άγριος με τους ξένους ...άστα να πάνε....
Ξέρεις πόσο τον λυπάμαι??/
Νομίζω ότι τον βασανίζω....αλλά εφόσον δεν υπάρχει άλλη λύση άντε πάλι στο γιατρό....
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβασε αυτο...
Εχω μια γατουλα που εχανε παρα πολυ τριχωμα απο τα πλευρα της αλλα δεν ηταν τιποτα δερματικο, ουτε μυκητες. Και ο γιατρος μου συνεστησε να κανουμε εξεταση θυρεοειδη. Με αφορμη το περιστατικο εγραψα το αρθρο. Τελικα η μικρη δεν ειχε θυρεοειδη, και καταληξαμε μαλλον στο ψυχολογικο....

Αιμα της πηρε κατω απο το λαιμο.... Αν ειναι πολυ ατιθασος ενδεχομενως να του κανει ηρεμηστικη.
Τσεκαρε ομως και με ενα αλλο γιατρο αν πρεπει να της κανεις την εξεταση. Αν εχεις την οικονομικη ανεση τοτε καντης το, δεν ειναι κακο.
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μας είχε δώσει κάμια θεραπεία μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα...αλλά και αυτή που μας έδωσε τώρα είναι για κλάμματα...
Εμένα με έχει ανησυχήσει που δεν τρώει όπως έτρωγε...είναι ελάχιστό το φαγητό που τρώει και αυτό με το ζόρι...τον κυνηγάμε από πίσω με το φαγητό...αν είναι δυνατόν πια!!!
Πολύ καλούς γιατρούς έχει και στη φιλοζωική στα Σπάτα ,και λέω να τον πάω εκεί.
Να φανταστείς όταν τους είχα πάρει τηλ.και είχα μιλήσει με μια γιατρό μου είχε πει από την αρχή πώς επρόκειτο για δερματόφυτα αλλά ήθελε να τον δεί και δεν τα κατάφερα να της τον πάω γιατί είναι μακριά....
Τώρα με τις αιματολογικές σίγουρα θα χρειαστεί να τον ναρκώσει....
Αντε να δώ πόσσα φάρμακα θα πάρει πια αυτό το γατάκι...και βλέπεις άλλα που είναι αδέσποτα χωρίς καμία φροντίδα και είναι μια χαρά.....
ria23
Διάσημο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για τα αδεσποτα, πολλα ειναι μια χαρα, αλλα δεν ζουνε πολλα χρονια...Συνηθως 2-5 ειναι ο μεσος ορος ζωης τους....
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Και όταν τα αγαπάς παραγματικά γίνεσαι κουρέλι....
Εγώ απόψε δεν έχω κοιμηθεί καθόλου από το άγχος....
Ρια έτσι όπως το περιγράφεις είναι και του μικρούλη μου.....βεβαιά έχω δεί ότι βγαίνει ένα χνουδάκι εκεί που είχε φύγει τελείως το τρίχωμα...ίσως και να ΄φτιάχνει σιγά σιγά και να θε΄λει απλώς πολύ χρόνο.
Αlice το ξέρω ότι δεν ζούνε πολύ τα αδέσποτα αλλάβλέπω του διπλανού μας ζωή να χουνε τα χοντρούλια...τρώνε το πιο φτηνό φαγητό,κοιμουνται έξω το βράδυ ακόμη και το χειμώνα και δεν τρέχει τπτ
Κι έχεις τον δικό μας που μέχρι και κουβερτούλα του αλλάζουμε..όλα πλυμένα για να κοιμάται ο κύριος και κόλλησε μύκητες....
Καλά από τι έχει αίμα στα ούρα???
Αρσενικό είναι???
Μα δεν κάθονται και σε ησυχία ....τα τρώει συνέχεια για σκανταλιές!!!
Ελπίζω να γίνουνε καλά σύντομα οι γατούλες μας!!!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για όλα!!!!
Είναι πολύσημαντικό να μπορείς να μοιράζεσαι τη στεναχώρια σου με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.
Το είπε έχθές η μαμά μου στη θεία μου (έκλαιγε η μαμά μου),και της λέει καλέ για το γάτο κάνεις έτσι????
Δεν μας καταλαβαίνουν,όσοι δεν τα αγαπάνε!!!
ria23
Διάσημο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η δικια μου Ντινα, ειναι κοριτσακι 14 μηνων περ. στειρωμενη τον Ιανουαριο....

julia
Διακεκριμένο μέλος
(αυτοί θα περάσουν μόλις βρείτε την σωστή θεραπεία, απλά θέλει καιρό..)
Δεν τρώει, αδυνατίζει... κλπ.. αυτά ΔΕΝ είναι απο τους μύκητες/δερματόφυτα... έχει ΚΑΤΙ άλλο που τον τρώει...

Σίγουρα έχει αφυδατωθεί, και του λείπουν βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, είναι αδύναμος... και δεν μπορεί και ο οργανισμός να αντεπεξέλθει στην θεραπεία...
temperans
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω και ευχομαι να γινει καλα!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν τρώει, αδυνατίζει... κλπ.. αυτά ΔΕΝ είναι απο τους μύκητες/δερματόφυτα... έχει ΚΑΤΙ άλλο που τον τρώει...![]()
Σ' αυτό έχεις δίκιο, μπορεί να είναι κάτι άσχετο με τα δερματόφυτα.
Απ' την άλλη όμως, μήπως η ανορεξία οφείλεται σε μελαγχολία, επειδή χάνει το τρίχωμά του;

ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Μα τον έχω πάει εκεί από το καλοκαίρι που μας πέρασε....βέβαια μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία...
Αλλά και μόνος του μέσα στο διαμερισμα θα ήταν καλύτερα??
Δεν μπορούσα να κάνω βήμα όταν τον είχα εδώ!!!
Το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο γατάκι μου που ήταν μόνο του σπίτι....
Κι εγώ για φαγητό του ανησυχώ περισσότερο....αλλά και για τους μύκητες βέβαια...
Τη θεραπεία που μας είχε δώσει δεν του τη συνεχίσαμε γιατί έγλειφε την αλοιφή και μετά την έκανε εμετό....είναι που είναι αδύνατος ...
Εμένα Alice είναι ακριβώς ίδια ηλικία με τη δικιά σου γατούλα και τον στειρώσαμε τον Φεβρουάριο!!!
Είχε ξετρελαθεί με τις καινούργιες τις royal canin τις κονσερβούλες που είναι σε φακελάκια,τώρα τις ανοίγουμε τις μυρίζει και φέυγει!!!
Τρώει μόνο ξηρά τροφή τπτ άλλο!!!
Και αυτό ελάχιστο.....
Μάλλον θα τον πάω την Δευτέρα για μια 2η γνώμη και θα σας ενημερώσω!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σ' αυτό έχεις δίκιο, μπορεί να είναι κάτι άσχετο με τα δερματόφυτα.
Απ' την άλλη όμως, μήπως η ανορεξία οφείλεται σε μελαγχολία, επειδή χάνει το τρίχωμά του;![]()
Πτώση τρίχας μπορεί να έχουμε και, απο stress, την ζέστη, αλλεργίες, ψυχολογικά....
Παίζει ρόλο ο τρόπος που πέφτει, και η έκταση.
Αφού η γάτα είναι απο πέρσι στο νέο περιβάλλον είναι λίγο δύσκολο να το πήρε βαριά φέτος...

Μια εξέταση αίματος , θα έδειχνε πολλά, και θα μας έλυνε πολλά ερωτηματικά. Τουλάχιστον θα αποκλείαμε κάποιες άλλες αιτίες

Η θεραπεία θα έπρεπε να συνεχιστεί, για τουλάχιστον όσο σας είχαν πεί... μην πω και παραπάνω, κακό δεν θα έκανε. Αν την έγλυφε την κρέμα, υπάρχουν και άλλα φάρμακα, που δεν τα γλύφουν. Τα γλύφουν 1, και τέρμα. (Είναι τόσο άνοστα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool