Χάνσελ (Χαν) και Γκρέτελ (Γκρέτα)

μικρα μου βαφτιστηρια δεν σας ξεχασα,μωρακια μου γλυκα,πορτοκαλακια μου,τα εμβολια ερχονται απο μερα σε μερα,το πρωτο δωρακι της νονας με αγαπη!!!!!
τελικα η μαμα μας ονομαστηκε μαντώ!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντιο γατουλακι,ψυχουλα μου γλυκια,γκρετα μου ομορφη.καλο παραδεισσο και χαιρετησματα στον πατσινακο και στον καροτουλη,εισαι το τριτο πορτοκαλογατακι που φευγει φετος,γιατι ρε γαμωτο????????????????????????????????????????????????????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(

Αντίο σου μικρό πορτοκαλάκι...:'(

Oχι ρε γμτ..Ρενα..ηταν αυτο που του σταθηκε το κοκκαλο στο λαιμο;:eek:

Κρίμα, ρε γαμώτο...
Λυπάμαι πολύ! :(

ναι εφη αυτο ηταν,του ειχα αγορασει και τα εμβολιακια,ειχαμε σκοπο να τα κανει οταν ερθω,ειχα βρει τη μαμα του,και οταν τελειωνε το θυλασμο θα το εμβολιαζαμε και θα στειρωνε τη μανα του.στο αλλο ποστ που ειπα για γκαντεμια,συμφωνω με οσα εγραψες ενοηται,αλλα τετοια χρονια με τοσες απωλειες απλα δεν μου εχει ξανατυχει.δεν ειναι μονο τα δικα μου,ειναι και του σχολειου της κορης μου που πρεπει να φροντισω για να εχουν οταν φυγουμε,με τον οδυσσεα το ανχος μεχρι να τακτοποιηθει,με διαφορα γατακια της αυλης που δεν επεζησαν ολα φετος.γενικα μια χρονια γεματη πικρα.θα φυγω σε λιγο να παω να ξαναδω τ αλλα της μαρως,θα σου στειλω και πμ.

Λυπάμαι πολύ Ρένα μου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back