Χάνω τον Πίπη μου

Kι'εγώ σε καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί σου! Και για μένα είναι αδιανόητο να χάσουμε την αγάπη, την παρέα, αυτή τη γλύκα και την ομορφιά από κοντά μας. Είναι φοβερό! Έχετε την αγάπη μας, την ευχή να μην υποφέρει και καλό κουράγιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.
Πραγματικά μου κάνει καλό η συμπαράστασή σας έστω και νοερά. πραγματικά με βοηθά να βλέπω ότι κάποιοι καταλαβαίνουν και νιώθουν τον πόνο και τη δυστυχία που νιώθω.
Του λέω Πίπη μου γίνε μωρό μου καλά, τόσοι σε αγαπάνε ψυχή μου. Και με κοιτάει με τα πανέμορφα γαλάζια ματάκια του όλο παράπονο γι αυτό που του συμβαίνει. Αυτό που ήταν όλο ζωή και τρέλα.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι πολυ για τον γατουλη σου,δεν ξερω τι παραπανω να πω απ'οτι οτι εχουν ηδη γραψει τα κοριτσια...μονο κουραγιο μπορω να σου πω...:(

...........

από εδώ και περα, ετοιμασε την καρδιά σου, για να την ανοιξεις στο επόμενο γατάκι που θα βάλεις στη ζωή σου. Το οποιο θα ειναι εξίσου τυχερο κι ευτυχισμένο, όπως ο Πίπης, που του χαρισες και σου χάρισε 15 ολόκληρα χρόνια γεμάτα χαρές και αγάπη χωρίς ορους.
Και 15 χρόνια είναι πολλά χρόνια. Και για σένα και για τον Πίπη. Το ότι τον έφτασες εναν ευτυχισμένο 15χρονο "γεράκο" σε κάνει μια πολύ αξια γατομαμά.

Μην αργήσεις να βαλεις το επόμενο γατάκι στη ζωή σου. Μη το καθυστερησεις και θα δεις πως θα γειάνει ο πόνος σου.
Αγκάλιασε ενα από τα ατυχα αδεσποτάκια, για την ψυχούλα του Πίπη που όλους μας εκανε να κλάψουμε ειλικρινά.....

:bye:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.
Πραγματικά μου κάνει καλό η συμπαράστασή σας έστω και νοερά. πραγματικά με βοηθά να βλέπω ότι κάποιοι καταλαβαίνουν και νιώθουν τον πόνο και τη δυστυχία που νιώθω.
Του λέω Πίπη μου γίνε μωρό μου καλά, τόσοι σε αγαπάνε ψυχή μου. Και με κοιτάει με τα πανέμορφα γαλάζια ματάκια του όλο παράπονο γι αυτό που του συμβαίνει. Αυτό που ήταν όλο ζωή και τρέλα.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

αναγκαστηκαμε και εμεις πριν 4 χρονια να κοιμησουμε τον γατουλη μας..σιαμ 20.5 χρονων..μεσα σε 3 μερες εγινε οτι εγινε..η μαμα μου τον ειχε απο 22 χρονων..ειναι πολυ δυσκολο..αλλα αν ο γατουλης υποφερει ειναι η μονη λυση..πιστευω σε καταλαβαινουμε ολες απολυτα..ο πονος που εχεις τωρα δεν περιγραφεται..κρατα τα 15 χρονια που περασατε μαζι και κανε οτι καλυτερο γι αυτον...καλο κουραγιο ευχομαι..

το μονο που μπορω να σου πω ειναι να κανεις κουραγιο και εγω εχω χασει αρκετες γατες που μου πεθαναν ειναι κριμα το καημενο το ζωακι να υποφερει:'( και εσυ πονας και τ οξερω τα εχω περασει καποτε ελεγα οτι δεν θα ξανα παρω αλλη γατουλα και τελικα η ζωη τα εφερε ετσι να παρω την μικρη γατουλα καποιον μηνων που ειναι τωρα ,δεν ξεχναω τις γατουλες που ειχα τις θυμαμαι με αγαπη και με ανακουφιζει αυτη η μικρη που εχω αυτο το ζηζανιο που απο την μερα που την εφερα σπιτι οταν λειπω εγω μου λειπει τρομερα καπως ετσι θα ει ναι μετα απο λιγο καιρο και για εσενα........ετσι ειναι η ζωη αλλα μας δινει και αλλα μας περνει....:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:

Δεν εχω να σου πω κατι περισσότερο. Κουραγιο και υπομονή.
Νομίζω ότι αυτες τις ωρες καταλαβαινει περισσότερο απο ποτε την αγαπη σας για εκεινον.

Καλή δυναμη κι από εμενα. Λυπάμαι :(

καλή δύναμη κι από εμενα. Λυπάμαι

κουραγιο και απο μενα..ειναι σιγουρα αδιανοητα δυσκολο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back