Χάπι για να μην μένουν έγκυες

Συν του ότι ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..κτηνίατρος και να μην μιλάει καν στο σκυλάκι;;;;;; ή στο οποιοδήποτε ζωάκι πάει εκεί;....Δεν ξέρω,το θεωρώ ενδεικτικό σαν στάση....:([/quote]

Παλιότερα και εγώ που πήγαινα στον δικό μου κτηνίατρο και έκανε το ίδιο και μου είχε κάνει εντύπωση μου είχε πει ότι είναι έτσι αυστηρός και δεν τα χαιδεύει για να τον παίρνουν στα σοβαρά κοινώς για να μην του πάρουν τον αέρα και πραγματικά ενώ η ψιψιρή μου είναι πολύ κακομαθημένη και δεν θέλει να την πειράζεις καθόλου, τον κτηνίατρο μας τον σέβεται και κάθεται να την κοιτάξει ενώ εμείς παιδευόμαστε μια μέρα να της βάλουμε μια αλοιφή. Και μάλιστα μας είχε πει ότι εγώ δεν συμφωνώ με κάτι κτηνίατρους που μιλάνε γλυκά στο ζώο κλπ και μετά λέει κάνουν μία ώρα να το φέρουν βόλτα και να κάνουν τα εμβόλια που πρέπει και σε αυτό έχει ένα δίκιο αν κρίνω με τα δικά μου γατάκια που είναι τελείως κακομαθημένα. Βέβαια τους μιλάει αλλά για να τους πει π.χ. έλα κάτσε φρόνιμα αλλά με αυστηρό ύφος πάντα για να υπακούσουν. Απλά το παραπάνω γράφω όχι για να κρίνω αυτά που λες απλά για να υπάρχει σαν άποψη ορισμένων κτηνιάτρων. Εγώ δεν ξέρω να είναι σωστό ή όχι αλλά τλχ με τα δικά μου πιάνει γιατί ειλικρινά τα έχω όσο κακομαθημένα μπορούσα να τα έχω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...:hmm:..δεν ξέρω!Δεκτο,τί να πω;;;Oλα παίζουν...Ίσως να είναι αποτελεσματικό κάποιες φορές...:)
Όπως και να΄χει,προτιμώ άλλη συμπεριφορά από τον κτηνίατρο που πηγαίνω τα μωρά μου...Δεν μ΄αρέσει να τα αντιμετωπίζει σαν να είναι αόρατα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back