lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
07-07-07
16:10
Μολις χτες γυρισα σπιτι μου απο την Πατρα και οταν ειδα τον Σαββουλη μου τρομαξα!
Το τριχωμα του ειναι πολυ λιγο σε σχεση με αυτο που ειχε, εχει που ηταν ενα αρκουδακι χνουδωτο τωρα ειναι σαν τις πολυ κοντοτριχες! Πριν φυγω ειχε κανει στειρωση...
Παιζει αυτο καποιο ρολο? Ο ζεστος καιρος? Η διατροφη του? Μηπως του λειπουν βιταμινες και εγινε ετσι?
Ποια ειναι η γνωμη σας? Πριν απο μια εβδομαδα ειχε παει στο γιατρο και ειδαν οι γονεις μου οτι δεν εχει αδυνατησει αλλα εμενα μου φαινεται πετσι και κοκκαλα το μωρακι μου!! 
Το τριχωμα του ειναι πολυ λιγο σε σχεση με αυτο που ειχε, εχει που ηταν ενα αρκουδακι χνουδωτο τωρα ειναι σαν τις πολυ κοντοτριχες! Πριν φυγω ειχε κανει στειρωση...
Παιζει αυτο καποιο ρολο? Ο ζεστος καιρος? Η διατροφη του? Μηπως του λειπουν βιταμινες και εγινε ετσι?
Ποια ειναι η γνωμη σας? Πριν απο μια εβδομαδα ειχε παει στο γιατρο και ειδαν οι γονεις μου οτι δεν εχει αδυνατησει αλλα εμενα μου φαινεται πετσι και κοκκαλα το μωρακι μου!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
07-07-07
16:39
Η στείρωση δεν ευθύνεται. Το ότι σου φαίνεται πετσί και κόκαλο μάλλον οφείλεται στο ότι έχει χάσει το τρίχωμά του.
Για τα άλλα δεν ξέρω... Υπάρχουν μερικά που χάνουν το πολύ τρίχωμα το καλοκαίρι (κάτι τέτοιο είχα ακούσει για τις γάτες αιγαίου - ή κάνω λάθος
Αν δεν έχει άλλα περίεργα δερματικά, μάλλον είναι εντάξει, αλλά τσέκαρέ το και με κανένα κτηνίατρο.
Ελπίζω να είναι καλά.
Για τα άλλα δεν ξέρω... Υπάρχουν μερικά που χάνουν το πολύ τρίχωμα το καλοκαίρι (κάτι τέτοιο είχα ακούσει για τις γάτες αιγαίου - ή κάνω λάθος
Αν δεν έχει άλλα περίεργα δερματικά, μάλλον είναι εντάξει, αλλά τσέκαρέ το και με κανένα κτηνίατρο.Ελπίζω να είναι καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
07-07-07
16:43
Δεν εχει σημεια χωρις τριχωμα απλα λιγοστεψε η ποσοτητα
Και ουτε απο οσο παρατηρω εχει καποιο προβλημα! Λετε να του παρω συμπληρωμα διατροφης??
Και ουτε απο οσο παρατηρω εχει καποιο προβλημα! Λετε να του παρω συμπληρωμα διατροφης??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
07-07-07
16:47
Καλύτερα ρώτα κάποιον κτηνίατρο - αν και πιστεύω ότι η απώλεια τριχώματος οφείλεται στη ζέστη.
Τώρα για τα συμπληρώματα, η γενική μου γραμμή τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους είναι ότι αν η διατροφή μας είναι λίγο-πολύ σωστή, αυτά που χρειαζόμαστε τα παίρνουμε.
Τώρα για τα συμπληρώματα, η γενική μου γραμμή τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους είναι ότι αν η διατροφή μας είναι λίγο-πολύ σωστή, αυτά που χρειαζόμαστε τα παίρνουμε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
07-07-07
16:53
Α επισης εχουμε ενα αλλο προβλημα με το Σαββα! Του βαζουμε μηνιαιο υγρο για τους φυλλους αλλα επειδη γυρναει συχνα εξω πιανει πιο γρηγορα απο το μηνα... Κανει να του ξαναβαλουμε? Ποσο γρηγορα? Υπαρχει καλυτερη λυση? Ευχαριστω
marfot75
Δραστήριο μέλος
Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα.
07-07-07
16:55
Lactoula, η γατούλα μου, η Μουμού, το καλοκαίρι χάνει το τρίχωμά της και γίνεται κοντότριχη ενώ το χειμώνα έχει πλούσια γούνα. Ίσως συμβαίνει το ίδιο και με τον Σαββούλη σου.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
08-07-07
03:06
Αν κρινω απο τις ποσοτητες τριχων που μαζευω καθημερινα κι αφου το γατακι δειχνει καλα, μαλλον η ζεστη ευθυνεται. Συμπληρωμα διατροφης αν θες και αν του αρεσει, μπορεις να δωσεις. Δεν νομιζω να κανει κακο σε κατι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum