Χάσαμε τον Μαουάκη

Nanaki, σε ποιά περιοχή είναι αυτός ο κτηνίατρος;

Ρωτάω, μήπως και μπορέσω να βοηθήσω. Εγώ, έχω φύγει από το Ηράκλειο. Μένω σε κάποιο νησί, αλλά οι γονείς μου είναι εκεί. Ίσως αν κατά τύχη είναι κοντά στο πατρικό μου.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπιζω ολα να πανε καλα !!
Βιωνεις τον μεγαλυτερο φοβο μου, και σε θαυμαζω που εισαι τοσο ψυχραιμη.
Μην σταματησεις τις προσπαθειες και θα δεις οτι θα τον βρεις :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nanaki, σε ποιά περιοχή είναι αυτός ο κτηνίατρος;

Ρωτάω, μήπως και μπορέσω να βοηθήσω. Εγώ, έχω φύγει από το Ηράκλειο. Μένω σε κάποιο νησί, αλλά οι γονείς μου είναι εκεί. Ίσως αν κατά τύχη είναι κοντά στο πατρικό μου.......

ευχαριστώ πολύ για την προθυμία να βοηθήσετε...

Ελπιζω ολα να πανε καλα !!
Βιωνεις τον μεγαλυτερο φοβο μου, και σε θαυμαζω που εισαι τοσο ψυχραιμη.
Μην σταματησεις τις προσπαθειες και θα δεις οτι θα τον βρεις :)

δεν είμαι και τόσο ψύχραιμη όσο φαίνομαι, δεν θα σταματήσω, το κακό είναι πως θα φύγω κάποια στιγμή κι αν δεν τον έχω βρει μεχρι τότε θα έχουν τελείωσει όλα.
Μακάρι να τον βρω, να μην είχε φάει κατι δηλητιριασμένο και να είναι καλά. Κι αν τελικά δεν είχε τπτ... Νιωθω πολύ ηλίθια, για άλλη μια φορά τα έκανα σκ***α.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πάντως δεδομένου ότι δεν γνωρίζει την περιοχή που χάθηκε, το λογικό είναι το γατούλι να μην είναι μακριά από το σημείο που χάθηκε!!! Γύρνα, ψάξε!!! Και έχε μαζί σου φαγητό!

Δυστυχώς η περιοχή είναι μακριά από το σπίτι μου είναι μίση ώρα δρόμος. Θα πάω στις 6 να ξαναψάξω. στο σημείο που χάθηκε στο δίπλα σπίτι είδα και βάζουν φαγητό για γάτες, έβαλα κι εκεί μια αφίσα. Έβαλα σε αρκετά σημεία φαγητό χθές, ελπίζω να βρήκε κάτι να φάει...:(

Σου εύχομαι να τον βρεις γρήγορα τον καημένο...:( Μη φοβάσαι, νηστικός δεν θα μείνει, αφού βάζουν τροφή.
Και με τίποτα μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Του κτηνίατρου, που υποτίθεται ότι περνούν τόσα ζώα απ' τα χέρια του, δεν του 'κοψε να κλείσει το παράθυρο; Έλεος πια!:mad:

Δυστυχώς η περιοχή είναι μακριά από το σπίτι μου είναι μίση ώρα δρόμος. Θα πάω στις 6 να ξαναψάξω. στο σημείο που χάθηκε στο δίπλα σπίτι είδα και βάζουν φαγητό για γάτες, έβαλα κι εκεί μια αφίσα. Έβαλα σε αρκετά σημεία φαγητό χθές, ελπίζω να βρήκε κάτι να φάει...:(

Κι εμένα το σπίτι μου είναι μακριά :(
Πάντως, είναι θετικό ότι υπάρχει δίπλα αυτό το σπίτι εάν,βέβαια, δεν έχει απομακρυνθεί από τη γειτονιά.
Θα σου έλεγα να ρωτήσεις τους ανθρώπους που μένουν εκεί. Έβαλες αφίσα είδα αλλά καμιά φορά η άμεση επαφή....

Ναι γι αυτό θα πάω σήμερα και αύριο και μεθαύριο... Δε μπορώ να στηρίζομαι μόνο στην αφίσα. Είπα σε μερικά παιδάκια ότι θα τα κεράσω παγωτό αν το βρούνε και θα το κάνω βεβαια αλλα έχει πολλά που του μοιάζουν και φοβάμαι μήπως το μπερδ'εψουν.
Δε πειράζει μαρφοτ και πάλι σ ευχαριστώ πολύ.

Νανακι δεν φταις εσυ... Ολοι παμε τα γατακια μας στο κτηνιατρο αλλα δεν τα χανουμε ολοι... Ο κτηνιατρος φταει που ειχε ανοιχτο παραθυρο... Επρεπε να εχει προνοησει...
Ευχομαι κι εγω τα καλυτερα

Σας ευχαριστώ πολύ, τώρα θα ετοιμαστω και θα φύγω.... Για τον κτηνίατρο προτιμώ να μη μιλάω. Με ρώτησε κιόλας αν είναι άγριο και γω του είπα πως θα είναι από τη διαδρομή. Όταν είχα πάει τη Μηλίτσα για στείρωση, είπε ο άνθρωπος στη βοηθό του να κλείσει την πόρτα και την έπιασε με ένα γάντι για να μη γρατσουνιστεί. Τι άλλο να πω δεν ξέρω, έχει πάθει και κατάθληψη το ένα και ασχολούμε λίγο παραπάνω μαζί του.
Θα σας πω το βράδυ τα νεότερα...

Δυστυχώς τίποτα ακόμα, θα πάω και αύριο μετά τη δουλειά...:(

Σου εύχομαι ολόψυχα να τον βρεις.!!Ίσως να σταθείς τυχερή..

Πάντως μην ανησυχείς για το μικρούλι, κάτι θα βρει να φάει.;)

Άκου πράγματα στα καλά του καθουμένου!! Δεν είμαστε καλά! Μακάρι να βρεις το γατάκι σύντομα. Δε μπορεί κάπου εκεί γύρω θα 'ναι. Εύχομαι να βρεθεί το γρηγορότερο.

Δεν ξέρω, θα μπορεί να βρει φαγητό??? Τάισα και κάτι αδεσποτάκια και δε φαινόντουσαν πολύ πεινασμένα... Άφησα πάλι φαγάκι. Σε χειρότερο μέρος δε μπορούσε να χαθεί στο Ηράκλειο, έχει πολλούς κήπους και πολλά μέρη να κρυφτεί.

Σήμερα κλείνουνε 5 μήνες και δεν είναι εδώ.

αχ μακαρι να βρεθει ο μαουακις.... :rolleyes::rolleyes:παντος οταν τα γατια χανονται σε αγνοστα γι αυτα μερη κρυβονται κοντα στο μερος που χαθηκαν;)

καποιος πήρε τηλ ότι το είδε και του εβαλε φαγητο, αλλα είπε να πάμε μετα τις 5. εγω ειμαι στη δουλεια τωρα και σχολαω στις 5 ο πατερας μου δεν ειναι σπιτι και δεν εχει το κινητο μαζι του. παιδια τα εχω παιξει μακαρι να ειναι αυτο...

δηλαδην το εχει πιασει και το εχει μεσα στο σπιτι??

δεν ξέρω είπε οτι ήταν μεσα στην αυτλή του δεν ξερω αν το εβαλε μετα μεσα, εχωτρελαθει γιατι ειπε να παμε μετα τις 5
κι ο πατερας μου γιατι δεν πηρε το κινητο του σε 5 ωρες αν ειν;ι στην αυτλη θα εχει εξαφανιστει
δεν ξερω τι να κανω

Έλα τα νέα είναι αισιόδοξα!! Ο Μαουάκης είναι γατί σπιτιού αν βρήκε φαγάκι και προστασία δε θα πάει πουθενά μην ανησυχείς. Θα τον βρείτε!

μακαρι μακαρι ειναι και μεσημερι μπορει να εχει ταβλιαστει εκει περα και να κοιμαται δε μπορω4 ωρες να περιμενω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back