Χάσαμε τον Μαουάκη

Ναι ,παιδί μου αν είναι πράγματι αυτός θα κοιμάται σε καμιά σκιά τώρα και αφού είναι εξοικειωμένος δε θα ξεκολλάει από κει, έχει ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, αν βρήκε φαί εκεί μια φορά θα πάει και δεύτερη! Άντε αισιόδοξα νέα για τον μικρό σου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι να πανε ολα καλα και να τον βρεις συντομα!:)

κανενα νεο??

Τιποτα, δεν το είδα... Κι ήμουν τόσο σιγουρη χθες οτι θα τον εφερνα σπιτι. Αυτα, θα ξαναπαω και σημερα το βραδακι. Οι ελπιδες αρχιζουν να χανονται...

Μην απελπίζεσαι!
Ήταν άραγε πράγματι αυτός που τάισε εκείνος ο κύριος που σε πήρε τηλέφωνο;

Όχι, βρε κορίτσι μου, δεν χάθηκαν ακόμα οι ελπίδες. Αν καταλάβει ότι αυτός ο κύριος βάζει φαΐ εκεί, θα ξαναπάει. Δεν μπορείς να βάλεις ένα προσωπικό σου αντικείμενο, π.χ. να απλώσεις ένα ρούχο, στην αυλή του σαν "κράχτη"; Ίσως η μυρωδιά σου να του δώσει ένα παραπάνω κίνητρο να εμφανιστεί.
Κουλή ιδέα, αλλά μπορεί να πιάσει...

Παιδάκι ήταν αυτό που με πήρε τηλ... Μετά από τον παππού του κατάλαβα πως μάλλον δεν ήταν αυτό. Αν και θα ήθελα να τον δω για να σιγουρευτώ, είχε μπει σε μια άλλη αυλή, χτύπησα και δε μου ανοίξαν... Ρούλα πραγματικά δεν ξέρω αν θα έπιανε κάτι τέτοιο, ποτέ δεν ήταν δεμένα μαζί μου ούτε τους έλειπα ποτέ, αν και ημουν αυτη που τους εδειχνε τη μεγαλύτερη σημασια, με αφηνουν να τα χαιδευω αλλα από μονα τους τιποτα, μονο για φαγητο ερχονται οταν τα φωναζω.
Τα άλλα δυο που είναι στο σπίτι δεν παίζουν μεταξύ τους, είναι πολύ αισθητη η απουσία του. δεν ξέρω, το ένα είναι όπως πριν (το χαδιαρικο ο μπλιντο) σα να μη συνέβει τιποτα, αλλά ο τσαμπι δεν εχει ορεξη για παιχνιδι.

Το οτι δεν έρχονταν να τα χαιδέψεις δεν είναι ένδειξη οτι δεν ήταν δεμένα μαζί σου. Δεν είναι όλες οι γάτες χαδιάρες και εκδηλωτικές.
Σίγουρα για αυτά είσαι μέλος της οικογένειάς τους.
Ο Μαουάκης κάπου εκεί θα γυρνάει. Το θέμα ειναι οτι δεν ειναι κοντά το σπίτι σου. Αλήθεια, πόσο μακριά είναι το σπίτι σου απο την περιοχή αυτή;

Συνεχισε την προσπαθεια, μη το βάζεις κατω ακόμη!!! :):)

Δεν προκειται να το βάλω κάτω, θα ψάχνω μέχρι να φύγω για θεσσαλονίκη, απλά μετά δε θα ψάχνει κανέις... Με αμάξι είναι ένα τέταρτο με λεωφορείο+πόδια (που κάνω εγώ) είναι μισή ώρα. Αν ήταν πιο κοντά ρε γαμώτο θα πήγαινα και πιο συχνα. Έχω στερεψει από δακρυα... Θέλω να έρθει σπίτι. Μακάρι να μη συμβει σε κανεναν αυτο.

Ειναι μακριούτσικα...
Ναι, σε καταλαβαίνω, εγώ έχασα τον προηγούμενο γάτο μου μέσα απο το διαμέρισμα. Απλά εξαφανίστηκε... Έκανα 6 μήνες να συνέλθω...
Ας ελπίσουμε οτι θα εμφανιστεί. Αφού έχεις βάλει και αφισούλες κάποιος μπορεί να τον δει.

Το έσκασε μόνος του???
Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο σε μένα θα ήταν πολύ καλύτερα γιατί θα ήξερε τουλάχιστον τον δρόμο για να έρθει πίσω...

Δεν ξέρω... Ίσως πέρασε στους γείτονες που πήγαινε επίσκεψη συχνά και δεν πρόσεξαν και βγήκε απο το διαμέρισμα... Ισως έπεσε απο το μπαλκόνι... Δεν τον βρήκα ποτέ όμως. Και ψάχναμε όλοι οικεγενειακώς.
Απο την άλλη μια θεία μου που είχε χάσει αντίστοιχα τη γάτα της τη βρήκε μετά απο 6 μήνες να την ταίζει μια κυρία 2-3 τετράγωνα πιο κάτω.

Οπότε μην απελπίζεσαι. Αν οπως είπες είναι τουλάχιστον ένας στην γειτονιά που τα ταίζει και έχει το νου του αν εμφανιστεί, κάτι μπορεί να γίνει.

Στο σημείο που χάθηκε ακριβώς βάζει κάποιος φαγητό, αλλά όσες φορές περνάω από κει βλέπω μόνο έναν άσπρο γατούλι. Αν δεν τον βρω εύχομαι να είναι καλά πάντως. Και το τάιζα εγώ όταν ήταν μωρό...:cry:
Η γιαγια μου να λέει τα δικά της οτι θα έρθει μόνος του...

πού οδηγεί το παράθυρο ;σε κάποιο ακάλυπτο χώρο ;μήπως έχει μείνει εκεί κρυμμένος;πήγαινε ξανά στο ανεύθυνο κτηνίατρο ,μήπως τον είδε ή έχει κρυφθεί εκεί κοντά στο παράθυρο.Εύχομαι ο Άγιος Φανούριος να σου το φανερώσει

Οδηγεί σε ένα ανοιχτό πάρκινγκ πολυκατοικίας... ψάξαμε τριγύρω και δεν το βρίκαμε και εκεί που χάθηκε έχει φαγητό, έχω μια γνωστή μου εκεί και μπορεί να δει ποιες γάτες πηγαίνουν να φάνε. Μάλλον πήγε πιο μακριά χωρίς να είμαι και σίγουρη αλλά εκείνο το μέρος το έχω ψάξει πολύ καλά.

Τον άνθρωπο που βάζει φαγητο εκεί κοντά στο κτηνιατρείο τον ρώτησες μήπως τον είδε ή άκουσε κλάμα του ;

Ίσως είναι ωμό αυτό που θα πω, αλλά αφού δεν τον έχεις βρει πεθαμένο μέχρι τώρα θα είναι καλά. Οι γάτες ειναι ειδικές στο να επιβιώνουν, δεν είναι τυχαίο που τις λένε εφτάψυχες!
Αφού είναι εκεί καλοί άνθρωποι που βάζουν φαγητό, θα εμφανιστεί κάποια στιγμή, ας ελπίσουμε οτι κάποιος θα τον δει. Συνέχισε να ψάχνεις πάντως στην περιοχή, μπορεί να τριγυρνάει εκεί γύρω και να μην τον έχεις πετύχει.
Πάντως η γιαγια σου δεν έχει πολύ άδικο. Για αυτό σε ρώτησα αν είναι μακριά το μέρος που χάθηκε. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για γάτες που γύρισαν σπίτι απο πολύ μακριά. Κάτι γνωστοί πήγαν το γάτο τους στο εξοχικό να τον αφήσουν εκεί αλλά αυτός σε 1-2 μέρες ήταν πίσω (φαντάσου απόσταση γύρω στη μισή ώρα με αμάξι από λεωφόρους!)

Μην απελπίζεσαι! Απλά ψάξε όσο μπορείς.

Της είχα μιλήσει τη πρώτη μέρα και της έδωσα και αφίσα, πιστεύω πως θα επικοινωνήσει μαζί μου αν το δει.
Και γω αυτό σκέφτομαι και είμαι αισιόδοξη, πιστεύω πως είναι ζωντανό, γιατί και οι αδέσποτες εκεί δε μοιάζουν πεινασμένες, βάζω κι εγω φαγητό σε διάφορα σημεία...
Μόλις πηγαίνω εκεί απελπίζομαι πάντως, σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι οπουδήποτε, σε μια γωνίτσα που δεν έψαξα και να κοιμάται...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back