Χάσαμε τον Μαουάκη

Νανάκι μην απελπίζεσαι! Εγω βρήκα μετά από 1 μήνα το γάτο μας παλιότερα, που είχε πέσει από τον 3ο. Εάν ο Μαουάκης είχε συνηθίσει μέσα στο σπίτι και δεν ήταν γάτος αυλής, το πιθανότερο είναι να μην έχει πάει μακριά. Θα είναι πολύ κοντά κρυμένος και δεν θα το κουνάει καθόλου, από το φόβο του. Ψάξε στα κοντινά σημεία που θα μπορούσε να έχει τρυπώσει. Εχε και φαγητό μαζί σου μήπως και δελεαστεί από την μυρωδιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι ήταν της αυλής περισσότερο. Είναι σκληρό καρύδι ο Μαουάκης, δεν του έδωσα άδικα αυτό το όνομα... Φαγητό κρατάω κάθε φορά μαζί μου και κρατάω και την σακούλα της γατοτροφής και την ανοιγοκλείνω συνέχεια μήπως ακούσει και έρθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε τι πάθατε....:(
Εύχομαι ολόψυχα να τον βρέις.....:inlove:

Σ' ευχαριστώ πολύ, το κακό είναι πως ήρθαν όλα τα προβλήματα μαζεμένα...

παντα τα κακα ολα μαζεμενα ερχοντε..:( αλλα και τα καλα ολα μαζι ερχονται οποτε ελπιζω ολα να φτιαξουν:):rolleyes:

Ο Μαουάκης βρέθηκε!

παντα τα κακα ολα μαζεμενα ερχοντε..:( αλλα και τα καλα ολα μαζι ερχονται οποτε ελπιζω ολα να φτιαξουν:):rolleyes:

Όπως τα είπες μελινάκη, όλα τα κακά μαζί ήρθαν, αλλά και μαζί φεύγουν. Δε μπορώ να σας πω πόσο ευτυχισμένη είμαι που ειναι στο σπίτι το μωρό μου. Χθες με πήραν 2 τηλέφωνα για τον Μαουάκη, την πρώτη φορά ήταν γύρω στις 6, μέχρι να πάω είχε φύγει. Εκεί συνάντησα τον άνθρωπο που βάζει φαγητό στις γάτες (δεν με πήρε αυτός τηλ) και μου είπε πως άμα το δει θα με ειδοποιήσει. Παίρνει τηλ κατά της εννιά και μου λέει πως είναι εκεί και τρώει, εγώ το λέω του πατέρα μου να πάει που ήταν εκεί κοντά και μετά ήρθε σπίτι. Καταχάρηκε το γλυκούλη μου μόλις έφτασε, και τώρα έχει γίνει πολύ χαδιάρης, γουργουρίζει και με ακολουθεί συνέχεια:happy:. Πεινούσε λίγο και μου φαίνεται πως έχει αδυνατίσει, αλλά θα τον φτιάξω εγώ πάλι... Με την Μηλίτσα να δείτε χαρές, αυτή τον έγλυφε στο πρόσωπο κι αυτός την αγγάλιαζε, μόνο που ο Μπλίντο δεν τον γνωρίζει:/:... Πάει μπροστά του, του κάνει χου και φεύγει τρέχοντας ο χαζός. Τα επίσης καλά νέα είναι πως δεν έχει ούτε σάλια ούτε τίποτα ο καλούλης μου και ο τσάμπι επίσης έχει καλυτερεύσει από χθες, αλλά σκέφτομαι να κάνω προληπτικά μια επίσκεψη στον κτηνίατρο...
Αυτά τα λίγα και καλά:up:

Οοοοοεεεεεεεε........μπράβο!!!! ωραία νέα!!!!!!:):up:

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!! :)
Να σου πω την αλήθεια εγώ είχα απογοητευθεί και νόμιζα ότι είχε συμβεί κάτι κακό!

τελεια!!μπραβο!:up::up::up:πολυ καλα νεα!

Μπράβο!! :happy: :up::up:

τελεια!!!:):P:cool: ειδες που εφτιαξαν ολα;:up::up::up:

Δόξα το Θεώ!!! Μετά από τόσες μέρες φοβόμουν ότι δεν θα τον βρεις!!! Τυχερούλης ο Μαουάκης! Και καλύτερα είναι (δεν ήταν δηλητηρίαση) και γύρισε στην οικογένειά του!!!:up::up::up:

Άντε βρε Μαουάκη και μας λαχτάρησες όλους! Χαλάλι του όμως αφού βρέθηκε και είναι καλά!

Έτυχε σε φιλόζωη γειτονία ο γλυκούλης μου....:) Και τελικά ήταν δίπλα από το κτηνιατρείο σ κάτι κήπους, δεν είχε πάει μακριά.

Και τελικά ήταν δίπλα από το κτηνιατρείο σ κάτι κήπους, δεν είχε πάει μακριά.

Τα' λεγα εγώ!!! Όταν δεν είναι στο περιβάλλον τους, δεν πάνε μακριά!

γιουπιιιιιιιιιιιιι:up::up::up::up::up::up:

:up::up::up: TΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!

Τα' λεγα εγώ!!! Όταν δεν είναι στο περιβάλλον τους, δεν πάνε μακριά!

Ναι δίκιο είχες μόνο που εγώ δεν είχα πρόσβαση σε αυτούς τους κήπους και υποψιάζομαι ότι το παιδάκι που το είχε δει μου έλεγε αλήθεια. Είχε γύρω γύρω ψηλούς τοίχους κι από το σπίτι του δεν μπορούσα να δω....
Όσο απίστευτο μου φαινόταν που εξαφανίστηκε, τόσο απίστευτο μου φαίνεται που βρέθηκε...

Το Μελινάκι ανακηρύσσεται το γούρι του my cat.Τον έταξα στον Αγιο Φανούριο .Να πεις στη μαμά σου να φτιάξει μία φανουρόπιταπίτα.¨Ολα καλά λοιπόν

Άντε μπράβο!!! Επιτέλους! Όλοι εδώ μέσα μου φαίνεται με την ίδια λαχτάρα περιμέναμε να γυρίσει ο Μαουάκης!! Πολύ χάρηκα:D!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back