Χάσαμε τον γατούλη μας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Νιαου

Νεοφερμένο μέλος

Η Νιαου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΑΣ!!

Είναι γκρι, με κοντό τρίχωμα, πράσινα μάτια και κόκκινο λουρί στην περιοχή της Βάρκιζας από τις 15/8. Μπορείτε να βοηθήσετε?
τηλ: 6942204318

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα βοηθούσε πολύ αν πρόσθετες καμία φωτογραφία. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω προσπαυήσει να βάλω φωτογραφία (προφανώς με την 'παράθεση συννημένων αρχείων από Η/Υ') αλλά μάλλον κάτι κάνω λάθος γιατί δεν το εμφανίζει. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς γίνεται παρακαλώ?

Το gallery του site δεν λειτουργεί, οπότε σε αυτήν την φάση δεν μπορεί να γίνει έτσι. Θα πρέπει να γραφτείς σε ένα εξωτερικό site (π.χ. photobucket) να ανεβάσεις εκεί τις φωτογραφίες σου και μετά να κάνεις copy-paste το link στο ποστ σου. Αν χρειαστείς άλλη βοήθεα στείλε μου pm.

δεν με βγαζει στο link που με εστειλες .. μηπως μπορεις να μου πεις καποιο αλλο?

είναι ο γάτος που έχω βάλει φωτογραφία στο προφίλ μου!!! (Νιάου) ευχαριστώ πάντως!

Εύχομαι σύντομα να βρεις το γατόλουσι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back