Χαδιάρης Πατουχίνος 2μιση μηνών!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

みことftw

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
Γεια σας! Ειμαι ενας χαδιαρης Πατουχινος ασπρομαυρουλης. Οταν ημουν πολυ μικρουλης με πεταξανε στο δρομο, και εγω εκλαιγα σπαρακτικα νυχτα-μερα γιατι δεν μου αρεσει εξω. Καθολου ομως. :baby: Δεν ειμαι αγριος, απλα φοβισμενος, γι'αυτο και καταλαβανε οτι δεν γεννηθηκα στον δρομο. Εχω χαλκοπρασινες ματαρες, ροζ μυτονι και ειμαι γατακι για σπιτι. Απλα, δεν ανηκω εξω.

Κανω διαρκως πατουσακια ΚΑΙ με τα 4 ποδαρακια μου (κι ομως!) και γυριζω κοιλιτσα για χαδια. Ειμαι μαθημενος στην αμμο μου, και αποπαρασιτωμενος εσωτερικα-εξωτερικα. Δινομαι με την προυποθεση στειρωσης σε λιγους μηνες.

pat4.jpg

pat1.jpg

pat2.jpg

pat3.jpg

Ξερω οτι ειναι λιγο κουνημενες οι φωτογραφιες μου, ειναι που δεν μπορω να σταματησω να ζυμωνω :redface:

Eδω και βιντεακι που γυριζω κοιλιτσα και ζυμωνω με μανια, ειναι λιγο σκοτεινο ομως. :redface:

Επικοινωνια για να γνωριστουμε και να σας ζυμωσω μεχρι να με ερωτευτειτε παραφορα στα 6981361544 και στο cafrofroufrou@hotmail.com

Boηθειστε να μην γυρισει αυτο το γατακι στον δρομο, η φιλοξενια του ειναι προσωρινη, δυστυχως :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαδιαρης Πατουχινος 2μιση μηνων!

Επισης να σας πω οτι τα πηγαινει τελεια με αλλες γατες. Με τον Μικοτο μου δεν ειχαμε ουτε ενα χου, απο την πρωτη επαφη. Παιζουν ασταματητα, και πριν λιγο (δευτερη μερα μαζι) ο Πατουχινος του τριβοταν χουρχουριζοντας, και ο Μικοτο μου τον επλενε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαδιαρης Πατουχινος 2μιση μηνων!

Καλή τύχη πατουχίνο:D

Τι όμορφος ασπρόμαυρος γάταρος είναι αυτός!! Σέλω να το ζουλήξωωω!!! Καλή τύχη!!

καλη τυχη ασπρομαυρε κουκλε!!!:clapup::clapup::clapup:

Τι όμορφος γατουλίνος είναι αυτός???:P:P:PΕύχομαι να βρει σύντομα το δικό του σπιτάκι!!!:D:D:D:P:P:P
Τα ασπρομαυράκια είναι τα καλύτερα γατοπαιδάκια!!!:D:D:D

Σας ευχαριστω πολυ!

Επείγει και η φιλοξενια του μικρουλη, αφου σε 10 μερες εγω φευγω και θα λειπω για 20 μερες, και θα τον αφησω παλι εξω. :( Υπάρχει ατομο εδω στην γειτονια που θα τον ταιζει οσο λειπω, αλλα παντα υπαρχουν οι κινδυνοι των δρομων :( Αν υπαρχει καποιος να μου τον κρατησει οσο λειπω, και οταν γυρισω αρχες Αυγουστου θα τον παρω πισω.

Πολύ κούκλος ο μικρός.

Αφροδίτη αφού τα πάει καλά με τον Μικότο, γαιτί δεν τον παίρνεις μαζί σου ? Και που ξέρεις, όλο και κάποια καρδιά μπορεί να σαγηνεύσει με τα κόλπα του. Φαντάζεσαι να γίνει κι αυτός κρητικός σαν την Μιλένια ?

Πολύ κούκλος ο μικρός.

Αφροδίτη αφού τα πάει καλά με τον Μικότο, γαιτί δεν τον παίρνεις μαζί σου ? Και που ξέρεις, όλο και κάποια καρδιά μπορεί να σαγηνεύσει με τα κόλπα του. Φαντάζεσαι να γίνει κι αυτός κρητικός σαν την Μιλένια ?

Kα Βουλα, αφηστε με. Οσο τους βλεπω να παιζουν ολη μερα, να κοιμουνται αγκαλιτσα, να πλενουν ο ενας τον αλλο, ο μικρος να κανει κουτουλιτσες του Μικοτο και αυτος να μην ξερει απο που του'ρθε, μου'ρχεται να βαραω το κεφαλι στα ντουβαρια. Το γατακι ειναι οτι ηθελα για δευτερη γατα. Ακριβως ομως. Μεχρι και στο χρωμα, και στον χαρακτηρα 100%. Θα μου εστρωνε λιγο και τον Μικοτο μου. Αλλα οταν λεμε δεν μπορω να παρω δευτερη γατα, δεν το λεω για να κανω ναζακια. Το μονο που μπορω να σκεφτω και να ελπιζω, ειναι οτι θα μου τον κρατησει καποιος μεχρι τον αυγουστο, μετα θα το παρω πισω, και οταν ανεβει η αδερφη μου θα δει πως ενας Μικοτο που δεν βαριεται=ενας Μικοτο που δεν καταστρεφει το σπιτι, και θα πει, οκ. Ας το κρατησουμε. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ. Το ενδεχομενο να κλεψει οποιουδηποτε την καρδια το αποκλειω. Ενα μεγαλο χεσιμο θα φαω, οτι αντι να ασχολουμαι με την σχολη μου, ασχολουμαι με τις γατες (και οι γονεις μου ειναι φιλοζωοι ανθρωποι, και τον Μικοτο τον υπεραγαπουν, εχουν ομως μια αλλου ειδους ευαισθησια απο την δικης μας, και εντελως αλλη λογικη) Η αδερφη μου απλα ανεχεται τον Μικοτο, ειναι και αυτος δυσκολο γατι ομως, αν δεν εισαι αθεραπευτα ερωτευμενη οπως εγω. Ενω ο αδερφος μου, δεν τολμα να μπει ο Μικοτο στο δωματιο του και λεει "ουστ, εξω". Και οταν ηταν μικρουλης τον λατρευε. Φανταζομαι οτι απλα βρηκε ενα καινουριο τροπο να με πληγωνει χωρις να μπορω να του πω τιποτα. Βλεπεις, αυτος πληρωνει το νοικι. Και ο μικρος ειναι τοσο τελειος, τοσο τελειος, μου'ρχεται να κλαιω. Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην δεθω μαζι του, να μην τον αγαπησω. Και αυτος ο κερατας μου κανει πολεμο με τα πατουσακια, και το μυτονι, και τα ζυμαρακια, και τα χουρχουρητα. Ο μαλαγανας :mad: Το μονο που θελω, αφου ειναι και το μονο που μπορω, ειναι να του βρω ενα καλο σπιτακι, που θα τον αγαπουν χωρις να γινεται πολεμος για το αν πρεπει να τον κρατησουν, ή να τον ξαποστείλουν. Παω να ανοιξω αγγελια για φιλοξενια.

Α, επισης, δεν θα κατεβω Κρητη σιγουρα. Θα λειψω 13 μερες στο εξωτερικο, μετα ΙΣΩΣ κατεβω Κρητη, οπως και να'χει δηλαδη επειγη η φιλοξενια του. Για πρωτη φορα μου περασε η ιδεα απο το μυαλο, να προωθησω την υιοθεσια στην Ολλανδια. Αν βρεθει κατι θα κανω ολα τα εξοδα, και θα τον μεταφερει το αγορι μου σε ενα απο τα πηγαινε-ελα του (δεν τον ρωτησα, αλλα ας τολμησει να πει οχι). Αυτο το γατακι θα βρει σπιτι, ακομα και αν δεν ειναι σ'αυτη τη χωρα.

patoux.jpg

Mην με ξεχνατε. :redface: Ψαχνω και εγω ενα σπιτακι, και γατογονιους που θα ξετρελανω με τα ναζια μου και την τρυφεροτητα μου. Οποιος με υιοθετησει δεν θα το μετανιωσει, ειμαι το πιο αγαπησιαρικο γατομωρο!

Τελευταία επεξεργασία:
Και εδω ακομα ενα βιντεακι πατουσακιων και κοιλουμποζουληγματος! :inlove:

Φίλε Πατουχίνο γεια σου!Είμαι ο Ραφαέλ και σου γράφω από το Λουτράκι!Η μαμά μου σε είδε και ξετρελά8ηκε και έχει μία φιλη ,με την οποία τα πάω πολύ καλά, και μου πε πως 8ελει να γίνει η νέα σου μανούλα.Όμως μένει Θεσσαλονίκη..Τι μπορεί να γίνει;;

Με αγωνιστικούς γατοχαιρετισμούς,Ραφαέλ!

Φίλε Πατουχίνο γεια σου!Είμαι ο Ραφαέλ και σου γράφω από το Λουτράκι!Η μαμά μου σε είδε και ξετρελά8ηκε και έχει μία φιλη ,με την οποία τα πάω πολύ καλά, και μου πε πως 8ελει να γίνει η νέα σου μανούλα.Όμως μένει Θεσσαλονίκη..Τι μπορεί να γίνει;;

Με αγωνιστικούς γατοχαιρετισμούς,Ραφαέλ!

Γεια σου Ραφαελ! Τρομερο το ονομα σου! Εμενα το Πατουχινος ειναι το καλλιτεχνικο μου, επειδη κανω τοοοοσα πατουσακια. Το προσωρινο μου ονομα ειναι Altair, απο το Assasin's Creed, αν γνωριζεις, επειδη μοιαζουν τα μαυρα κουρτινακια στο κεφαλι μου σαν να φοραω κουκουλα :redface: Η μανουλα μου ομως θα με ονομασει οπως θελει αυτη!
Η μαμα σου εκανε δηλαδη το προξενιο? Και η πιθανη μου μανουλα απο Θεσσαλονικη με ειδε και με θελει σιγουρα? Ηδη με εχει γυρισει πισω μια κοπελα που νομιζε οτι με ηθελε -για δικους της λογους που καμια σχεση δεν ειχαν με εμενα- και δεν θελω να στεναχωριεμαι παλι. :( Αν με θελει σιγουρα, να ξερει πως ειμαι το καλυτεροτερο γατακι στο κοσμο, και αν ειναι διατεθειμενη να με εχει μονο στο σπιτι (ή αν υπαρχει προστατευμενος κηπος, ενιοτε και στο κηπο αλλα μονο με επιβλεψη) και να με στειρωσει οταν κλεισω τους 6 μηνες (αν υπαρχει οικονομικο θεμα, η προσωρινη κοιλοζουμπηχτρα προτιθεται να πληρωσει μερος, ή το συνολο της στειρωσης) και να με αγαπαει παντα οπως θα την λατρεψω και εγω (ειμαι το πιο χαδιαρικο γατι) τοτε θα βρουμε καποιον να με φερει μεχρι εκει. Σιγα! Δεν ειναι τοσο μακρια! Αν θελεις να μιλησεις με την προσωρινη κοιλοζουμπηχτρα, παρε στο 6981361544, να συνεννοηθουμε! :)

Με τρυφερες κουτουλιτσες και αγκαλιες -διοτι τετοιος ειμαι-, Πατουχινος/Altair :baby:

Φίλε μου Πατουχίνο μας αρέσει πολύ το όνομά σου!!!Και είμαι σίγουρος ότι 8α κάνουμε καλή παρεούλα..Ελπίζω όταν σε στειρώσουμε να μη χάσεις τίποτα από την ενεργητικότητά σου όπως εγώ!Αν 8ες έλα στο Λουτράκι να σε γνωρίσω και να φάμε κονσερβούλα παρέα..
Η φίλη της μαμάς μου 8α σε πάρει τηλέφωνο να μιλήσετε...Αλη8εια έχεις προίκα ή να σου πάρουμε;;;Εμβολιάκια έχεις κάνει;;Γιατί αν ταξιδέψεις πάνω πρέπει να είσαι καλυμμένος!

Φίλε μου Πατουχίνο μας αρέσει πολύ το όνομά σου!!!Και είμαι σίγουρος ότι 8α κάνουμε καλή παρεούλα..Ελπίζω όταν σε στειρώσουμε να μη χάσεις τίποτα από την ενεργητικότητά σου όπως εγώ!Αν 8ες έλα στο Λουτράκι να σε γνωρίσω και να φάμε κονσερβούλα παρέα..
Η φίλη της μαμάς μου 8α σε πάρει τηλέφωνο να μιλήσετε...Αλη8εια έχεις προίκα ή να σου πάρουμε;;;Εμβολιάκια έχεις κάνει;;Γιατί αν ταξιδέψεις πάνω πρέπει να είσαι καλυμμένος!

Γενικα δεν ειμαι το πιο ενεργητικο γατακι, μου αρεσουν πολυ οι αγκαλιες και τα χαδια, παιζω κιολας, αλλα οχι οπως αλλα γατακια που δεν στρωνουν κωλο κατω :P Ο φιλος μου ο Μικοτο ομως, που εχει στειρωθει, δεν εχει χασει καθολου απο την ενεργητικοτητα του, δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα με εμενα :) Φιλε Ραφαελ, θα μου αρεσε πολυ να ερθω να γνωριστουμε, απλα η τωρινη μου κοιλοζουμπηχτρα δινει μαθημα την Πεμπτη, και την Παρασκευη πρωι φευγει για εξωτερικο, και δεν εχει χρονο για ταξιδι μεχρι το Λουτρακι! Εκτος απο την τροφουλα μου δεν εχω προικα :worry: Δεν χρειαζομαι ομως πολλα πραγματα, πλην των βασικων (γατοφορος, τουαλετα, ονυχοδρομιο) Εμβολιακια δεν εχω κανει, γιατι οταν με μαζεψαν απο τον δρομο ημουν μιση μεριδα γατι και πολυ ταλαιπωρημενος, και δεν ηθελαν να με ταλαιπωρησουν περαιτερω. Αν πανε ολα καλα, πριν φυγω για Θεσσαλονικη θα κανω το πρωτο μου εμβολιο. Νομιζεις θα μπορεσεις να ερθεις βολτα Αθηνα πριν την Παρασκευη?

Πατουχίτσο μου πότε θα γυρίσει η μαμά από το εξωτερικό για να σε δούμε γιατί τώρα δε προλαβαίνουμε:(:redface:;;

Πατουχίτσο μου πότε θα γυρίσει η μαμά από το εξωτερικό για να σε δούμε γιατί τώρα δε προλαβαίνουμε:(:redface:;;

Η προσωρινη μαμα μου θα γυρισει στις 28 Ιουλη :worry: Ποτε μπορειτε να ερθετε εσεις Αθηνα? Πες μου μια μερα να δω τι μπορω να κανω.

Ωραία ζουζουνοπατουχίτσο τότε μπορούμε να κανονισουμε ένα ραντεβουδάκι να τα πούμε απο κοντα!

Ωραία ζουζουνοπατουχίτσο τότε μπορούμε να κανονισουμε ένα ραντεβουδάκι να τα πούμε απο κοντα!

Πριν τις 28 εσυ δεν εχεις δυνατοτητα να ερθεις Αθηνα? :worry: Προσπαθω να γλιτωτω την φιλοξενια, το χρονικο διαστημα που θα λειψω εξωτερικο.

Κάποια μέρα μετα τις 20 που 8α εχει κατεβει και η φιλη μου
αλλα δε ξέρουμε καθολου πότε.Θα τον έπαιρνα εγω αλλα δε γινεται γιατι στη πολυκατοικια δε θελουν τα ζωα και ο ραφαελακος είναι incognito....Μάλιστα μία κυρία είχε φέρει το σκυλάκι της και της βάλανε σημειώματα να το πάρει..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back