Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
29-05-08
00:57
συμφωνω απολυτα!!!!!!!Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει η γατα μπορει να δει περισσοτερα πραγματα απο τον ανθρωπο δηλ.πνευματα κ.α.Αυτο ισως να δινει και την απαντηση στο ερωτημα που τεθηκε.
αλλωστε και ολοι οι εξυπνοι ανθρωποι εχουν γατες...βλεπε Λαζοπουλος,Καννελη(η τελευταια δε,παρα πολλες)
χε χε χε...γι΄αυτό την λατρεύω αυτή τη γυναίκα...και όχι μόνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
29-05-08
01:16
Τι εννοείς;χε χε χε...γι΄αυτό την λατρεύω αυτή τη γυναίκα...και όχι μόνο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
29-05-08
01:19
Τι εννοείς;![]()
Και όχι μόνο γι΄αυτό....αυτό εννοώ

και το ξέρεις
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
29-05-08
01:26
γιατι σας παω εσας τις 2????

Raisa
Περιβόητο μέλος
29-05-08
01:29
γιατι σας παω εσας τις 2????
![]()

:kiss: και μεις σε πάμε(εγώ δηλαδή για την άλλη δεν ξέρω)

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
29-05-08
01:40
Συμφωνώ και επαυξάνω εγώ η άλλη:kiss: και μεις σε πάμε
(εγώ δηλαδή για την άλλη δεν ξέρω)![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
29-05-08
01:41
Συμφωνώ και επαυξάνω εγώ η άλλη![]()

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum