helisabeta
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σε όλους!Είχα 2 φορές γατούλες στο παρελθόν, αδεσποτούλες.
Όταν μετακόμισα είπα ότι θα ήθελα να το ψάξω και με κανένα μικρότερο γατάκι(οι άλλες ήταν σχετικά μεγάλες όταν τις είχα υιοθετήσει), ίσως και ράτσας.
Έψαξα, έψαξα και από σήμερα έχω την
Μάγια! Δείτε την να μου κρατάει το ποντίκι στο avatar!!!΄Ηθελα να σας συμβουλευτώ για κανέναν δοκιμασμένα καλό κτηνίατρο στη νέα μου γειτονιά, τον Χολαργό. Ή και γενικά στα βόρεια, no prob.
Η βοήθεια σας θα εκτιμηθεί ποοοολύ !!!
Greetings!

Σόφη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Και παλι καλωσηρθατε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, μπορείς να επισκεφθείς το κάτωθι τόπικ:
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/
όπου σίγουρα θα διαβάσεις πολλές προτάσεις για έναν καλό κτηνίατρο κοντά σου αφού υπάρχει λίστα, απόψεις, εκτιμήσεις, ΤΑ ΠΑΝΤΑ...Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να βρεις έναν εξαιρετικό επιστήμονα και, κυρίως, έναν πολύ ευγενικό και αληθινά γατόφιλο γιατρό που ανά πάσα στιγμή ξέρεις ότι μπορείς να στηρίζεσαι επάνω του...

ruko
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool