RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
26-04-10
19:12
Καλησπέρα σε όλους. Ναι πράγματι έχω καιρό να φανώ. Κάτι η Βίλλα Μπέλλα-Πιτσιλω κάτι η εξάμηνη φιλοξενία του καραμούζα σπίτι μου μέχρι να υιοθετηθεί, ήρθαν και με εξουθένωσαν κομμάτι. Ομως...είμαι παλι εδω! Πρόκειται για 4-5 γατάκια ενός έτους και κάτι περίπου που ταίζει η γειτονιά. Τα 2 ίσως θα μπορούσαν και να υιοθετηθούν καθώς ειναι τιγρέ φουντωτά και πανέμορφά και κυρίως πολύ πολύ φιλικά. Περισσότερο τα ταιζει μία γιαγια σε ένα κάθετο δρόμο κοντά στο σπίτι μου, η οποία μου είπε ότι μπορεί εν μέρει να πληρώσει καποιο ποσό για στείρωση, αλλα 1ον δεν έχει τον τρόπο να τα παει και να τα φέρει πίσω, μπορεί ομως να τα κρατήσει στο σπίτι μέσα 2-3 ημέρες μετά την επέμβαση και 2ον οτι καλό θα ήταν μιας και ειναι αρκετα ημερα καποια αν γινεται να δοθουν σε σπίτια. Φωτογραφίες θα προσπαθήσω να έχω μέσα στην εβδομάδα. Επίσης μια από την γατούλες έχει εδω και ένα μηνα γεννήσει (εζησε το ένα απο τα γατάκια) και δίνεται και αυτό σε κανενα μήνα για υιοθεσία. Το ζητουμενο τώρα είναι η μεταφορά (σε ποιον γιατρό άραγε) καθώς και αν γίνεται να μαζευτεί καποιο ποσό για τις στειρώσεις. Θα επανέλθω με νεότερα...
Υ.Γ. τα γατια ειναι 3 αρσενικά και 2 θηλυκα...α και το μωράκι ειναι θηλυκό πορτοκαλένιο..
Υ.Γ. τα γατια ειναι 3 αρσενικά και 2 θηλυκα...α και το μωράκι ειναι θηλυκό πορτοκαλένιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool