Χαμηλά λευκά αιμοσφαίρια..

sissoulaki

Νεοφερμένο μέλος

Η sissoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά...!
Έχω μια γατούλα την ''sissy'' είναι 4.5 χρονών και δε της έχω κάνει ακόμα στείρωση,ξέρω είμαι απαράδεκτη αλλά φοβόμουν πολύ και ακόμα φοβάμαι..Σήμερα το πρωί το πήρα απόφαση και την πήγα για να της πάρουν αίμα και να την εξετάσουν.Βγήκαν τα αποτελέσματα και ο γιατρός μου είπε ότι έχει χαμηλά λευκά να την πάω σε μια εβδομάδα να της ξαναπάρουν αίμα γιατί μπορεί να είναι τυχαίο,αλλά μπορεί να είναι και κάτι σοβαρό.Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να είναι????Έχω αγχωθεί πάρα πολύ κι έχω πλαντάξει στο κλάμα...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εξήγησε το λόγο που τα λευκά αιμοσφαίρια είναι χαμηλά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου είπε απλά ότι πρέπει να επαναλάβουμε την εξέταση δε μια εβδομάδα για να σιγουρευτούμε κι αν βγούν ξανά χαμηλά πρέπει να το ψαξουμε... :(

Γιατί δεν κάνεις και μια ερώτηση εδώ, να σου πει κι ο γιατρός του φόρουμ τη γνώμη του;

Τα λευκα αιμοσφαιρια ειναι κατι σαν στρατιωτες για τον οργανισμο μας που τα εχουμε για να πολεμανε τους εχθρους (ιους και διαφορα τετοια). Οταν ενας οργανισμος εχει χαμηλα λευκα, σημαινει οτι δεν μπορει να παλεψει μια πιθανη ασθενεια, εχει δηλαδη πεσμενο ανοσοποιητικο συστημα. Ο λογος που σου ειπε ο γιατρος να κανετε παλι την εξεταση σε μια εβδομαδα ειναι για να δει μηπως ειναι χαμηλα γιατι κατι την ειχε πληξει τελευταια και επεσαν, οταν αρρωστησουμε απο γριππη, ας πουμε, χρησιμοποιουνται αρκετα λευκα για να την παλεψουν, αρα πεφτει το επιπεδο τους.
Στους ανθρωπους τουλαχιστον υπαρχει λυση για να ανεβουν οι αμυνες του οργανισμου και αυτη η λυση λεγεται ανοσοδιεγερτικα, ισως να υπαρχει κατι αναλογο και για γατουλες, ρωτα τον γιατρο σας αν μπορει να παρει κατι τετοιο για ενα διαστημα, να χτισει αμυνα ο οργανισμος της και να μπορεσετε να κανετε την στειρωση.

aba ευχαριστώ πολύ δεν ήξερα οτι υπάρχει γιατρος,μόλις το εκανα..
Bessy1962 αυτό που με αγχώνει είναι η περίπτωση να είναι σύμπτωμα κάποιας ασθένειας και φυσικά η επικινδυνότητα της επέμβασης με αυτά τα δεδομένα..
Φοβόμουν που φοβόμουν πριν τώρα το έχω πάρει χειρότερα..:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back