yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ειναι σε κουτακι θα μου το φερει σε λιγο να το βγαλουμε και φωτογραφια γιατι ψαχνει κι αυτο σπιτακι. Το ονομασαμε "το Ουρανοκατέβατο". Ειναι Cambells Russian Hamster.
Χαριζεται σε υπευθυνο ιδιοκτητη που θα του παρει μεγαλο κλουβι με τουνελλακια και τροχο για να τρεχει γιατι ειναι απαραιτητα για τα χαμστερ.
Ειναι απαραδεκτο να τα αφηνουν να πεφτουν η να τα πετανε απο τα παραθυρα.
ΓατοΟμαδα( η ΧαμστεροΟμαδα οπως παμε) Θεσσαλονικης
6979780445 (2-4/22-2300)
Το..Ουρανοκατέβατο...στο προχειρο κουτακι με εφημεριδες κα εδεσματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλή τύχη και σε αυτό το αδεσποτάκι

(Τα αρσενικά νομίζω τρώνε τα μωρά τους, όταν τα αφήνεις όλα μαζί, για τη μάνα δεν νομίζω)
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Είναι από τα πιο άτυχα ζωάκια. Παιχνίδι ανώδυνο και πέταμα μετά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτο της ειπανε να το πεταξει και της Ανιμα... στον καδο σκουπιδιων. Κι αυτη απαντησε "μα ειναι ζωντανη ψυχουλα...". Μια νομισε ηταν ποντικι και φρικαρε
Kόσμος χωρίς ευαισθησία. Και το είπαν στο σωστό άτομο.

kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή και γω μαζεύω ζώα, αυτό που λέμε με τη μαμά μου σαν αστείο είναι ότι "Άμαν πια! Σε λίγο θα μας πέφτουν από τον ουρανό!" (έχει τύχει να μας τα αφήνουν και μπροστά από την πόρτα μας... τραγικό!)
Να λοιπόν που έγινε και αυτό σε εσάς... Θα είχα εκνευριστεί πάρα πολύ πάντως, λυπάμαι για το συμβάν, όμως το έρημο μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερό. Πιστεύω θα υιοθετηθεί, βλέπω κατά καιρούς να ζητάνε χαμπστεράκια να χαριστούν.
ruko
Διάσημο μέλος
αλλά υποθέτω πως, όπως και στους ανθρώπους, οι τροφές που είναι πολύ υψηλές σε λιπαρά και ζάχαρη καλό είναι να δίνονται σε μικρές ποσότητες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλή τύχη να έχει το μικρούλι κ πραγματικά στάθηκε πολύ τυχερό
chryssa
Διάσημο μέλος
Δεν θα αντεξω αλλες γεννες και κατι εχω ακουσει οτι τρωνε τα μικρα τους η κατι τετοιο...
Έχω διαβάσει ότι και τα θηλυκά μπορεί να φάνε τα μικρά τους αν στρεσσαριστούν πολύ ή νιώσουν ότι απειλούνται. Δεν μου έχει τύχει, γιατί είχα πάντα μόνο ένα και δεν είχα γέννες. Για τη διατροφή, επειδή συνήθως στα πετ σοπ προτείνουν μόνο σπόρους και οι περισσότεροι δεν ασχολούνται παραπάνω, καλό είναι να μην τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά γιατί θα πάθει διάρροια και μετά "φεύγει" πολύ εύκολα από αφυδάτωση. Καλή τύχη στο μικρό, πολύ θα ήθελα να το πάρω, αλλά ήδη τα έχω βρει σκούρα με τη συμβίωση γάτας-καναρινιού.Αυριο θα παω να παρω κλουβακι με απο ολα μεσα. Για σημερα του εβαλα φρουτα σαλατες και ξηρους καρπους εφαγε και εκανε και κακακια του.
Μπορεί και να ανήκε σε κάποια οικογένεια και ο γονιός επίτηδες είπε ότι δεν είναι δικό του, για να το ξεφορτωθεί... Υποψιάζομαι ότι κάποιο παιδάκι θα κλαίει...
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παίζουν ρόλο και τα παιδικά, όπως το Χαμτάρο (που είναι πολύ cute ομολογουμένως) που κάνουν τα παιδάκια να ζητούν από τους γονείς τους χαμστεράκια... χωρίς να το έχουν σκεφτεί καλά... και καταλήγουν να 'φορτώνουν' τελικά τη φροντίδα τους στουσ γονείς τους μόλις τα βαρεθούν, κι εκείνοι με τη σειρά τους κάνουν ό,τι τους φωτίσει ο θεός

goutouna
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η προικουλα του Ουρανοκατεβατου, πολύ χαρηκε με το σπιτακι, ολη μερα εκει μεσα ειναι και κοιμαται
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool