Χαμστεράκι έπεσε από όροφο σε κεφάλι κυρίας και χαρίζεται

• Thread starter Thread starter yasmin1gr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
(Τι αλλο θα ακουσουμε..) Καθως περπατουσε η Ανιμα σημερα, της επεσε στο κεφαλι ενα χαμστερακι , οι ενοικοι του κτηριου αρνηθηκαν οτι ηταν δικο τους ( δε θελω να σκεφτομαι πως επεσε και γιατι) παντως τωρα σωθηκε κι αυτο.
Ειναι σε κουτακι θα μου το φερει σε λιγο να το βγαλουμε και φωτογραφια γιατι ψαχνει κι αυτο σπιτακι. Το ονομασαμε "το Ουρανοκατέβατο". Ειναι Cambells Russian Hamster.
Χαριζεται σε υπευθυνο ιδιοκτητη που θα του παρει μεγαλο κλουβι με τουνελλακια και τροχο για να τρεχει γιατι ειναι απαραιτητα για τα χαμστερ.
Ειναι απαραδεκτο να τα αφηνουν να πεφτουν η να τα πετανε απο τα παραθυρα.

ΓατοΟμαδα( η ΧαμστεροΟμαδα οπως παμε) Θεσσαλονικης
6979780445 (2-4/22-2300)

Το..Ουρανοκατέβατο...στο προχειρο κουτακι με εφημεριδες κα εδεσματα
attachment.php

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Ουρανοκατεβατο1.jpg
    Ουρανοκατεβατο1.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 654
  • Ουρανοκατεβατο2.jpg
    Ουρανοκατεβατο2.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 402
Είστε σίγουροι πως δεν ανήκει σε κανέναν στην πολυκατοικία; (ή τουλάχιστον σε κάποιον που να το θέλει και να το ψάχνει) Το λέω, επειδή είχα χάμστερ και ξέρω πόσο εύκολο είναι να σου ξεφύγει, ιδίως αν το βγάζεις απ' το κλουβί...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σκεφτηκε και Χτυπησε ολα τα κουδουνι και ολοι αρνηθηκαν....θα βαλουμε και αφισσακι παντως

Ειναι πολύ χαριτωμενο και τρυφερο παιδια το χαιδευεις ανετα

Του αρεσει πολύ η παστα αμυγδαλου των χορτοφαγων και το ταχινι...χμμ ελπιζω να μην ειναι εγγυο μονο, δεν μπορω να καταβω το φυλλο του δεν εχω ιδεα απο χαμστερ. Δεν θα αντεξω αλλες γεννες και κατι εχω ακουσει οτι τρωνε τα μικρα τους η κατι τετοιο...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλή τύχη και σε αυτό το αδεσποτάκι :)

(Τα αρσενικά νομίζω τρώνε τα μωρά τους, όταν τα αφήνεις όλα μαζί, για τη μάνα δεν νομίζω)

Να πάρεις την ειδική ποτίστρα του για όσο καιρό το έχεις γιατί νομίζω ότι δεν μπορούν να πιούν εύκολα νεράκι από μπολ... Καλή τύχη στο Ουρανοκατέβατο :)

Αυριο θα παω να παρω κλουβακι με απο ολα μεσα. Για σημερα του εβαλα φρουτα σαλατες και ξηρους καρπους εφαγε και εκανε και κακακια του.

Παιδιά τα χαμστεράκια τα παίρνουν κάτι έξυπνοι γονείς για τα παιδάκια τους και όταν αυτά βαρεθούν αυτά έχουν την χειρότερη τύχη. Ξέρω περίπτωση που το οδήγησε στα σκουπίδια τι άλλο να πω:mad:. Είναι από τα πιο άτυχα ζωάκια. Παιχνίδι ανώδυνο και πέταμα μετά.

Αυτο της ειπανε να το πεταξει και της Ανιμα... στον καδο σκουπιδιων. Κι αυτη απαντησε "μα ειναι ζωντανη ψυχουλα...". Μια νομισε ηταν ποντικι και φρικαρε

Αυτο της ειπανε να το πεταξει και της Ανιμα... στον καδο σκουπιδιων. Κι αυτη απαντησε "μα ειναι ζωντανη ψυχουλα...". Μια νομισε ηταν ποντικι και φρικαρε

Kόσμος χωρίς ευαισθησία. Και το είπαν στο σωστό άτομο.:)

Συγνώμη, αλλά όταν είδα τον τίτλο ομολογώ ότι γέλασα...
Επειδή και γω μαζεύω ζώα, αυτό που λέμε με τη μαμά μου σαν αστείο είναι ότι "Άμαν πια! Σε λίγο θα μας πέφτουν από τον ουρανό!" (έχει τύχει να μας τα αφήνουν και μπροστά από την πόρτα μας... τραγικό!)
Να λοιπόν που έγινε και αυτό σε εσάς... Θα είχα εκνευριστεί πάρα πολύ πάντως, λυπάμαι για το συμβάν, όμως το έρημο μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερό. Πιστεύω θα υιοθετηθεί, βλέπω κατά καιρούς να ζητάνε χαμπστεράκια να χαριστούν.

Άχου, είναι πολύ γλυκό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με τα σαλατικά είναι να μην του δίνεις μαρούλι iceberg γιατί δεν κάνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Το δικό μου τρελαινόταν για αποξηραμένο βερύκοκο,:D αλλά υποθέτω πως, όπως και στους ανθρώπους, οι τροφές που είναι πολύ υψηλές σε λιπαρά και ζάχαρη καλό είναι να δίνονται σε μικρές ποσότητες.

Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ σκεφτόμουν να πάρω χαμστεράκι αλλά τελικά φοβήθηκα για τις γάτες μου (γιατί πρέπει να το βγάζεις κάποιες ώρες από το κλουβι).\
Καλή τύχη να έχει το μικρούλι κ πραγματικά στάθηκε πολύ τυχερό

Δεν θα αντεξω αλλες γεννες και κατι εχω ακουσει οτι τρωνε τα μικρα τους η κατι τετοιο...

Αυριο θα παω να παρω κλουβακι με απο ολα μεσα. Για σημερα του εβαλα φρουτα σαλατες και ξηρους καρπους εφαγε και εκανε και κακακια του.
Έχω διαβάσει ότι και τα θηλυκά μπορεί να φάνε τα μικρά τους αν στρεσσαριστούν πολύ ή νιώσουν ότι απειλούνται. Δεν μου έχει τύχει, γιατί είχα πάντα μόνο ένα και δεν είχα γέννες. Για τη διατροφή, επειδή συνήθως στα πετ σοπ προτείνουν μόνο σπόρους και οι περισσότεροι δεν ασχολούνται παραπάνω, καλό είναι να μην τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά γιατί θα πάθει διάρροια και μετά "φεύγει" πολύ εύκολα από αφυδάτωση. Καλή τύχη στο μικρό, πολύ θα ήθελα να το πάρω, αλλά ήδη τα έχω βρει σκούρα με τη συμβίωση γάτας-καναρινιού.
Μπορεί και να ανήκε σε κάποια οικογένεια και ο γονιός επίτηδες είπε ότι δεν είναι δικό του, για να το ξεφορτωθεί... Υποψιάζομαι ότι κάποιο παιδάκι θα κλαίει...

Απιστευτο... και το πεταξαν απο οροφο? Εγω, ρε παιδια ειχα ενα χαμστερ-ανθρωπο.... Τελεια σχεση, κοιμομασταν μαζι! και απο απροσεξια μου μου επεσε απο τον καναπε και χτυπησε στο κεφαλι και επαθε εγκεφαλικο παραλυοντας την αριστερη πλευρα (χερι ποδι) και ετσι δν μπορουσε να περπατησει ουτε να φαει.... Κι ομως τον εκανα καλα τον Πούγκι μου! με φαρμακα πρωι μεσημερι βραδυ. και του ξεφλουδιζα με το στομα τα σπορακια και του τα εδινα να μασουλησει. Ξαναπερπατησε κανονικα. "Εφυγε" ανημερα Πρωτοχρονιας στα χερια μου απο αγνωστα αιτια!

Το κακό είναι ότι τα χαμστεράκια δεν ζουν για πολλά χρόνια :(

Παίζουν ρόλο και τα παιδικά, όπως το Χαμτάρο (που είναι πολύ cute ομολογουμένως) που κάνουν τα παιδάκια να ζητούν από τους γονείς τους χαμστεράκια... χωρίς να το έχουν σκεφτεί καλά... και καταλήγουν να 'φορτώνουν' τελικά τη φροντίδα τους στουσ γονείς τους μόλις τα βαρεθούν, κι εκείνοι με τη σειρά τους κάνουν ό,τι τους φωτίσει ο θεός :(

Μα ενα τετοιο ζωακι δν θελει και πολυ φροντιδα... πως βαριουνται οταν δν εχουν υπερβολικες απαιτησεις τα καημενα?

Παντως εμεις ρωτησαμε, θα βαλουμε και αγγελια κα στη πολυκατοικια αλλα δεν νομιζω να το θελουν και καλυτερα.
Η προικουλα του Ουρανοκατεβατου, πολύ χαρηκε με το σπιτακι, ολη μερα εκει μεσα ειναι και κοιμαται
attachment.php

attachment.php

Συνημμένα

• Oυρανοκατεβατο3.jpg
    Oυρανοκατεβατο3.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 164
  • Ουρανοκατεβατο4.jpg
    Ουρανοκατεβατο4.jpg
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 228
Τέλειο σπιτάκι!:up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back