Χαμστεράκι έπεσε από όροφο σε κεφάλι κυρίας και χαρίζεται

• Thread starter Thread starter goutouna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τοσο τελειο που θελω και εγω ενα τετοιο.... χαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χαμστερακι Ουρανοκατεβατο χαριζεται μαζι με τη προικουλα του.

Απο οσο διαβασα τους αρεσει πολύ το σπανακι οι σποροι και το ταχινι παραδοξως ειναι λεει λιχουδια μεγαλη και εξισου μπορεις να βαζει που και που λιγη κροκεττα γατας....τρωνε πανω κατω τα ιδια με τους χορτοφαγους, οποτε τα ειχα ολα σχεδον εκτος απο την δικη τους τροφη, και ετυχε και βρηκα και βιολογικη στο πετσοπ οποτε οκ. Χτες το βραδυ διαβασα οτι υπηρχε για χαμστερ για να ξερω.
Ειναι τυχερο που η καλυψουλα δεν ενδιαφερεται καθολου για τρωκτικα ( τα σκιουρακια που φιλοξενουσα ουτε να τα φτυσει δεν ηθελε) οποτε μπορει να το εχω στο δωματιο μαζι της σε ψηλο μερος χωρις να φοβαμαι προς το παρον. Δυστυχως δεν μπορω να το κρατησω αν και θα ηθελα γιατι εχω και τα αλλα και θα παθει σοκ το καημενο αν δει μπροστα του το χιονακι να χασμουριεται. Ειναι λεει πολύ ευαισθητα στο στρες και κανουν κατι διαρροιες μετα η αφυδατωνονται. Θελουν και βαμβακι να κοιμουνται επανω γιατι εχουν ευαισθητο δερμα.( οσο ζει κανεις μαθαινει)
Καλο ειναι να δωθει μονο του σε καποιον που θα εχει αυτο η συμβατα ζωα.
Θα προσπαθησω το βραδυ που θα βγει για τσαρκα να μαθω αν ειναι θυληκο η αρσενικο.

Εχει μια μουρη, οταν κανεις κατι και το ξυπνησεις το πρωι , καθολου δεν του αρεσει, ειναι σαν να κραταει μουτρακια γυριζει πλευρο και σε αγριοκοιταει πριν. Οταν ειναι στα κεφια του ειναι πολύ τρυφερο και ανετο, σε αφηνει να το κρατας και να το χαιδευεις και τρωει απο το χερι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ στο δικό μου είχα στρώσει ροκανίδια στον πάτο, στρώση πάχους περίπου 5 εκατοστών να έχει να κρύβει σπόρια :Ρ Και μέσα στο ροκανίδι είχα βάλει κυλίνδρους από χαρτί υγείας που είχε τελειώσει και αντί για το σπιτάκι προτιμούσε να κοιμάται στους... υπόγειους κυλίνδρους :)

Θέλει όμως συχνή αλλαγή το ροκανίδι, και καθάρισμα.

Εκανα κι εγω κυλινδρους τουνελλακια αλλα μαλλον επειδη ειναι ξεσκεπαστοι δεν μπαινει θα τους σκεπασω με το ροκανιδι.

Α παρεπιπτοντως αυτο με τη Καλυψουλα.. ηταν απατηλο.. ενω με τα σκιουρακια κανενα ενδιαφερον, αυτο εδω επειδη τρεχει στον τροχο το βλεπει σα λιχουδια , πρεπει να βρω γρηγορα καποιον να το φιλοξενησει.

Πάντως πολύ όμορφο σπιτάκι του έφτιαξες :) Τυχερό μέσα στην ατυχία του!

Η Καλυψούλα μας τα χαλάει εεε;;; Σαν δε ντρέπεται να λιγουρεύεται το χαμστεράκι!!! Μακάρι να βρεθεί κάποιος να το φιλοξενήσει σύντομα, best wishes :)

Παντως εμεις ρωτησαμε, θα βαλουμε και αγγελια κα στη πολυκατοικια αλλα δεν νομιζω να το θελουν και καλυτερα.
Η προικουλα του Ουρανοκατεβατου, πολύ χαρηκε με το σπιτακι, ολη μερα εκει μεσα ειναι και κοιμαται
attachment.php
Τι ομορφιές είναι αυτές; Μακάρι να βρει σύντομα κ σπιτάκι να βάλει το δικό του σπιτάκι μέσα:)

Α, ρε Ασημίνα, αν υπάρχει ο Θεός των μικρών πλασμάτων πρώτη θέση έχεις κλείσει στον Παράδεισό τους!!!
Χαρά στο κουράγιο σου κοπέλλα μου, να είσαι γερή...

Λες ε? εξασφαλισμενη παραμονη σε παραδεισο μικρων πλασματων? ωραια θα ειναι , μακαρι.Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια. Τι να κανουμε δεν μπορω να τα αφησω ετσι... αν μπορω να κανω κατι το κανω.Απλο.

Χτες ανακαλυψε τα τουνελλακια και τα χαρτακια και ειχαμε παρτυ.
Βγαινει πιο ανετα απο το σπιτακι του κι εξακολουθουμε το ταισμα απο το παραθυρακι.

μια απορία έχω μόνο.... ένα χαμστεράκι μέσα σε τόσες γάτες πώς περνάει;....

Άσχημα!:lol::lol::lol::lol:
(πλάκα κάνω):P

Παιδια αν δεν ειχα παρει κ τον περσουλη-που πιστεψτε με τρωει ολο τον ελευθερο χρονο μου με τα χαζα του-θα το επαιρνα,εδω κ καιρο σκεφτομουν για χαμστερακι και την Μπιζου δεν τη φοβαμαι,θα το εβαζα ψηλα.Κριμα,ποτε δεν ερχονται οι ευκαιριες οταν τις θες...:(

Σημερα βρεθηκαν 3 σπιτια που θελουν το Ουρανοκατεβατο, αρα θα διαλεξουμε το καλυτερο, πριγκήπισσα θα το εχουν το χρυσο μου! Ειναι πολύ γλυκουτσικο του αξιζει οτι καλυτερο

Το ουρανοκατεβατο υιοθετειται τη δευτερα απο ειδικη στα χαμστερ με ολα τα κομφορ και θα εχει και ινδικο χοιριδιο η κοπελα.

Το δε κλουβι του, θα δωθει προικα σε φτωχη κοπελα που θα επαιρνε χαμστερ αλλα δεν ειχε χρηματα να του παρει μεγαλο κλουβι με τροχο.
Ετσι με ενα σμπαρο δυο χαμστερακια θα ειναι ευτυχισμενα

Προσοχη με τα νωπα φαγητα

Ειχα και εγω καποτε ένα ίδιο.Την έλεγα tinky.Προσοχη με τα νωπα φαγητα.Μπορει να ειναι τρωκτικα αλλα εχουν πολυ ευαισθητα έντερα και τα θεριζει η τροφη η νωπη.Προτιμηστε ξηρα.Και sticks που τα λατρευουν.Εγω το ειχα παει στον κτηνιατρο μεσα στην τσεπη μου.Η κοιλια του ειχε διογκωθει και τα ματια του ηταν τουμπανο.Ελεγα παει δε τη βγαζει.Και ετρεχα μεσα στην παγωνια(ημουν φοιτητρια στην Αρτα.Πολυυυυυυ υγρασια)και το κρυο σαν την τρελη.Εφτασα στο ιατρειο παγακι.Πηρε σταγονες και σε 2 μερες ηταν τζιτζι(τελεια)Αλλα ο γιατρος συνεστησε ξηρα τροφη και μονον.Ειδα πως βρηκε σπιτι.Καλη συμβιωση με το νεο αφεντικο ουρανοκατεβατο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back