ivypattern
Νεοφερμένο μέλος
Η ivypattern αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
25-05-10
13:56
Είναι αποπαρασιτωμένος και εχει μάθει να χρησιμοποιεί την άμμο του.
Είναι ένας γλύκας αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε άλλο λόγω αλλεργία μας.
Θα δοθεί με όλη του την προίκα (αμμολεκάνη,τσάντα μεταφοράς) και η την στείρωση του όταν έρθει η ώρα θα την αναλάβουμε εμείς.
Είναι ένας γλύκας αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε άλλο λόγω αλλεργία μας.

Θα δοθεί με όλη του την προίκα (αμμολεκάνη,τσάντα μεταφοράς) και η την στείρωση του όταν έρθει η ώρα θα την αναλάβουμε εμείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-05-10
14:07
Εμβόλια έχει κάνει;Φωτογραφία υπάρχει;Καποιο τηλεφωνο επικοινωνίας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivypattern
Νεοφερμένο μέλος
Η ivypattern αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
25-05-10
14:14
Καλησπέρα,
Οχι,δεν έχει κάνει ακόμα μου είπαν πως πρέπει να κλείσει τους 2 μήνες.Θα τον πάω άμεσα όμως.
Το τηλ μου είναι : 6947418261
Θα αναρτήσω αυριο φωτογραφία καθώς δεν τον έχω βγάλει ακόμα.
Οχι,δεν έχει κάνει ακόμα μου είπαν πως πρέπει να κλείσει τους 2 μήνες.Θα τον πάω άμεσα όμως.
Το τηλ μου είναι : 6947418261
Θα αναρτήσω αυριο φωτογραφία καθώς δεν τον έχω βγάλει ακόμα.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
25-05-10
22:21
Μπεζ γατούλης μου φέρνει κάτι σαν τη Λούση μου ή τον Ορφέα μου. Περιμένουμε φωτό

ivypattern
Νεοφερμένο μέλος
26-05-10
15:16
Καλησπέρα!!
Με χαρά σας ενημερώνω πως ο γατούλης υιοθετήθηκε κιόλας!!!!
Με χαρά σας ενημερώνω πως ο γατούλης υιοθετήθηκε κιόλας!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum