Χαρίζεται Γατούλης 50 ημερών μπεζ με γαλάζια ματάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ivypattern

Νεοφερμένο μέλος

Η ivypattern αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Είναι αποπαρασιτωμένος και εχει μάθει να χρησιμοποιεί την άμμο του.
Είναι ένας γλύκας αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε άλλο λόγω αλλεργία μας.:redface:
Θα δοθεί με όλη του την προίκα (αμμολεκάνη,τσάντα μεταφοράς) και η την στείρωση του όταν έρθει η ώρα θα την αναλάβουμε εμείς.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμβόλια έχει κάνει;Φωτογραφία υπάρχει;Καποιο τηλεφωνο επικοινωνίας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα,
Οχι,δεν έχει κάνει ακόμα μου είπαν πως πρέπει να κλείσει τους 2 μήνες.Θα τον πάω άμεσα όμως.
Το τηλ μου είναι : 6947418261
Θα αναρτήσω αυριο φωτογραφία καθώς δεν τον έχω βγάλει ακόμα.

Μπεζ γατούλης μου φέρνει κάτι σαν τη Λούση μου ή τον Ορφέα μου. Περιμένουμε φωτό:)

Καλησπέρα!!
Με χαρά σας ενημερώνω πως ο γατούλης υιοθετήθηκε κιόλας!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back