Χαρίζεται....Μαμουθ!

• Thread starter Thread starter Tzela
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Tzela

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Είμαι ένα σκανταλιάρικο κοριτσάκι 1,5 μηνός και με φωνάζουνε… Μαμούθ! :/:
Ψάχνω μια οικογένεια που θα με αγαπάει και θα με φροντίζει.
Θα με δώσουν για υιοθεσία σε 10-15 μέρες περίπου αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και σε υπεύθυνους και έμπειρους γονείς.
Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει μέσω PM η στείλτε mail στο tzelacat@gmail.com
[FONT=&quot]

imgp1236.png
imgp1246.png

imgp1237.png

[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαμουθ αυτη την κουκλιτσα? Ειναι πολυ τελειο ειναι και φουντωτουλι! Τι τελειο καλη τυχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι κούκλα και εύχομαι το καλύτερο για αυτό το πλάσμα.:)

Τι όμορφη...και όπως την κόβω θα γίνει μακρύτριχη!! Τρέξτε να προλάβετε!!!!

το γατακι σε ποια περιοχη δινετε?

τελειοοοοοοοοοο πραγματικα ειναι πιο τελειο και απο περσικο!γκριζακι φουντοτο ναζιαρικο μια γλυκα!!!αν μου το χαριζες θα ηταν το καλυτερο δωρο που μου κανανε ποτε!!!! μενω θεσσαλονικη ομως....:(:(

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: τι α π ι σ τ ε υ τ ο ψιψινι ειναι τουτο???

Δηλωνω ερωτευμενη περα για περα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bounce: :bounce:

το γατακι σε ποια περιοχη δινετε?

τελειοοοοοοοοοο πραγματικα ειναι πιο τελειο και απο περσικο!γκριζακι φουντοτο ναζιαρικο μια γλυκα!!!αν μου το χαριζες θα ηταν το καλυτερο δωρο που μου κανανε ποτε!!!! μενω θεσσαλονικη ομως....:(:(

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ελένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέθεσε αν ενδιαφέρεστε:)

Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!:redface:
Το γατακι θα δωθει εντος Αττικης, ειναι πολυ μικρο για να ταξιδεψει στη Θεσσαλονικη

imgp1434.png

Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!:redface:
Το γατακι θα δωθει εντος Αττικης, ειναι πολυ μικρο για να ταξιδεψει στη Θεσσαλονικη

imgp1434.png

Παναΐαμ' Παναΐαμ τιν τουτα? :eek: :stunned: Και το ενα και το αλλο! :inlove: :worry: Χαριζονται και τα δυο? Παντως, πολλα γατακια ταξιδευουν χωρις προβλημα, θα ηταν κριμα να στερηθει το γατακι ενα καλο σπιτι λογω της αποστασης. :hmm: Να μην ξεχνατε να αναφερετε την στειρωση ως αναγκαια προΰποθεση για υιοθεσια, για να μην διαιωνιζεται το προβλημα με τα αδεσποτα ;)

το διπλανο ποιο ειναι? τι τελεια που ειναι και τα 2! Δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι να δωθει εντος αθηνων αλλα καλη τυχη!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Θα το ήθελα πάααρα πολύ, αλλά άμα το έφερνα σπίτι πιστεύω η Αζβόρ (η γάτα μου) θα καράφλιαζε από τη ζήλια της!!!
χαχαχα
Δε θα άντεχε να συνυπάρχει με γατί πιο όμορφο απ' αυτή!!:P

Στη φωτογραφία που είναι μαζί είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Δίνονται και τα δύο για υιοθεσία;

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Θα το ήθελα πάααρα πολύ, αλλά άμα το έφερνα σπίτι πιστεύω η Αζβόρ (η γάτα μου) θα καράφλιαζε από τη ζήλια της!!!
χαχαχα
Δε θα άντεχε να συνυπάρχει με γατί πιο όμορφο απ' αυτή!!:P
Είναι η γάτα στο άβαταρ; Πιστεύω ότι είναι κι αυτή πανέμορφη , να τη χαίρεστε.
Ενδιαφέρεστε για το ψιψίνι;

μακαρι να μενα αθηνα:(παρακολουθω το σαϊτ 1 χρονο απλα τωρα τελευταια πηρα το θαρρος να γραφω μυνηματα...βεβαια και συμφωνω με την στειρωση και θελω τα γατακια να ειναι μεσα στο σπιτι μαζι μου γιατι στις πολεις οι κινδυνοι ειναι παααρα πολλοι.ευχομαι το καλυτερο σπιτι για το μικρο...Μαμουθ!!!!!:)

Είναι η γάτα στο άβαταρ; Πιστεύω ότι είναι κι αυτή πανέμορφη , να τη χαίρεστε.
Ενδιαφέρεστε για το ψιψίνι;

Nαι αυτή είναι.. Αλλά έχει μεγαλώσει τώρα, δες την εδώ!
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38254
Μαρέσει πάρα πολύ το γατάκι αλλά φοβάμαι ότι η Αζβόρ θα έβλεπε τον ενθουσιασμό μου και θα μου κράταγε μούτρα μετά :P
Επίσης παρατήρησα ότι θα ταιριάζαν κ στα ονόματα: Αζβόρ και Μαμούθ!! :D:D:D
χαχαχαχα

παντως εγω στεναχωριεμαι που ακομη δεν μπορω να παρω δευτερο, νομιζω οι περισσοτερες γατες θελουν και γατισια συντροφια:)

παντως εγω στεναχωριεμαι που ακομη δεν μπορω να παρω δευτερο, νομιζω οι περισσοτερες γατες θελουν και γατισια συντροφια:)

Και εγώ έτσι πιστεύω, για αυτό ψάχνω να βρω δεύτερο γατάκι.. Απλά φοβάμαι μην στενοχωρηθεί στο τέλος!!

Kαλή τυχή στην όμορφη κούκλα!!!:P:P:P

Μαμουθ εισαι θεα!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:
και εχεις και πρωτοτυπο ονομα..!:P:D:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back